all bendende o kadar..amanın tubacımm benden istemesinler bişey diye her gece dua ediyom been :roflol: boşveeer kendimiz alırık bizde napak,allah kocişime sağlık versin o herşeyi alır zateen
Ohh kuzucum şanslısın sen,ben kimsenin bişecik almıcağını bildiğim için kendim alıyom napam..:sinifsinif:
yaa siz öle deyince ya benim kaynana iyi yada benmi az dişliyim ne :kedi: ama ben demedım kaynana kendı sunu alalım bunu alcagız dıyo bende ses etmıyom alma demiyom valla mama sandalyesı bılem aldırasım var bende az degılım yaww benım kaynanaın kızı yok bız 2 eltıyık belkı ondan ıyı kaydirigubbakcemile3 ben eltimi pek sevmiyom gibi ama gıcıkk :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
bende ona gideyim ozaman canım ya inşallah güzel sonuçlarla dneriz acaba hemen randevu verirmi benim bu hafta arası gitmem gerekiyorda
he valla hatun fotoğraf makinası bile aldırdı yaaooh ne kaynanalr var gııı
ya bana hiç idrar tahlili yapmadılaaar
dimiii artık asiti kaçar ama idare etsinler:roflol::1shok: sen yap çişini götür buna bakın herkes baktırıyomuş de :sm_cool:
sen en son ne zaman gittin kıı ben c.tesi dr. kontrole gittiimm herşey yolunda ayrıntılı sonucunu da yorumladı dr. 1 ay sora gel şeker yüklüyceez dediya benim gitmeme daha 1 ay var nerdeyse yaa
17sinde gitceedim erteledim bi hafta dahaa oof merak ediyom bazne uzun süre sessiz kalıyo korkuyom tam o sırada bi tepik geliyoo
yerim ben kızımı yaa
canım ben çektirmedim dr oraya yönlendirdi ama paradan dolayı ben yenimahalle kadın doğumda arkadaş vardı ordan ayarladım beleşe ama devletteki dr arkadaş dışarıda olur olmaz yerlere gitmeyin bu önemli biişiy dedi o da recep hası tavsiye etti bide bakırköyde bi hoca varmış istersen onun bilgilerinide öğrenebilirim ama bu recep has'ı ben baya bi duydum bacı istersen ona git yani benim imkanım olsaydı ona giderdim bu aralar biras sıkışık durumlar o yüzden beleşci oldum :kedi:
senınkıni nettilerse artıkmeşhul :roflol: bende özelde yaptırdım ama bagkurum var nan o ne dogum parası gıbın almıslar neetın bacım benım kanımı sidimi 1000 ıstıyon deseydın sırnaşık şeykıı benim kan tahlilleri 1 milyar tuttuyduu allahtan özel sağlık vardaa ondan karşılandı bacıımm.
Senin 100 liraya incigine baktılarsa benim 1000 liraya naptılarr acabaaa :roflol::roflol:
slmm kartanesi hoşgeldin nasıl geçti bakalım..özledim lan sizi..cumadan beri dogru dürüst girip yazamıyorum netimde sorun vardı işler çok ..neyse şimdi buradayım...
valla bilmiyomki ben birazdan arayıp temmuzun 9 a randevu alacambende ona gideyim ozaman canım ya inşallah güzel sonuçlarla dneriz acaba hemen randevu verirmi benim bu hafta arası gitmem gerekiyorda
11 de gittim dr.a kızlar,şimdik annemlerdeyim 2 saate çıkıcaz yola eve doğruu..
oğluşum kocaman olmuş teyzoşlarıı 380 gr.24cm. tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım yine kocamaaan bir aferin aldım :teytey:
Bu arada dediğim gibi bizim ultrason herşeydahil ultrasonmuş,yani ayrıntılıymış zaten3 boyutlu 4 boyutlu hepsi varmış aynı alette.Bu kez daha uzun sürdü zaten organ taramasıda yapıldı.
herşey yolunda hersey süper dedii dr.Kramplarım için magnezyum verdi bide hergün 1 şişe maden sodası iç dedi.
aynen bende biliyorum ki diğer taraftan hiç bişey gelmeyecekkk
eşim hala iş bulamadı
doğru düürüst bişey alamıyorum yavruma,annecim canım benim saolsun her seferinde söylüyooo ben herşeyini alacam torunumun
diyeee ablam da aynı şekilde allah binkere razı olsun...
ama gel görelim ki diğer taraftan bi iğne bile gelmedi
üstüneee hiç bişekilde de konusu edilmiyor...
kıı benim kan tahlilleri 1 milyar tuttuyduu allahtan özel sağlık vardaa ondan karşılandı bacıımm.
Senin 100 liraya incigine baktılarsa benim 1000 liraya naptılarr acabaaa :roflol::roflol:
Slmm kızlaaar ;kartanesii hoşgeldiin cnmm...
oğluşunu gören mutlu anneyim beeenn :teytey::teytey:
valla bilmiyomki ben birazdan arayıp temmuzun 9 a randevu alacam
oooooo hadi gözünaydın şekerim darısı bizim başımıza bende bi gidebilsem ayrıntılı ultrasona dahada 10 gün var yaaaaaaaaaaa
oy oyyy yawyum benim ee tosun olsun tabeee kızıımmmm o kaa para verip oda takımı alıncak haketsin demiiiiiiiiiii :roflol:
1000yetale mi:1shok:
aynen bende biliyorum ki diğer taraftan hiç bişey gelmeyecekkk
eşim hala iş bulamadı
doğru düürüst bişey alamıyorum yavruma,annecim canım benim saolsun her seferinde söylüyooo ben herşeyini alacam torunumun
diyeee ablam da aynı şekilde allah binkere razı olsun...
ama gel görelim ki diğer taraftan bi iğne bile gelmedi
üstüneee hiç bişekilde de konusu edilmiyor...
bende kaynana yok şeker lülülülülülü son turda maçı ben kazandım dermişim kaydirigubbakcemile3 boşandılar onlar geçen senee,bizde görüşmüyoruz kendisiyle bi kayınpeder var oda bizden bekliyo vallaa..hiç bişe demiyo şunu alalım bunu alalım diyee,bende asla tenezül edemem yanii sorsaa alın derim ama sormadan su lazım diyememm:dilcikar::dilcikar:
ne bu nan gazoz mu :roflol: asiti gider ama idare etsinler diyooo :roflol: :roflol:he valla hatun fotoğraf makinası bile aldırdı yaa
kyuzum 2,5 aylıkken aldılar idrar tahlili ayrıca idrar kültürü
dimiii artık asiti kaçar ama idare etsinler:roflol:
sen en son ne zaman gittin kıı ben c.tesi dr. kontrole gittiimm herşey yolunda ayrıntılı sonucunu da yorumladı dr. 1 ay sora gel şeker yüklüyceez dedi
1000yetale mi:1shok:
sağol cnm beniimm,darısı başınaa görcen sende pipişinii..
ayy cnmm kıskandırmak gibin olmasıın benim her ya girdiğim zaten ayrıntılımış :teytey::teytey:
şekerim bu muredaya geçenlerde kocası daha yeni araba aldı -tatlicadiarzu-kız mureda senin koca kaç yetale maaş alıyoo gıı:1shok: 1000liralık tahliller 2500liralık bebek odaları her ay ayrıntılı ultrasonlar.... bunlara para mı dayanır kııızzz biraz idareli harcayın bebişe yatırım yapın altın neyim alın:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?