:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:efettt gidek bunnar başbaşa kalsınlar
gel annem sen de gelll ben size bi uzun hava çekem bariii içlendim ayolll mafoldumben
aman dokunmayın çok fenayaaaaamm
baykuş tünemiş binayaaaeeeeyyyy lülülülüllülülül
çeyrek aydır ayaktayaaaaaaeemmm
ben ben de degilem bögüüüüünn
kendimde degilemmm bögünnn eyyeyyeeyyyy
kızlaar hani örgü topicleri koymuştunuz ya onlar nerdeydii
bi el atıverin helee
yeni bişi başlıcam da örneklere bakemm
linkini yollayıverin hadi be hacı
zemuszemus hee vallakısmetı ıle geldı maşallah bebişim insallah kucagımız aalmayıda nasip eder allahım :Saruboceq:
oh canım gözun aydın özgemiz iyimiş :lepi:
saol sekerim allah herkese bölekaynana versın olmayanlarınkınıde ıslah etsın yola koysın vallacok sevındım hıc elımızı cebımıze attırmıyolar halbukı durumlarıda cokıy deıl am akartla maaşları ıle alıyolar sag olsunlar zemuszemus
yişil mioldun sen aaaaaaaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
vaş becerıklı garı senı ben kızın ördüydum anamda örgü ben tesvık ettıydım :jeyyar: kaynamda eltımın bebegın eörerken hep begendıklerımden banada ördü am agen egözum ac cokacimcoook battanıyem eksık örgüde olsun dimi ama sırnaşık şey
nannnn böööön ayın 30 u aklımın başımda olması komik olurdu doorusuuebisce gııı kendine gel anaaam bu para işleri seni fena bozmuş bi tatile çık gıı
yok gıı ne beceriğii
bi tane bolero başladıydık minnacık şeyi kaç ayda anca bitirdim
annem başka bi yelek başladı annattı şurdan arttırcan burdan azaltcan diye amaan ben yapamam yanımda sorcaam biri lazım dedim almadım kendi örcek gari kafamçokkarıştı
kolay bişey bulsam da başlasam diyom işte
kızlaar hani örgü topicleri koymuştunuz ya onlar nerdeydii
bi el atıverin helee
yeni bişi başlıcam da örneklere bakemm
linkini yollayıverin hadi be hacı
yaa tuwalet konusuna girmişsiniz. ben elewit kullanıyorum. benim tuwaletim afedersiniz siyah bide yumuşak biraz ğrenç olcek ama böle biraz ishal gibi. sizde war mı böle bi problem
sağol güzelim hep benim istediğim isim konurdu bebeğe bu sefer kociş dedi ensar koyalım enesede uyuor diye kısmetse koyacağıziteek ensar ismini sormuşsun geçmişin karanlık sayfalarında bence çok güzeel ben beğenirdim hepp belirtmeden geçemiiciiimm
nice böyle mutlu senelere güzelim bıdığınla ve eşinleopuyorumnanaktangünaydın elifsuncuumm
valla okumasam daha iyidi hee :jeyyar:
sabah sabah terbiyem bozuldu -tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz kızlaaaardelikafadulden
akşama daha güzel bi süpriz olabilir güzeliimm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:sağol şekerciiimm
valla ben hediyesini trabzondan dönüşte dayanamayıp verdim iki gün önce, akşama da çok süpriz beklemiyorum bakalım noolccaakk :icecream:
o zaman benim ev gün yüzü görmeyecekmafoldumbenmafoldumbennan cerin gacısı nerde bugün yaa
geçmişin karanlık sayfalarında özgesi için düşündüğü hainn planları okudum şimcikk
doğurup doğurup özgeye baktırcakmış :roflol:
biz de eşimle diyoz doğsa da bi çay demlese su mu getirse biri zira kimsenin koltuktan kalkmaya mecali yok evde :roflol:
kız bi doğsun şu ev bi gün yüzü görsün beaa :roflol:
ohhhhh beşikte geliyor güle güle kullansın bebişin dadlum ama şu kaynananın aldığını söyleme yaaa çok bozuluyorum bizimkinde tık yokÇok üzgünüm çoookkızlar yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww günaydın dün akşam çok mutlu oldum beeeeeee kaynanm beşiğini almış hatta bebeğimin acılıp büyüyen yataklardan almıs altta çekmacası yanda dolabı olandan birde peluş battaniye yavrumun çeyizi çogalıyo :lepi: çok mutlu oldum yarın bizde gidip rengını begenıp getıtırcez ayy sankı yarın doguruverecekmısım gıbı oldum
hee ya güzelmiş şüheda ismide hoşuma gidiyor benim ama favorim eslem:lepi:emme koyacak kısım yok:umursamaz:kızlaar kızımın adını şevval koysakmııı
heee ben hiç uğraşmadan oldu walla hatta ceket üstüne atma fomulüü:roflol::roflol:dun aksamkı muhabbet bana hıc yabancı gelmedı.:jeyyar: ikinci yavrumuz için 3 seneden fazla denedik. her yumurtlama zamanı esim yine mi yumurtlama zamanı. yinemi yapıcaz der olmuştu.:roflol: halbuki fırsatları hic kacırmayan bır adamdır kendileri.
hamile kaldım artık kardiş kardiş yatıyoruz. biraz kanama bölgem var ya. dr. hala yasaklarda. napalım, 10 dakikalık zevk için yavrumu riske atamam. sonra çıkar acısı.:jeyyar:
ohhh maş.özgemiz büyümüş haaa kıs ne yaptın sen şimdiden 5 kilo aldıysan sonunu düşünemiyorum haahöyytttttttt ben geldümmmmm selam annişler ve yavruşlarrrrrrrrrrrrr
hastanedeydimmmm fıstığımı gördümmm çok tatlıydı ya minnoşum benüüümmmmm :asigim:
teyzeleri özgem tamm 23 cm ve 350 gr mışşş
sağlığı sıhatti yerinde çokkk şükür bi problem yok
şeker yüklemesi yapıldı şeker çok ii istediğini ye iç dedi doktor emme velakin 1,5 ayda 5 kilo aldığım için kızdı :umursamaz: aşırı iştahlı diilim yani çok yemiyom dedim o zaman tuzu azalticiksin tuz yok vücudun tuz yüzünden su tuteyo son aylarda daha beter olarsın didiiiiilmaz:
soraa sol kasığımda sürekli bi sancı vardı benim onu söledim idrar yolu enfeksiyonundan şuphelendi teste yolladı ama onun sonucunu alamadım işe döndüm akşam gidip onu alcem kısmetsa artık duruma göre ilaç verir ya da vermesss kuyruk sokumu ve kalçamdaki dayanılmaz ağrıyı söledim hımmm dedi ve başladı ilaç yazmaya 3 kalem ilaç yazmış ama yazı pek okuyamadığım için tam olarak nedir bilemiyorum canlar sadace kan hapını annadım ferrum vermiş gerisini eczası annasın napem artıkın kaydirigubbakcemile3
ayyy sora çenem düştü ama akşama ablam gelio van'dan yeğenimi görücem 5 aylık oldu ve ilk defa görecem allah nasip ederseeee çokkkkk mutlu ve de heycanlıyımmmmm
yok gıı ne beceriğii
bi tane bolero başladıydık minnacık şeyi kaç ayda anca bitirdim
annem başka bi yelek başladı annattı şurdan arttırcan burdan azaltcan diye amaan ben yapamam yanımda sorcaam biri lazım dedim almadım kendi örcek gari kafamçokkarıştı
kolay bişey bulsam da başlasam diyom işte
nan canlız gacısı kaptın beşiği helal olsun beaavereliniortak
sağol güzelim hep benim istediğim isim konurdu bebeğe bu sefer kociş dedi ensar koyalım enesede uyuor diye kısmetse koyacağız
nice böyle mutlu senelere güzelim bıdığınla ve eşinleopuyorumnanaktan
akşama daha güzel bi süpriz olabilir güzeliimm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
o zaman benim ev gün yüzü görmeyecekmafoldumbenmafoldumben
ohhhhh beşikte geliyor güle güle kullansın bebişin dadlum ama şu kaynananın aldığını söyleme yaaa çok bozuluyorum bizimkinde tık yokÇok üzgünüm çoook
tama sölemem bir dah akaynanam alıyo diye :kedi:ne dıyım ben aldım diyim o zaman
ohhh maş.özgemiz büyümüş haaa kıs ne yaptın sen şimdiden 5 kilo aldıysan sonunu düşünemiyorum haalmaz:
benim anamda çok becerikli ama benim birşeyden çaktığım yok sadece düz örgü yapıyorum
demir haplarının hepsi yapıyor tatlım bende de aynı kaydirigubbakcemile3ayy muhabbeti kötü ama cnm benimde aynı yaavv :roflol: ama ben demir hapından oluyo deyü biliom yoksam elevitmi yapiyyy kafamçokkarıştı
iteeekk hoşgeldüüüüüünnn opuyorumnanaktan a.s.
cerin karısı 1.5 ayda mı 5 kılo almıs ben mı yanlıkş okudum yaww dobiiiii gacııı laelaelaelaelae
nan muredaaa orayı biz de biliyokk heraldee :mymeka:
ben daha spesifik topicleri kastettimdi şimdi tek tek topic mi arattırcan baa
yok anam bunnar beni aşar
ama şok şekerleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?