2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bendeeeeeeee aynıyammmmmmmm bacımmmmmmm
dokunmayın cok fenayaazzzzzzzzzz lülülülülülü

kızlaar hani örgü topicleri koymuştunuz ya onlar nerdeydii
bi el atıverin helee
yeni bişi başlıcam da örneklere bakemm
linkini yollayıverin hadi be hacı

vaş becerıklı garı senı ben kızın ördüydum anamda örgü ben tesvık ettıydım :jeyyar: kaynamda eltımın bebegın eörerken hep begendıklerımden banada ördü am agen egözum ac cokacimcoook battanıyem eksık örgüde olsun dimi ama sırnaşık şey

anam ne bilem yesil kara bişe oldukkkk :roflol::roflol::roflol:

yok gıı ne beceriğii
bi tane bolero başladıydık minnacık şeyi kaç ayda anca bitirdim
annem başka bi yelek başladı annattı şurdan arttırcan burdan azaltcan diye amaan ben yapamam yanımda sorcaam biri lazım dedim almadım kendi örcek gari kafamçokkarıştı
kolay bişey bulsam da başlasam diyom işte

düzörgü yada haroşa ör yelek elın alıssın hemı nasıl olsa kullanırsın sekerim zemuszemus

yaa tuwalet konusuna girmişsiniz. ben elewit kullanıyorum. benim tuwaletim afedersiniz siyah bide yumuşak biraz ğrenç olcek ama böle biraz ishal gibi. sizde war mı böle bi problem

yaa tuwalet konusuna girmişsiniz. ben elewit kullanıyorum. benim tuwaletim afedersiniz siyah bide yumuşak biraz ğrenç olcek ama böle biraz ishal gibi. sizde war mı böle bi problem

ayy muhabbeti kötü ama cnm benimde aynı yaavv :roflol: ama ben demir hapından oluyo deyü biliom yoksam elevitmi yapiyyy kafamçokkarıştı

iteek ensar ismini sormuşsun geçmişin karanlık sayfalarında bence çok güzeel ben beğenirdim hepp belirtmeden geçemiiciiimm
sağol güzelim hep benim istediğim isim konurdu bebeğe bu sefer kociş dedi ensar koyalım enesede uyuor diye kısmetse koyacağız
günaydın elifsuncuumm
valla okumasam daha iyidi hee :jeyyar:
sabah sabah terbiyem bozuldu -tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz kızlaaaardelikafadulden
nice böyle mutlu senelere güzelim bıdığınla ve eşinleopuyorumnanaktan
sağol şekerciiimm
valla ben hediyesini trabzondan dönüşte dayanamayıp verdim iki gün önce, akşama da çok süpriz beklemiyorum bakalım noolccaakk :icecream:
akşama daha güzel bi süpriz olabilir güzeliimm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
o zaman benim ev gün yüzü görmeyecekmafoldumbenmafoldumben
ohhhhh beşikte geliyor güle güle kullansın bebişin dadlum ama şu kaynananın aldığını söyleme yaaa çok bozuluyorum bizimkinde tık yokÇok üzgünüm çoook
kızlaar kızımın adını şevval koysakmııı
hee ya güzelmiş şüheda ismide hoşuma gidiyor benim ama favorim eslem:lepi:emme koyacak kısım yok:umursamaz:
heee ben hiç uğraşmadan oldu walla hatta ceket üstüne atma fomulüü:roflol::roflol:
ohhh maş.özgemiz büyümüş haaa kıs ne yaptın sen şimdiden 5 kilo aldıysan sonunu düşünemiyorum haalmaz:

benim anamda çok becerikli ama benim birşeyden çaktığım yok sadece düz örgü yapıyorum

nan canlız gacısı kaptın beşiği helal olsun beaavereliniortak

saol bebek vereliniortak kızım işi bılcen işe gıtmicen diyecem ama bu garılara baglı yawwhalbukı yalakada degılımdır hee annecım felan yoktur yanı normalımdır karıya azda yag yaksam acaba bana evde alırmıkı kızz bu dükkanıda o devralmıstı bana hakkı cok ondan kemal koymak ıstıyom ya am akoyacam demedım bakalım ne alcak ona göre :jeyyar: :jeyyar: oglanın pipişinide onlara yaptırırık gariii yırrtım sünnettende sositososito

cerin karısı 1.5 ayda mı 5 kılo almıs ben mı yanlıkş okudum yaww dobiiiii gacııı laelaelaelaelae

ayy muhabbeti kötü ama cnm benimde aynı yaavv :roflol: ama ben demir hapından oluyo deyü biliom yoksam elevitmi yapiyyy kafamçokkarıştı
demir haplarının hepsi yapıyor tatlım bende de aynı kaydirigubbakcemile3
iteeekk hoşgeldüüüüüünnn opuyorumnanaktan a.s.

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan

cerin karısı 1.5 ayda mı 5 kılo almıs ben mı yanlıkş okudum yaww dobiiiii gacııı laelaelaelaelae

yok bee şimdiye kadder 5 kilo almış toplaam
ama baştan hiç almadıysa tabüü son 1.5 ayda almış olabileeer :roflol:

itekciimm hoşgeldin iyi dileklerine de ayrıyetten tşk...

mureda gıı allah razı olsuuunn

nan muredaaa orayı biz de biliyokk heraldee :mymeka:
ben daha spesifik topicleri kastettimdi şimdi tek tek topic mi arattırcan baa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…