2009 Kasm Anneleri

kızlar ben kız olursa erva koymayı planlıyorum eşimle anlaşırsak tabi bide duru ismini çok severim
erva ne demekmiş gıı ben de dediydim de eşim beğenmedi
Kartanesüüü gıı senin de mi yıldönümün gııı hadi bakemmm hayırlı nice yıllara işallahhh şii bacııı bu akşam koru kendini :jeyyar: :roflol:

asıl benim evlilik yıldönümüm gıı ebisce gacısı sonradan pırtladı :mymeka:
sağol şekerimm şakkıdı

kartanesi bacıım çok güzel isim elif şevval bayıldım..bu arada evlilik yıldönümünü kutladık leen insan bi teşekkür ederklava:
nehirr canım sanada selam verdik nbr dedik klava:
cerin kıı özge benim en yakın arkadasımın adı çook severim özge adını been opuyorumnanaktan

sağol şekercimm

asıl benim evlilik yıldönümüm :dilcikar: ebisceninki dündü
aaayyyyh salon kadını çizgimden kaydırmayın beni beeeaaa :mymeka:

ölemiii evlilik yıldönümün kutlu olsun canımcım nice nice senelerreee
3 yıl oldu bacımmm waayyy beee nası geçti annamadım hee

daha nice 3 yıllara bizim bu kasımda minik oğlumuzla beraber inşallahhhhh 5 bitecekkk

sağol muredacııımm ay bi kalk bi otur ne okuduğumu bilemedim gıı
allah razı olsuunn

ayy kıss görmedim iidir bebeğim senden naberrr ozaman benide sevvvvvvvvvvvvvv benim adımda özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy kıss görmedim iidir bebeğim senden naberrr ozaman benide sevvvvvvvvvvvvvv benim adımda özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy canıım ben seni adının özge olduğunu bilmedende seviyoduum opuyorumnanaktan
şimdik dahada bi sevdiimm :1hug:
benim adımda eda kızz hihoyyyt

ayyy canıım ben seni adının özge olduğunu bilmedende seviyoduum opuyorumnanaktan
şimdik dahada bi sevdiimm :1hug:
benim adımda eda kızz hihoyyyt

bende seniiiiiiiiiiiii seviommmmmmmmmmmmm edoşum göbüşlüm bebişlimmm yirin ben szi yirinnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

ceriin gııı nereye gittiiinn
bebiş karnında mı yoksa ....
anladın sen onuu :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3

ee yazın madem kendime 4 dk verdim sizle konuşmak için gidip işlerime devam etcem soora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…