kısss ferrum insanın kakasını yeşil yapıo sizde de oldumu decektim :roflol:
benimki siyah yapıyo cnmm ama eğer emilmeden atılırsa öle yapar demişti dr..
sen aç karnına içmiyomusun ilacı emilmiyo demekkii
ay haklısın anammm emme dün gezmedeydik önceki gün k.valdemdeydik daha önceki gün misafir vardı işte böle gulümm bide bazen giriyom bakıyom kimse yok mecbur çıkıyommmmm mafoldumbenebisceee sana sordum kıı akşamları niye girmiyon niye alındı o laptoop
kartanem kıı hem işe hem bura nasıl yetişiyon kıı...
zemuszemus hee vallakısmetı ıle geldı maşallah bebişim insallah kucagımız aalmayıda nasip eder allahım :Saruboceq:tekrar selam kızlaar,
kız canliz anam senin bebiş çok sanslı maşallah.güle güle yatsıın kuzum beniimm..
oh canım gözun aydın özgemiz iyimiş :lepi:höyytttttttt ben geldümmmmm selam annişler ve yavruşlarrrrrrrrrrrrr
hastanedeydimmmm fıstığımı gördümmm çok tatlıydı ya minnoşum benüüümmmmm :asigim:
teyzeleri özgem tamm 23 cm ve 350 gr mışşş
sağlığı sıhatti yerinde çokkk şükür bi problem yok
şeker yüklemesi yapıldı şeker çok ii istediğini ye iç dedi doktor emme velakin 1,5 ayda 5 kilo aldığım için kızdı :umursamaz: aşırı iştahlı diilim yani çok yemiyom dedim o zaman tuzu azalticiksin tuz yok vücudun tuz yüzünden su tuteyo son aylarda daha beter olarsın didiiiiilmaz:
soraa sol kasığımda sürekli bi sancı vardı benim onu söledim idrar yolu enfeksiyonundan şuphelendi teste yolladı ama onun sonucunu alamadım işe döndüm akşam gidip onu alcem kısmetsa artık duruma göre ilaç verir ya da vermesss kuyruk sokumu ve kalçamdaki dayanılmaz ağrıyı söledim hımmm dedi ve başladı ilaç yazmaya 3 kalem ilaç yazmış ama yazı pek okuyamadığım için tam olarak nedir bilemiyorum canlar sadace kan hapını annadım ferrum vermiş gerisini eczası annasın napem artıkın kaydirigubbakcemile3
ayyy sora çenem düştü ama akşama ablam gelio van'dan yeğenimi görücem 5 aylık oldu ve ilk defa görecem allah nasip ederseeee çokkkkk mutlu ve de heycanlıyımmmmm
saol sekerim allah herkese bölekaynana versın olmayanlarınkınıde ıslah etsın yola koysın vallacok sevındım hıc elımızı cebımıze attırmıyolar halbukı durumlarıda cokıy deıl am akartla maaşları ıle alıyolar sag olsunlar zemuszemusKARTANESİ evlilik yıldönümün kutlu olsuuuun
Allah bir ömür beraberlik nasip etsin
kız CANLİZne ballısın yaaaa ne güsel kaynana vallaha hayırlı olsun şekerim
kısss ferrum insanın kakasını yeşil yapıo sizde de oldumu decektim :roflol:
ay haklısın anammm emme dün gezmedeydik önceki gün k.valdemdeydik daha önceki gün misafir vardı işte böle gulümm bide bazen giriyom bakıyom kimse yok mecbur çıkıyommmmm mafoldumben
canlizim koy resmini kııı görek beşiğini alıncaa.
nan niye şifreli konuşuyonuz aşkolsunn e biz gidek bariii :1closedeyes:ceriin gııı nereye gittiiinn
bebiş karnında mı yoksa ....
anladın sen onuu :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
nan niye şifreli konuşuyonuz aşkolsunn e biz gidek bariii :1closedeyes:
ayy bende öle yatak alcam cnm kocaman oluyo onlar ayaklardaki dolapları alınınca.güle güle kullan cnmm opuyorumnanaktan
hee cnm hadi gidek bunlar başbaşa konuşsunlarr.
nan niye şifreli konuşuyonuz aşkolsunn e biz gidek bariii :1closedeyes:
beklen bende geliyommmmşunlara birde dil çıkartım de :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
efettt gidek bunnar başbaşa kalsınlarhee cnm hadi gidek bunlar başbaşa konuşsunlarr.
gel annem sen de gelll ben size bi uzun hava çekem bariii içlendim ayolll mafoldumbenopuyorumnanaktan saol canım Şeniz
beklen bende geliyommmmşunlara birde dil çıkartım de :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?