haklısın kardeş konuşş arkandayım falla bende bişi yok oyüzden taka taka çıban için önerdiğim lahanaya taktıydı bu karılar:roflol::roflol:
he gııı sevv sen benii nann evde yemek yok ne pişirim çabucak bilmiomkiii oooofff offffffff hem yürüyüş yapmam lazım hem eve varınca çarçabuk bi yimek yapmam lazım ki saat 8 i geçirmeden yiyelimm noolcek benim halimm kafamçokkarıştı
cnmm ebisceem,cebimden para çıkmıyo benii savruk yaptı bunlar,zengin sandılar kendi mal varlıklarına bakmıyolarr benle uğrasıyolar...
ooooooohhhhhh sefam olsunnnn sositososito nan benim limitim 3 bin tl sende limit yok mu?
:roflol: :roflol:hadi ordan anacımm ya uğraşmayın benlee,10 lirasa o süslü patikler almazmısın yaniiii
gülmeyin laan,senin 6 odalı kartanesininde ankaranın en güzel semtinde evi var arabanızda vaar ,anam benim kıytırık bi arabammı göze bsattı anlamadım senağlama
tamam canım güle güle git arada uğra emme tamammı özlerük nann
nası alamıyonnn nannnn al sana bi şarkı
ümitköyde villası cafcaflı arabası
yurt çapında gezinir ankaralı kartanesi zemuszemus
sefiyolar seni cicimm ondan :1hug:cnmm ebisceem,cebimden para çıkmıyo benii savruk yaptı bunlar,zengin sandılar kendi mal varlıklarına bakmıyolarr benle uğrasıyolar...
walla sabah 6 da kalkıyom kahvaltı hazırlıyom kahvaltı edip ortalığı toplayıp giyinip çıkıyom.abaoowwww bide o arada yimek yapamamkiiabooooww bide yürüyüş yapacak kafamçokkarıştıwalla benim evde gezinmemde büyük bi yürüyüş oluyor dışarı çıkmaya bile mecalim yok.kuzum uğrada bi tas yemek veriyimde idare edin bari.walla ben sabahtan yapıyorum yemeği çok rahat oluyorhihoyyyt
ayy dalga geçcek çok konu çıktı emmee aaşam oldu gıı ben gidiyom gaarii
son sözüm iteke olceekkk
nan 6 odalı evin var ne yağı ne kavrulması
sen o odalardan ikisini kiraya ver abaad olursun gııı
hıh muredaa benim de şirketcaazım ödüyo herbişeemiii :1closedeyes:
hadi eyi aaşamlaar
Slm kızlar lütfen cvp verin dün sabah uyandığımda sağ göğüsümün olduğu yerde iki damla leke vardı muhtemelen süt
bu normalmi kıslar başta sevindim duygulandım ama sona ya anormalse diye korktum sizin başınıza geldimi böle bişi cvp verenlere şimdiden sağol
heee walla dadlum bu bebeden sonra masraflar artıyor üst katı versem iyi olur haa hacım bi kiracı bul barikaydirigubbakcemile3hadi iyi akşamlarayy dalga geçcek çok konu çıktı emmee aaşam oldu gıı ben gidiyom gaarii
son sözüm iteke olceekkk
nan 6 odalı evin var ne yağı ne kavrulması
sen o odalardan ikisini kiraya ver abaad olursun gııı
hıh muredaa benim de şirketcaazım ödüyo herbişeemiii :1closedeyes:
hadi eyi aaşamlaar
neden acep kuduruk gacılar sizi gece yediler fındıkları gudurdular sonrada bana laf atıyorlar:dilcikar::dilcikar::dilcikar:ayy neden aceep :roflol: sendende hiç bahsetmedim amaa :roflol:
korkma canım o süt değil kolostrum sakın sıkma bebiş için çok faydalı bu aylarda olmaya başlar artıkSlm kızlar lütfen cvp verin dün sabah uyandığımda sağ göğüsümün olduğu yerde iki damla leke vardı muhtemelen süt
bu normalmi kıslar başta sevindim duygulandım ama sona ya anormalse diye korktum sizin başınıza geldimi böle bişi cvp verenlere şimdiden sağol
::))))))) denememi bencede
kolostrum ilk defa duydum ya aaa bişi daha sorucam aşı ne zaman olucaz ne aşısı olucaz benim bu konu hakkındada bilgim yok ne cahilim demi sağlık ocakları burada pek temiz değil sormaya korkuyom alır iğne yaparlar diye
eee işi bilecen işe gitmeyecen kuzuuumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 bak tecrübeli anne itekcim hemen söledi nedeninii...
kuzum benden kıs çıkmıyor buda erkek ensar bey geliyorevet tecrübe konuştu itek senin ikinciyi çok merak eiyorum ne olacak artık öğrenmişindir yada yazdıysanda ben bulamadım
itek nann üst katı bize kirala emme aaaşamm yimeee de dahil olsun olmaz mıı?cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?