2009 Kasm Anneleri

abooooww bide yürüyüş yapacak kafamçokkarıştıwalla benim evde gezinmemde büyük bi yürüyüş oluyor dışarı çıkmaya bile mecalim yok.kuzum uğrada bi tas yemek veriyimde idare edin bari.walla ben sabahtan yapıyorum yemeği çok rahat oluyorhihoyyyt

cnmm ebisceem,cebimden para çıkmıyo benii savruk yaptı bunlar,zengin sandılar kendi mal varlıklarına bakmıyolarr benle uğrasıyolar...

yok anam ne mal varlığı yaa kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz iştekaydirigubbakcemile5

hadi ordan anacımm ya uğraşmayın benlee,10 lirasa o süslü patikler almazmısın yaniiii
:roflol: :roflol:
gülmeyin laan,senin 6 odalı kartanesininde ankaranın en güzel semtinde evi var arabanızda vaar ,anam benim kıytırık bi arabammı göze bsattı anlamadım senağlama

anaaam bunnar da taktı gıı en güzel yerinde diyee
yaw sanki cumhurbaşkanlığı köşkü aldık :tomato:
bi kerem merkeze uzak yeni yerleşim ayrıcana da 10 yıl ödücez gıı :çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: :roflol:
gıı ne yurtçapıı dünya çapında gezcem been yakında gidiyomm şakkıdı

ayy dalga geçcek çok konu çıktı emmee aaşam oldu gıı ben gidiyom gaarii
son sözüm iteke olceekkk
nan 6 odalı evin var ne yağı ne kavrulması
sen o odalardan ikisini kiraya ver abaad olursun gııı

hıh muredaa benim de şirketcaazım ödüyo herbişeemiii :1closedeyes:

hadi eyi aaşamlaar

cnmm ebisceem,cebimden para çıkmıyo benii savruk yaptı bunlar,zengin sandılar kendi mal varlıklarına bakmıyolarr benle uğrasıyolar...
sefiyolar seni cicimm ondan :1hug:
walla sabah 6 da kalkıyom kahvaltı hazırlıyom kahvaltı edip ortalığı toplayıp giyinip çıkıyom.abaoowwww bide o arada yimek yapamamkii

Slm kızlar lütfen cvp verin dün sabah uyandığımda sağ göğüsümün olduğu yerde iki damla leke vardı muhtemelen süt
bu normalmi kıslar başta sevindim duygulandım ama sona ya anormalse diye korktum sizin başınıza geldimi böle bişi cvp verenlere şimdiden sağol

hade cnm sanada eyii agsamlaar...ödecek tabee kocişimin şirketi ödeyo benimdee :umursamaz:

benim gelmedi ama cnm gelen biri olmuştu kimdi hatırlamıyorum..takılma ama normaldir bence.
deneme üretimidir belkii kaydirigubbakcemile3

heee walla dadlum bu bebeden sonra masraflar artıyor üst katı versem iyi olur haa hacım bi kiracı bul barikaydirigubbakcemile3hadi iyi akşamlar
ayy neden aceep :roflol: sendende hiç bahsetmedim amaa :roflol:
neden acep kuduruk gacılar sizi gece yediler fındıkları gudurdular sonrada bana laf atıyorlar:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
korkma canım o süt değil kolostrum sakın sıkma bebiş için çok faydalı bu aylarda olmaya başlar artık

kolostrum ilk defa duydum ya aaa bişi daha sorucam aşı ne zaman olucaz ne aşısı olucaz benim bu konu hakkındada bilgim yok ne cahilim demi sağlık ocakları burada pek temiz değil sormaya korkuyom alır iğne yaparlar diye

evet tecrübe konuştu itek senin ikinciyi çok merak eiyorum ne olacak artık öğrenmişindir yada yazdıysanda ben bulamadım

cnm sende haftaya yaptırabilirsin 20.hafta dolunca yaptırdım bende.sende ihmal etme yaptır mutlaka..

kaydirigubbakcemile3 bak tecrübeli anne itekcim hemen söledi nedeninii...
eee işi bilecen işe gitmeyecen kuzuuumkaydirigubbakcemile2
evet tecrübe konuştu itek senin ikinciyi çok merak eiyorum ne olacak artık öğrenmişindir yada yazdıysanda ben bulamadım
kuzum benden kıs çıkmıyor buda erkek ensar bey geliyor
itek nann üst katı bize kirala emme aaaşamm yimeee de dahil olsun olmaz mıı?cokacimcoook

uyanık gacı seniiiii emme ektra ücret alırım ondanda haaaa haberin ola:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…