itek nann üst katı bize kirala emme aaaşamm yimeee de dahil olsun olmaz mıı?cokacimcoook
cnm sende haftaya yaptırabilirsin 20.hafta dolunca yaptırdım bende.sende ihmal etme yaptır mutlaka..
hayırlı olsun itekçim 3. ye inş. tutturusun diyebilirmiyim
ne aşısıydı mureda bu, yaptırım tabiki olmamız gerekio madem
sen değilmiydin kıı 2010 kasım annelerindede olcam diyenn :roflol:
nann allah korusun espiri yptık yaw sizde abarttınız iyice bak kızdırmayın beni tüplerimi bağlatırım anam bide bakıyormuşum yine hamileyim tam komedi olurdu emme sizin girdiğiniz topiklere uğrayamazdım:roflol::roflol::roflol:
bi de ben nesteren ismini beğendim emmeee kimse beğenmedii :umursamaz:
walla benim ilk aklımada o gelmişti:roflol:hoşgeldin babyiiiiiimmmnesteren ne demek be? testere gibi.kafamçokkarıştı
heee sonra topikaçarız iteke gülüp hamile kalanlar topiği:roflol::roflol::roflol:kııızz sana güler biz topic olarak hepimiz olurmuşuz :roflol::roflol:
sen şanslı insanlardansın ben 1.6 yıl uğraştım bebiş için hiç sesini çıkarma ama sanada yazık demi gülüm eşinle yeterince vakit geçiremiyosundur
nann allah korusun espiri yptık yaw sizde abarttınız iyice bak kızdırmayın beni tüplerimi bağlatırım anam bide bakıyormuşum yine hamileyim tam komedi olurdu emme sizin girdiğiniz topiklere uğrayamazdım:roflol::roflol::roflol:
kaynatın kaynatınnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin bee cnmm geel hoşgeldin,daha saat erken normaliz şuan +18 olmadık dahaa :roflol::roflol: çıtırtımda gelmedi zateen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?