2009 Kasm Anneleri

kaç gel kıs walla bak bana gelmeyi unutma haaaklava:

heee yaaa ne yapsın bundan sonra görürüz artık muredayı

5 dk.da dedikoduu düdük senii,ben sana bölemi yapıom hiiç arkandan konuşuyommu :roflol::roflol:
gelirim bak yanına ankaraya gelincek görürsün gününüü..:dilcikar:

slm kızlarr nasılsınız ben pek giremıyrum inşş herkes iyidirrr..bugün bebişin cinsiyetını öğrendık pipiyi gördükk oğluşumuz olcakkk...
herkesi çok özledimm..kocaman öpüyorum..hepiniziii çok sevıyorum kızlarrropuyorumnanaktan

gözün aydın cnmm :teytey: oğluşlarımızın sayısı 1 tane daha arttı.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin :Saruboceq:

tatlımmm hayırlı uğurlu olsunnn

kızlar iş yoğunluğundan giremeyebilirim akşamda ablamlar geldiği için geç saatlere kadar annemlerdeyim giremiyom ayrı kalıyos öslüyom fallaa...
ayy dün yeğenim gelcek dedim ya geldi aşk böcüğümmm yaaa ne kaaaaaaaaaaaaaaaa tatlı maşallah çokk seviliyo bide uslu allah nazarından korusun nohut kadar burnu var minnacccııkkkkkkkkkkkkkkkk yirim onu ben yaaa

günaydın cerinciim a.s. ayy yokluğun hemen belli oluy kıı.
kuzuum maşallah allah nazarlardan korusun

bir prens daha katıldı aramıza hayırlı olsun canım gerçekten erkekler çoğunlukta şu listeyi bi bulsakkkaydirigubbakcemile3 ayrı kalma kız bizdenn özledikkk

ay benim yerimede öp meleği koklaa maşallah bizimkilerde doğuncaaa ayy ben tüm ilgimi ona veririm kısss ayrılamamam bebişimdenn

günaydın kıslar a.s.nassınız baken bu sabah pek sessiz buralar herkes nerelerde:sm_confused:

kasım annişleri günaydın
öpüyoruz hepinizi oğluşumlan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hersey yolundadır insallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…