20 sene sonra pamuk prensesini istemeye gelcem
verersin dimi zemuszemus
günaydın kııııııııııııııı
ay karnım acıktı bi kahvaltı sofrası olsada otursamcokacimcoook
tamam hazırla hadi geleyomgünaydıın sekeriiim,
al gel kızınıı hazırlıyem hemennn opuyorumnanaktan balkona orman manzaralı hemide...
veremem ben kızımı kimselere ay ben ayrılamam kızımdan ona sölüyorum şimdiden bak kızım yarın bi gun anne ben aşık oldum evlencem diye sakın karşıma çıkma vermem diyorum ben senin turşunu kurucam pamuk şekerim diyorum kaydirigubbakcemile3
ahhhh ahhhh bende istiyorum bir kahvaltı sofrasııııııııııııı cokacimcoook
tamam hazırla hadi geleyom
karakızlan beraber geleyok bana bak kuş sütünü bile eksik etme haaaaaaaaaa
iki karu iki bebe geliyok:dance::dance:
eee anacım bildiğin üzere bende para ganii :roflol: kuş sütü olmadan ben asla oturmam zaten sofrayaa :roflol:
hakkat yaa eccik yakın olsadık ne güzel olurmuş yaa
karakızz naptın tatlım karar verdinmi ev işine kafamçokkarıştı
tamam hazırla hadi geleyom
karakızlan beraber geleyok bana bak kuş sütünü bile eksik etme haaaaaaaaaa
iki karu iki bebe geliyok:dance::dance:
he gııı sende para gani biz bütün kasım anaları geleyok anacım
eee artık o son odel arabanla evimizede bırakırsın demi boşunamı çektin altına araba
:roflol::roflol:
:1shok:kıs deli sanki bizim farklımı hamile kaldıgımdan beri bizdede bişe yok ben yanlız kaldığım için üzülüom
güzelim zaten öyle sürekli olmuyo bende de endişelenmekızlar size bi sorum olcak pazartesi bebeğimin kıpırtılarını dışardan babasıyla beraber gördük çok sevindik çünkü ilk o gün öyle tekmeledi ama dün hiç tekmelemedi öle kıpırtadı ama sizce endişelenecek bişey varmıdır 20+2 günlük hamileyim
hee son modell biz 2009 yılında ben hala 2000 de kalmışım ozamann :roflol:yıllar durmuş benim arabanın yanında :roflol:
karakızım gelin anacım ohh mis gibin dağın eteğinde,açarım şemsiyemizide önce kahvaltı üstüne bi türk kahvesii
senin neye marifetin olduğunu dün gece gördük mureda gacısı :jeyyar: :jeyyar:ayy güle güle giysin cnm,benim hiç becerim yok yaa örgü konusunda sadece düz örgü biliyorum :kedi:
senin neye marifetin olduğunu dün gece gördük mureda gacısı :jeyyar: :jeyyar:
ayy güle güle giysin cnm,benim hiç becerim yok yaa örgü konusunda sadece düz örgü biliyorum :kedi:
hee son modell biz 2009 yılında ben hala 2000 de kalmışım ozamann :roflol:yıllar durmuş benim arabanın yanında :roflol:
karakızım gelin anacım ohh mis gibin dağın eteğinde,açarım şemsiyemizide önce kahvaltı üstüne bi türk kahvesii
senin 2000 model araban var bizim bi fos fosumuz bilem yok
buldunda bulanıyon
senin neye marifetin olduğunu dün gece gördük mureda gacısı :jeyyar: :jeyyar:
ayyy demii herşey bu krispi gacısının başının altından çıktı haaa :roflol:
grup kurdu bidee :roflol:
:sinifsinif: ben dağın eteklerinde kahvaltı üstünede türk kahvesi sonrasındada fal istiyorummmmmmmm :sinifsinif: :sinifsinif:
hiç falla bizim daha bi fusfusumuz bilem yok :sinifsinif:
a:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy demii herşey bu krispi gacısının başının altından çıktı haaa :roflol:
grup kurdu bidee :roflol:
anam sende pazarlığı abartıyon yeter lan kahvaltı neyimize yetmiyo kaydirigubbakcemile3
bu böyle olmayacak midemde kazı alışması var sanki yaaa çok kazındı midem bebemde acıktı şimdi bu mureda o kocaman popsunu kaldıracakta bize kahvaltı hazırlıyacakta yiyecez çooooooookkk zaman alır en iyisi ben tıkınayım o anca akşaama hazır eder onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?