kızlaarr benim kyınpeder geldi az önce bi 250 tl daha verdi bağa bu adam oğlan torunu olcekdiyemi yapıyo bunu anamadım bişey yok yani veriyodu bna böyle para ama bu kadarda değeldi
bakın bakem iki tane resim koydum. besmelesiz bakmayın dudağınız uçuklamasın:1shok:
slm sekerrrrrrslm kızlarr
ballı garı bu arda cok guzelmıssın şaka takıldım haaa ama kızın daha güzellll kaydirigubbakcemile3kızlaarr benim kyınpeder geldi az önce bi 250 tl daha verdi bağa bu adam oğlan torunu olcek die para saçıyo adam
nan kayınpedere bak beeekızım sen bu adamın ismini oğluna koymazsan Allah taş eder seni taş lmaz:
kız şişko halimde war görmedin mi o zaten düğün fotolarına heç bakma orda 50 kıloydum fiiduk gibiydim şimdi 77 kiloyum bayaa iri bi ceviz oldum yanii
nan kayınpedere bak beeekızım sen bu adamın ismini oğluna koymazsan Allah taş eder seni taş lmaz:
gitçem kocişi bekliyomkız çatırtı karısı sen kibap yemeğe gitmiyo muydun ? neen hala burdasın
bakalım bakalım necimisin şakkıdı
slm sekerrrrrr
ballı garı bu arda cok guzelmıssın şaka takıldım haaa ama kızın daha güzellll kaydirigubbakcemile3
bencede ayıp edersin daş olursun daşşş eyüphan mıydı gıııııı
heee düğün fotolarında zayıfsın son iki resimde şişmişsin bacım boyunda uzun herhalde selvi boylum al yazmalım beni maşşallah maşşallah
asıl annemler duyarsa kayınpederin bana 250daha verdiğini ozaman şimdi ,smini koymada göreyim diyecekler bağa yaaaa demesemmi acep pooooofffffffffffffffffff
yada paraları gerimi versem
gitçem kocişi bekliyom
öle deme nan paranın yüzünden oğlumun ismi eyüphanmı olcak
du bakalım 12 gün sonra belli olur kız derlerse ozama adam paraları geri isteyebülü
ulennnnnnnn bir başı açık ben miyim nan kendimi gavur gibin hissettim haaa :kedi: bu arada sende pek dadlımışsın gııı
dellenme nan başı açık olunca gavurmu olunuyo çatlak
bugün gittiğim doktor kız gördü bebişi ama haftaya ayrıntılıda netleşir iyice cinsiyeti ama yüksek ihtimal kız dedi.ama önceki doktorum oğlun olcak dedüydüüüüüüü.nolcek şimcik. :1shok:
heee düğün fotolarında zayıfsın son iki resimde şişmişsin bacım boyunda uzun herhalde selvi boylum al yazmalım beni maşşallah maşşallah
kız ne uzun boylusu 1.60 anca war boyum :roflol:
asıl annemler duyarsa kayınpederin bana 250daha verdiğini ozaman şimdi ,smini koymada göreyim diyecekler bağa yaaaa demesemmi acep pooooofffffffffffffffffff
yada paraları gerimi versem
ulennnnnnnn bir başı açık ben miyim nan kendimi gavur gibin hissettim haaa :kedi: bu arada sende pek dadlımışsın gııı
bugün gittiğim doktor kız gördü bebişi ama haftaya ayrıntılıda netleşir iyice cinsiyeti ama yüksek ihtimal kız dedi.ama önceki doktorum oğlun olcak dedüydüüüüüüü.nolcek şimcik. :1shok:
ya ben hiç evladıma isim koyamıyacammı kızımın ismini zaten kayınpeder verdi buse olcak dedi bende kıramadım verdim nan ben belki daha çocuk yapmayacam belkim olmayacak heç isim koyamıyacammı yaaaparalar geri verilmezz :mymeka: :mymeka: nan bizi heç örnek almıyon mu sen beleşci olcan azcık hem koyuver nolcak alla alaaklava:
laelaelaelaelae delikafadulden ey ozaman yırttık :roflol: :roflol:
eyüphannnnnnnnn lülülülülülü
bu doktorlarda şaştı iyice sıcaktan galibaa delikafadulden bir taki kontrolde tam netleşir 6 aylıksın gıı nasıl görmezler anam
ya ben hiç evladıma isim koyamıyacammı kızımın ismini zaten kayınpeder verdi buse olcak dedi bende kıramadım verdim nan ben belki daha çocuk yapmayacam belkim olmayacak heç isim koyamıyacammı yaaa
eyüphanın yanına efe koyabilirim eyüphan efe olabilir ben efe derim
aa aşkolsun canlızım ni dimek gawurlmaz: paranın bide imanın kimde olduğu belli olmaz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?