2009 Kasm Anneleri

iyi akşamlar canm

kız bu zayıflamış halimm:roflol: hamile kalmadan önce 82ydım sonra 75e düştüm hamile kaldım şimdiye kadarda 2 kılo aldım:bbo:

anam bacım kendine ii bak bak cok ii bişe değil şişmn olmak ben normalde 54 kg fakat gebelk öncesi uyku problemim yüzünden ilaç tedavisi gördüm antidepresanlar yüzünden şiştim 62 ile hamile kaldım 5 kg aldım toplamda doğum sonrası hedefim 55

nan ne saf karıyım ben heee:umursamaz: kendi kendimi malzeme ediyom size:enbuyukkk:

aynen bajım makzeme verdin heç yok gibi
delikafadulden

sen kaçsın nan 2 metremi

hee yalıkazımısın mubarek söle cıctırdı aferin

iyi akşamlar canm

kız bu zayıflamış halimm:roflol: hamile kalmadan önce 82ydım sonra 75e düştüm hamile kaldım şimdiye kadarda 2 kılo aldım:bbo:
harbi almıssın başını gidğiyon yolun açık olaa nann :lepi:

hay ağzını öpem çıtırdımm he nan s
en 2 metre misin nan ben de 1.60 boy 74 kg. eee turkısh avratt dediğin böle olur eccük etine dolgun kalçalı demiiii ama

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tep taktir ediyon ya arada birde teşekkür verde taktir bagımlılık yapmasın bacım opuyorumnanaktan

delüü ya işin gücün yok mu senın onu incini cincini çıkarmışsın şakkıdı

mucuk mucuk :lepi: ne güzel işteeeeeeeeeeeeeee

çaktırma saf garı bizde aynıyım kiloluyuk am aolsun hem ben cok kısa degılım :dilcikar: topaçlarrrrrrrrr fırıldaklarrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae gtten bacaklılar :lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:o son dediğine bayıldım yannız herkes sonuştadtten bacaklı diil mi cicimmnaniknanik

anam bacım kendine ii bak bak cok ii bişe değil şişmn olmak ben normalde 54 kg fakat gebelk öncesi uyku problemim yüzünden ilaç tedavisi gördüm antidepresanlar yüzünden şiştim 62 ile hamile kaldım 5 kg aldım toplamda doğum sonrası hedefim 55
yerim nan senin hedefini lafla peynir gemisi yürüseydi şinciye hepimiz top model olurdukkk falla ben de 48 kg hedefliyom baaalıımm olcek mi laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yerim nan senin hedefini lafla peynir gemisi yürüseydi şinciye hepimiz top model olurdukkk falla ben de 48 kg hedefliyom baaalıımm olcek mi laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bana bak koparırım dilini haaa delüüü seneye görüşek oğlum bi çıksın bak görüsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çıtır cerez olacam oğlum süpriss yaptı geldi o ay yoksa baslamıstm ilaçlarımda bitmiştii sen de çte görem seni kutu kutu depresan :oklava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kocam gelebilüü her an kızlar ben yavaş yavaş kaçarrr yimee yiyek beni çay içmey götürcek hayatımın anlamı kocişimmm opuyorumnanaktan

he walla benimde hedefim 45 kilo olmak we 90 60 90 olmak we tüm selülitlerimin gitmesi..... bakalım olcek miilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesositosositosositosositosositososito

kocam gelebilüü her an kızlar ben yavaş yavaş kaçarrr yimee yiyek beni çay içmey götürcek hayatımın anlamı kocişimmm opuyorumnanaktan

kız krispi bak ebisce bile çay içmeye gidııyoo sen hla burdasın senin koca seni ekti ben sana diyimsositososito

Back
X