2009 Kasm Anneleri

günaydııın kasım anneleri ve minik kuzularıı opuyorumnanaktan oğluşum çokmu aç nedir pat pat geçiriyo banaa kaydirigubbakcemile3 bende arkadasa gitcem kahvaltıya,bide şu demir hapı var onu şimdi içtim yarım saat yemek yok,ayy deli oluyom şu haplara ben yaa...

geçmiş olsun cnmm bende oldum iğnemi,olduğum gün değilde ertesi gün ağrıdı kolum yaa.benimde göbüşüm acayip şekil alıyo bazen genelde yamuk zaten kaydirigubbakcemile3 çünkü benimki kafayı sağ tarafa iyice itip ayalarıyla sola paat paat kaydirigubbakcemile3 yapıyo..
maşallah inceciksin kıı sendee

günaydın kızlara.s. napıonuz bakiimm akşam kaynatamamışsınız aferin size hihoyyyt

krispi cadısıda yok ortalıklarda kebapları yedi yedi çatladı mı ki acaba:bbo:

:roflol: valla kebapları yedi üstünede kornetini yutmuştur gelincee,bakalım kaçta acıkırda uyanır :roflol:
kıııı tuğbaa kandırdın nan bizi hayallerimizlen oynadın, maşallahh ne güzelmişsin nan senn inşallah kuzucuğunun gözleri sana benzeerr kaydirigubbakcemile5
senin face varsa grup açtık bak facede..

saol canım dün ebede bebeğin en hareketli zamanları bu deddii ilerde iyice büyyünce alan darlığından bebek sıkışıcakmış belli hareketleri yapabilecekmiş sadece

canım en kilolu halimle hamile kaldım 49 la evlendim 1 sene içinde 59 oldum öylede hamile kalmşım lşimdilik iyi gidiyoruz son ay kapadan bacadan sığmazsam durum ağırrkaydirigubbakcemile3

ayyy sen kapıdan sığmam diyosann biz napalımm kıııı kaydirigubbakcemile3 iyisin gayet maşallah
oyy sıkışığ kalcaklar orda bebişler yaaa

ayyy bayıldım falllaa kıızzz tam dabizim kurumdan bahsedeyoo :roflol:
anam seninki hangi firma ona göre yani kaydirigubbakcemile3

kızııım asıl geçmişi okuuu bomba haberler ordaa
kim kocasıynan ayrı yatamazmış kim bebesini nasıl yapmış valla geçmişte yazii benden sölemesi :roflol: :roflol:
yaa anam napam 50 sayfa yazıyonuz nasıl yetişem
ahanda 2 saattir bakıyom 20 sayfa oldu :sinifsinif:

şşşşşş teyzeleri benim bebişim kızmış artık kesinleşti biliyormusunuzzzzz.....................offf be sonunda gösterdi cadı..
gözünaydın canım hayırlı olsun

anam ne bilim hiç aklıma başka renk almak gelmediki :roflol:
ben anladım tembel avrat beceriksiz avratım ben daha kızıma bir patik bilem öremiyom :sinifsinif:
temam kız doğurcanda kızlar sarı, mor, kırmızı, beyaz ve birçok renk daha giyebilir
pembede şarlandırma kendini örersin merak etme bi bilen varsa soruver

bende ayın 25 ıle 30 arası ayrıntılıya gırecem sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan
gıı anam erken deelmi senin için dr mu dedi

gözünaydın canım hayırlı olsun inşallah iyi olur
ooohhh ne rahatlamışsındır şimdi opuyorumnanaktan

bu kasım analarının hepsi başakmı yoksam
yok len ben akrebimmm

ben sende 1 yaş büyüğüm 1981 24 ağustos
anaa benim kocişte 26 ağustos 1980 ben 21 kasım 1982 kaydirigubbakcemile3

kızlarrr artık eskisi gibi aşermiyomusunuz bana mı öyle geliyorrr
aslında şu anda tam aşerme dönemindeymişiz...
benim canım bazen bişeler istiyo ama hiçç aldırmayom bile
ama 2 gündür bamya diye gezdim bugün yapacam öğlene
ooohh yiyecem sonunda afiyetle cokacimcoook

yollaaa vallla ahdım var bigün bende yollayacam kaydirigubbakcemile3
bu mevsimde nezor bulunur acep
en bereketli zamandayız valla aklıma bişey gelmiyor..

illada gıcıklık olsun diye göndermek istiyosanız şimdi mandalina ayva kivi gibi meyveler bulunmaz zaten adam bunları duyunca delümüsün der nerden bulacam şimdi onları
evet mandalina portakal olabülüüüü

anaaa ne güzelmiş o iş anam biz hem çalışıyok
hem öğlen hemde akşam yemek yapıyok ne var gııı
ayy ben bugünler öğleden sonra evdeyim yaaa
ne yapacağımı şaşırıyom pastalar yemekler ondan sonrada yoruluyommm
ben yaparımda bulaşıkları biri toplasa herbişey yaparım

oğlumuuuuuuuuuu gördümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmusssssssssssssssssssss
oooohhh maşallah tosunuma

ayyy sen kapıdan sığmam diyosann biz napalımm kıııı kaydirigubbakcemile3 iyisin gayet maşallah
oyy sıkışığ kalcaklar orda bebişler yaaa

en son aylar yemezsen bile kilo alıyomuşunn coşarım belki bellimi olurryerimseniben

kızlar dünden beri süte başladım 1 bardağı bile okadar zor içiyorumki ağlıya ağlıya

küçükken çok emmmişim ondanmı bezdim nedir çocukluğumda babamın nazlamasıyla

içerdim doktor beyaz peynir yoğurt çok tüketiyosan iyi dedi ama süt içsen daha iyii

ben gidiyim bakalım 2.süyt muharebesinee

canlizzz karısı faceye ekledi beni oraya daldı galibaaaaaaaaaaaaaa piyasada yok kısss şişkooooooooooo cık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok tatlım kocam geldi çıkmak zorunda kaldım bu arada maşallah yanii opuyorumnanaktan

krispi cadısıda yok ortalıklarda kebapları yedi yedi çatladı mı ki acaba:bbo:
kesin patlamıstır o lülülülülülü

yok canım erken deıl 22 hafta bıtırmıs oluyorum doktor amca öle dedi kaydirigubbakcemile3

ben zaten facemdekıleri ezberleyemedıydım daha anam şımdı ıyıce karıstı bacım kım kım bılemıom valla koca memeli kim kız az önce ekledim güzel avratmış ama böyük memeli karpuz gibi :lepi:

Kıslar günaydın bende kk grubuna katıldım faceede kim kim nasıl öğrenicem ben rumuzumuzu açık edelimmi????
aaa ben ettim senin adın a..e mi yoksa

hadi gözünaydın canımmm

ayy benim şurupta yemek aralarında alın yazıyoo
ben içip hemen kahvaltı yapıyommm şurubu içip yemek yemezsem
midem bulanıyo şurup çok şekerli bişey

nerden gördün resmini gıı bizde bakak naalmış tubaa gacisi

nan face de ne grubu açtınız benim niye haberim yok :umursamaz:

günaydın kızlar,
ben face de oluşturduğunuz gruba üye olamadım bi türlü nasıl yapcaz bi annatıverin garii gıııııı
yaramazz doğuma hazırlık mı yapiyo ki acaba :)
yerim ben onu yaramaz kediii tepiyo haa soldan soldannn :dance:

sorma ebiscecim hoşgeldin nrmal doğum gibin olacak bu gidişle biizmki erkenden yerleşmiş yerineee:)
sizin nasıl gidiyor ben bayadır doktora gitmedim 24.haftaya kadar bebeği net görebilcekmişiz ultrasonda sonra büyüdüğü için organları kaplıycakmış ekranı ona ayarlamaya çalışıyorum bendee gşdişimi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…