birazmı pis boğazsın yapma laan krispii :roflol:
merhaba hatunlarr nasıınızz sizz olayıı epey aşmışsınız ben pekk yabancıı kaldımm garii needek sadece okuyozz :kedi:
nan sizin kadar pis boğaz olsam sizin kadar şişko olurum demi demekki siz benden daha pis boğazssınız
ben tıkınmaya gidiyom baaayyy gelecem bekleyün benia.sa.s
ben eksik kalırmıyım bende geldim facehemide ışık hızıylan
bakalım beni orda tanıyabilcenizmi kaydirigubbakcemile3
ben eksik kalırmıyım bende geldim facehemide ışık hızıylan
hahhh krispiye bi sazan daha walla dikkat et sana sarmasın cicimm :roflol::roflol::roflol::roflol:merhaba hatunlarr nasıınızz sizz olayıı epey aşmışsınız ben pekk yabancıı kaldımm garii needek sadece okuyozz :kedi:
nan ben akşamdan beri uğraşıyom face m var emme o dediğiniz yere üye neyin olamadım bi türlü bea bana da annat nerden yapcaazzben eksik kalırmıyım bende geldim facehemide ışık hızıylan
hımmm kara kuru gacı sen misin? kaçar mı bendensositososito
hahhh krispiye bi sazan daha walla dikkat et sana sarmasın cicimm :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan ben akşamdan beri uğraşıyom face m var emme o dediğiniz yere üye neyin olamadım bi türlü bea bana da annat nerden yapcaazz
nan ben akşamdan beri uğraşıyom face m var emme o dediğiniz yere üye neyin olamadım bi türlü bea bana da annat nerden yapcaazz
aaa ben ettim senin adın a..e mi yoksa
canım benim adım zeynep d.s, a. e ben değilimşutarafagitti
Kasım Fıstıklarım nasıllarmış bakalım..Ya Fıstık içlerim..Geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama yok başa çıkamayacağım Umuyorumki herkez çok iyi kimsede sorun yok değilmi..??a.s. a.s. a.s.
evet yaa iyi olur ben ancak akşam girebilirim face e teşekkür ederim cnmözelden ben sana adımı soyadımı yazayım sen beni ekle sonra ben sana davet göndereyim gruptan kabul et en kolayı bu sanırsam kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canısı nerelerdesin kaç gündür ösledik seniKasım Fıstıklarım nasıllarmış bakalım..Ya Fıstık içlerim..Geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama yok başa çıkamayacağım Umuyorumki herkez çok iyi kimsede sorun yok değilmi..??a.s. a.s. a.s.
anam o grubu nehir kurdu kıss seni ilk kes görüom ben buralardaMerhaba arkadaŞlar 2009 kasım annelerİ facebook grubunuzu ben kurdum katılmak İsteyen herkesİ beklİyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?