ben az sonra geliyom naann bekleyiiin haaa opuyorumnanaktan
kenya hoşgeldin cnmmm
hobulduk canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben az sonra geliyom naann bekleyiiin haaa opuyorumnanaktan
kenya hoşgeldin cnmmm
hobulduk canım
hepsini istemem nan 100 gr olsun aplaaaaaaaaaaa çek ordan 100gr :roflol: :roflol:kıııız kestircem zaman hasat zamanıı :roflol: şu oğluşi bi emsin bitsiinn.Satayımmı nan sannaaa :roflol:
:dilcikar: :dilcikar: çillimişşşşşşş :dilcikar: cocugumda ban abenzesın dıyom bazen çilli velet olur :lepi:çillii canlizzzzzzzzzz sennn çokkkkk tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaa valla bakkkkkkkkkkkk
benı neden eklemiyon lennnnnnnn :mymeka:benim adım fatma .ç. bacım fenerbahçeli kız maviş gözlüde benim kızım buse .ç.a.sa.s
ayyy cnm demii bende öle diyom ben şişko değilim,,
bende tubiş gibi iri kemikliyim naann :roflol:
hepsini istemem nan 100 gr olsun aplaaaaaaaaaaa çek ordan 100gr :roflol: :roflol:
:dilcikar: :dilcikar: çillimişşşşşşş :dilcikar: cocugumda ban abenzesın dıyom bazen çilli velet olur :lepi:
benı neden eklemiyon lennnnnnnn :mymeka:
ben çıtı pıtıyımbi kerem görmüyonuz mu yaaaaaaaaa nerenizle bakıyonuz annamadım ki :roflol: :roflol: :roflol: gözlük takın bacım ban abakarken gözleriniz bozulmasın
anam sen sevmeyede gelmion şımarıkkkk ne olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kıssssssssssssssssss çıtırtııııııııııııı facende ilgi alanı kadınlar yazıo sende aradığı da arkadaşlık ne dmeek kıssssssssssss buuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:
özge kim nan anlamadım kiama kabul ettim
ben bi kızım kızım öle yetışmısım işine geliyosa delikafadulden yok nann ben seviyom çillerimi ama gebelıkden belırdı ıyıce
kenyada kaymak gibimş heeeeeeeeeeeeee hihoyyyt
kıs yakışmış işte cok tatlılarrr valla kaç kere baktım oremine cok hosuma gitti hani şu anne oluyorum yazan bi resmin varya onaopuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: çıtırdı ne ayaksın bacımmm bulaşma bize deddddddddd
çıtırtının fotosu yok lülülülülülü o kadar çırkın mı bacım koy heelee bakak
kızım bu çıtırtı gacısı tam sapık çıktı heeeeedelikafadulden
nan ne yazacadım ilgi alanım erkekler aganigi naganigi mi yazacadım sapuk karu ben sadece kız arkadaşlarla ilgileniyom işte erkekler ilgi alanıma girmiyo nan :mymeka:kıssssssssssssssssss çıtırtııııııııııııı facende ilgi alanı kadınlar yazıo sende aradığı da arkadaşlık ne dmeek kıssssssssssss buuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:
heee ben sapuğunuz çıtırtı:1ninca::roflol: :roflol: :roflol: çıtırdı ne ayaksın bacımmm bulaşma bize deddddddddd
allahın delisi benim oooo