aşaama ben de girecemm sen nerelerdeydin bööön gulüğmm
ayy severim ikbal i kısmetsiz garibimm
nan ne cezası verdiler ? eee ama şimdiye kadar bissürür link veren oldu bebek odaları vs. ler falan onnara nie ceza yok özgecimm?:uhm:
nann bizle çene yarıştırcana çocukla ilgilensene delüüü
uleyyyynnnnnnnn iki gün görünmedik face mace uçmuşunuz gene gebiş gaciler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaaaaaaaaaa ben sizi acippppppppppp özlüyom delü manyaklarrrrr ama işler o kaaaaaaaaaa yoğunki anlatamammmm geberiyom işten güçten ahh evde gebeş gebeş yatarkene sizlen geyük yapmek isteyommm kaydirigubbakcemile2
kızlaaarrr bööön evlilik yıldönümüm benimm
uleyyyynnnnnnnn iki gün görünmedik face mace uçmuşunuz gene gebiş gaciler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaaaaaaaaaa ben sizi acippppppppppp özlüyom delü manyaklarrrrr ama işler o kaaaaaaaaaa yoğunki anlatamammmm geberiyom işten güçten ahh evde gebeş gebeş yatarkene sizlen geyük yapmek isteyommm kaydirigubbakcemile2
kızlaaarrr bööön evlilik yıldönümüm benimm
Kızlar yarın detaylı ultrasona gİrİcem bakalım bebİŞİmİn yÜzÜnÜ cok merak edİyorum İnŞ. GÖsterİr yÜzÜnÜ
Kızlar yarın detaylı ultrasona gİrİcem bakalım bebİŞİmİn yÜzÜnÜ cok merak edİyorum İnŞ. GÖsterİr yÜzÜnÜ
görürsün canımcım benmde yarın şeker yüklemem var bugndü aslında am gidemedim yarın gitcem öğleden sonrada kendi doktorumusa gitcessss dün gördüm oğlumu saolsun b arkadas gel bakalım dedi yarın bidaa görcemm umarım snein içinde hersey yolunda gider cnmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol cnm nan bizim 2 düğünümüz 1 nikahımız olduu ben ne edemmm emme biz hiçbirini kutlamıyokknaniknanik aslında kutlasak ii olur emme benim kocam sefmiyo böle şeyleri ben de üsteleyip canını sıkmak istemiyom o zaten aklına estikçe hediye de alır çiçek te alır çocuk gibi şımartır benigenemi naan :roflol::roflol:
allah ayırmasın cnmm daha niceee senelereee opuyorumnanaktan
ayy ben gördüm kııı darısı başınaa...
seker yüklemesinde yanında mutlaka birini götür 4 kez falan kan alıyorlarmış benimkisi 25.haftada yapılacak erken değilmi senin için?
sağol cnm nan bizim 2 düğünümüz 1 nikahımız olduu ben ne edemmm emme biz hiçbirini kutlamıyokknaniknanik aslında kutlasak ii olur emme benim kocam sefmiyo böle şeyleri ben de üsteleyip canını sıkmak istemiyom o zaten aklına estikçe hediye de alır çiçek te alır çocuk gibi şımartır beni
kimse yok götürecek canımcım eşim görevde arkadaslarım tatilde mecbur tek gitcem 50 gr yapılcak ben yarın 23 haftayı bitiriom aşkım daha doğrusu 23+0 oluom 24 haftaya girmiş bulunuom normal zamanıdır bence
aman dikkat et ben kan aldırma konusunda cok hassasımda :)
hayırlı haberlerle dönersin inş.
sağol cnm nan bizim 2 düğünümüz 1 nikahımız olduu ben ne edemmm emme biz hiçbirini kutlamıyokknaniknanik aslında kutlasak ii olur emme benim kocam sefmiyo böle şeyleri ben de üsteleyip canını sıkmak istemiyom o zaten aklına estikçe hediye de alır çiçek te alır çocuk gibi şımartır beni
Merhaba kızlar bende kasım 2009 annesİyİm nasİpse. Şeker yÜklemesİnden bahsetmİŞİnİz daha erken deĞİl mİ 25. Haftalar falan doĞuma yakın zamanda yapılıyo dİye duymuŞtum ben ŞaŞırdım. Dr unuz mu sİze sÖyledİ sİze acaba. Bu arada bebİŞlerİnzİn İsİmlerİ ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?