hadi bakalım hayırlısı,,,
cnm sen derse gittiğinde ceylin in anlamını sorcaktın unuttun dimi ?
ulen kayananam da kayınpedrde cok ıyı ondan böle kararsız kalıyom .. nasıl olsa beşıkle makın aalındı artık istedıgımı koyabilürüm opuyorumnanaktan ayaz da güzel yagızda yiğitde yalında uyy benım erkegım artık ısmı ile sevmek istiyom yaaa
yağcııııııııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkis valla kafam karısık yaaa senağlama
öle de onlarıda seviyom ama ben degısık ısım koyasım var arif kemal fena deıl ama bi yagız yada ayaz gibi deıl kı :sinifsinif:çocuk senin cocugun içine ne siniosa onu koy derim
anlamışın canlizim dediii kurdelanın sırrınıı
öle de onlarıda seviyom ama ben degısık ısım koyasım var arif kemal fena deıl ama bi yagız yada ayaz gibi deıl kı :sinifsinif:
anlamışam bacımm delikafadulden
slm kızlaar ben geldiiimm gene bissürü döktürmüşünüz yahuuu nasıl okucam ben onnarıı
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canliz anacım valla kırmadan söle leen ben bu isimleri istiyom deyüüü:roflol:
canliz anacım valla kırmadan söle leen ben bu isimleri istiyom deyüüü:roflol:
ay kıs kimse buna iilla bu ismi koy dememmi bu yalakalık yapacak ya ondan koyayım dioooooooooo:roflol::roflol::roflol:
ay kıs kimse buna iilla bu ismi koy dememmi bu yalakalık yapacak ya ondan koyayım dioooooooooo:roflol::roflol::roflol:
nan o yaşa gelince hangimiz farklı olcez delüü ben onu demeyom türkiye güzeli hatunu nası koca boynuzladı emme demekki karılık dözle başla olmuyomuş cicimmm kıçım başım için beni alan herifi ne edemm daha iyisini gördümü tutamassınkii dimi cicimmlaelaelaelaelaehülya avşarın yaşlarına sen gelince heç düşünemeyom seni bacımm:roflol::roflol:
canım gelecemde önce kandi fotomu koyam onuda anca kızım uyuyunca yaparum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?