2009 Kasm Anneleri

canım üzme kendini yaa halledersin,hem çalışıp hem evi idare etmek çok zor.
bide misafir ağırlıcak olman tuz biber olmuş tabikii..

canım napcan Alllah kolaylık versin gelin olmak zor zanaat insanda anlayış olmadımı ne dersen boşş sende yorma kendin yapabildiğin kadar yap okmii banada yarın günden sonra ankaradan gelen görümcem şifa ismi bak çokseverim düşünebilirsin kız o gelebilir ama çok dolanmak isterde ben bırakmam

selam kizlar ben geldim.. duydumki facebookte grup acmissiniz.. iki saattir üye olmaya calisiyom.. benide kabul edin gurubazemuszemus

kızlar ya bişi yaptım yanlışlıkla az evvel off
sabah bi tane megadyn içtim her sabah içiyorum az evvelde demir hapımı içecektim ama sen al at ağzına bir tane daha megadyn i iç içtikten sonra farkına vardım ya kötü bişi olurmu kızlar cok tedirgin oldum korktum :sinifsinif: :1shok:

oooff başımda hafif ağrı var yaa sabahtan beri dışardaydım çok yoruldumm
facede grup kurmuşlaaar ben de bi giremm

oooff başımda hafif ağrı var yaa sabahtan beri dışardaydım çok yoruldumm
facede grup kurmuşlaaar ben de bi giremm
aşaama ben de girecemm sen nerelerdeydin bööön gulüğmm
ayy severim ikbal i kısmetsiz garibimm
kıslar link vermek yasakmış ceza aldım :) geçmiş olsun bana
nan ne cezası verdiler ? eee ama şimdiye kadar bissürür link veren oldu bebek odaları vs. ler falan onnara nie ceza yok özgecimm?:uhm:
kızlar ben çıkıyom evimi toparlayacam kızım kudurdu ilgisiz kaldı yavrum evimi topaqrlayam kızımı uyutam gelürüm
nann bizle çene yarıştırcana çocukla ilgilensene delüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…