güzelim deşme yaramı benim facem bilem yok kiiimafoldumben
hihoyyyt sanada açalım şekerim merak etmiyon mu bizi sositososito :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim deşme yaramı benim facem bilem yok kiiimafoldumben
koştum gari ama bişey yok:1no2::1no2:koş krispii kaçırma paracıkları
eyüphan efe:jeyyar::jeyyar:krispi paralara koştu mustahak şart oldu gari kırişpi EYÜPHAN ahanda koyma seni topa tutar millet sositososito
yok nan bu seferbuseye iki dene topitop getirmiş :roflol::roflol:ayy gene geldi paralaaaarrrr
maşşallah maşşallahtıkındım gene ben çıtırdım ban aşişko dedıkce iştahım acılıyo yaww hihoyyyt
krıspıyı gördüm naniknanik
süt gelip kurumuş olablir benden maşallaa gelio sütt oynama sakın göğüs ularınla erken doğumu tetikliomus
bişey sorcam size kızlar. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. hergün göbeğimden yapıyorum. şimdi karın büyümeye başladı diye bi zararı olur mu acaba? aranızda bu iğneden kullanan war mı?
ignenin adi ne canim? bende kullaniyorum ama haftada bir. ustelik kolumdam vuruyorum ben.
clexane 0.4mg kullanıyorum ben. koldan ve bacaktanda vuruluyo ama bi kere bacaktan vurdum mosmor oldu kolumdan vurmadım hiç. göbeğimden vurmak kolay oluyoo
merhaba kızlar, bugün nasılsınız
slm kızlaaar,ayy kocişin ofsindeyim,gezdüm çarşıyı buraya geldiim.Ağsama yemege gidek deyüü kociş :teytey: barbunyada yaptımdı neysee anam bee yarın yerik demii.
Yasasın gezmeekk
bi karışık kebapta ben yutam demi lan krispiii :roflol:
yut anam yut seni zaten kebaptan başka bişey paklamaz:roflol::roflol: