2009 Kasm Anneleri

napıyonuz kızlaar herkes face mi kaçtıı
bugün hiç keyfim yok yaa ooof bitse de gitsem modundayım hava da çok sıcak
eve gidince de bissürü iş var
oof kaynana yaktın benii

acıkttıımm ekmek almaya gitcemm artık aksama girerim kıslar öpülünüsssssssssssssss

koş krispii kaçırma paracıkları
koştum gari ama bişey yok:1no2::1no2:
krispi paralara koştu mustahak şart oldu gari kırişpi EYÜPHAN ahanda koyma seni topa tutar millet sositososito
eyüphan efe:jeyyar::jeyyar:
ayy gene geldi paralaaaarrrr
yok nan bu seferbuseye iki dene topitop getirmiş :roflol::roflol:
tıkındım gene ben çıtırdım ban aşişko dedıkce iştahım acılıyo yaww hihoyyyt
maşşallah maşşallah:nazar:
krıspıyı gördüm naniknanik

nası begendinmi sapuğunuzu böyle sapuk bulamazsınız haaaa kıymatmi bilin:olmaz::olmaz:

aha kimseler kalmamış:sm_confused:. aayyy bugün hiç keyfim yok yaaa çok sıkılıyorum:çok üzgünüm:

bişey sorcam size kızlar. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. hergün göbeğimden yapıyorum. şimdi karın büyümeye başladı diye bi zararı olur mu acaba? aranızda bu iğneden kullanan war mı?

bişey sorcam size kızlar. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. hergün göbeğimden yapıyorum. şimdi karın büyümeye başladı diye bi zararı olur mu acaba? aranızda bu iğneden kullanan war mı?

ignenin adi ne canim? bende kullaniyorum ama haftada bir. ustelik kolumdam vuruyorum ben.

clexane 0.4mg kullanıyorum ben. koldan ve bacaktanda vuruluyo ama bi kere bacaktan vurdum mosmor oldu kolumdan vurmadım hiç. göbeğimden vurmak kolay oluyoo

bende fragmin kullaniyorum haftada bir. ilk kullanmaya basladigimda hamile oldugun icin koldan vurucaksin demisti. benimde bazen cok kotu morariyor.

sen doktoruna bir sor. gobegin buyudukce zarari olmasin.

slm kızlaaar,ayy kocişin ofsindeyim,gezdüm çarşıyı buraya geldiim.Ağsama yemege gidek deyüü kociş :teytey: barbunyada yaptımdı neysee anam bee yarın yerik demii.
Yasasın gezmeekk
bi karışık kebapta ben yutam demi lan krispiii :roflol:

slm kızlaaar,ayy kocişin ofsindeyim,gezdüm çarşıyı buraya geldiim.Ağsama yemege gidek deyüü kociş :teytey: barbunyada yaptımdı neysee anam bee yarın yerik demii.
Yasasın gezmeekk
bi karışık kebapta ben yutam demi lan krispiii :roflol:

yut anam yut seni zaten kebaptan başka bişey paklamaz:roflol::roflol:

Back
X