2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar bişey sorucam bende bazen akıntım açık kahverengiye dönüyo sonra geçiyor perşembe gititiğimde sorucam dr sizde oluyormu merak ettim

canım akıntı bendede çok oluyor genelde açık sarı ve beyaz gibii belki iltihap falan oldu üşüttün gidince doktoruna sorarsın ben çok kanama yaşadığım için başlarda biliyorum kop koyu bir renk oluyor endişelenme gidince sorarsın bi şey yoktur inşş

canım akıntı bendede çok oluyor genelde açık sarı ve beyaz gibii belki iltihap falan oldu üşüttün gidince doktoruna sorarsın ben çok kanama yaşadığım için başlarda biliyorum kop koyu bir renk oluyor endişelenme gidince sorarsın bi şey yoktur inşş

benimde bazen kahverengiye dönüyor yani sürekliliği yok anlamadım neden olduğunu umarım bişey yoktur

günaydın kızlaar
ya bende de akıntı çok oluyo yaa sinir oluyoommm
ama koyu renk diill
bi de ben artık kilo almaya başladım heee
2.5 3 kilo aldım heralde yaa mafoldumben

günaydııın şekerlerrr a.s.
anacıım sıcaktan uyunmuyo beee..akşamda tam uyucam bir örümcek gir miş eve valla abartmıyorum elim kadar :çok üzgünüm: kocişim bile gördü napcanı şaşırdı yaa..süpürgeye çektik tavandaydı içinde bulamadık bi türlü süpürgenin :çok üzgünüm: koçiş süpürgenin herbişeyini yıkadıı oyy çok korktum yaa..
ağla ağla patladım ondan sonra senağlama bu hamilelik ne biçim bişe yaa

günaydın kızlar bişey sorucam bende bazen akıntım açık kahverengiye dönüyo sonra geçiyor perşembe gititiğimde sorucam dr sizde oluyormu merak ettim

benimde akıntım var ama cnm açık renkte oluyo benimki.ama bazen öle çok oluyoki günlük pedte suyummu patladı diyom valla :roflol: allah korusunn..

benimde akıntım var ama cnm açık renkte oluyo benimki.ama bazen öle çok oluyoki günlük pedte suyummu patladı diyom valla :roflol: allah korusunn..

he valla kıız
günlük pedlerin en çok olanından alıyom hemen bitiyo valla ben de diyom bazen bu ne su mu patladı :roflol:
ay normal mi bu akıntı böle yaa -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar herkese güzel günler
ya bende dün akşam tartıldım 67.8 olmuşum 8 i sayma kıyafetler falan vardı 67 olmuşum tam 6 kilo aldım hamileliğimde bugune kadar ama gel görki ortada görünür birşey yok :uhm: hala zayıfım ve sadece göbeğem pırtladı acık okadar
ama bende artık hamile olduğum belli olsun istiyorum yaaaa :çok üzgünüm:

he valla kıız
günlük pedlerin en çok olanından alıyom hemen bitiyo valla ben de diyom bazen bu ne su mu patladı :roflol:
ay normal mi bu akıntı böle yaa -tatlicadiarzu-

valla bi arkadasım var daha önce doğum yapan o çok normal diyo ama dr.a hiç sormadım ben unuttum yaa..
kııız su o kadar az olmaz heralde demiii :roflol: bilelimde yanii

günaydın kızlaar
ya bende de akıntı çok oluyo yaa sinir oluyoommm
ama koyu renk diill
bi de ben artık kilo almaya başladım heee
2.5 3 kilo aldım heralde yaa mafoldumben

kartanesi normalmiş akıntının fazlalığı bazen okadar ıslklık hissediyomki kaçırdımmı ya d.iyorummkaydirigubbakcemile3 ben çarşamba günü sağlık oacağında ebem tarafınan muayene edildikten snra tartıldım ama üzerimde pardüsem vespor ayakkabı vardı 63 geldim demekki bende 3 kilo felan aldım artık alllaım yanii 2 hafta sonra 6.ayı dolduruyoruz

ya bende dün akşam tartıldım 67.8 olmuşum 8 i sayma kıyafetler falan vardı 67 olmuşum tam 6 kilo aldım hamileliğimde bugune kadar ama gel görki ortada görünür birşey yok :uhm: hala zayıfım ve sadece göbeğem pırtladı acık okadar

hişşşş dün ben sana ne dedim kıııı, yapma dedim şişko arkadaslar var dediim üzülürler dedimm :roflol: sen bide dert yanıyon nann :oklava:
canım zayıflarda daha çabuk belli oluyo zaten hamiş oldukları,bizim mevcut göbekten secemedi kimse bebekmi yoksa göbekmi diyee :roflol:

günaydın şekeeer
valla benim top gibi sipsivri karnım var artık millet annıyo hamile olduğumu metroda yer bilem verdiler geçen gün zemuszemus ki bol giymeme rağmeen
evde dar elbiselerimden birini giydim heryer aynı arkadan ipince ama önde koca bi göbek çok sevindirik oldum opuyorumnanaktan
foto koycam bi ara ama çekebilirsem
kartanesi normalmiş akıntının fazlalığı bazen okadar ıslklık hissediyomki kaçırdımmı ya d.iyorummkaydirigubbakcemile3 ben çarşamba günü sağlık oacağında ebem tarafınan muayene edildikten snra tartıldım ama üzerimde pardüsem vespor ayakkabı vardı 63 geldim demekki bende 3 kilo felan aldım artık alllaım yanii 2 hafta sonra 6.ayı dolduruyoruz

ayy almasaydık daha gııı :kedi:
olmamıydı acepp

yavruşlarrrrrrrrrrrrr naparsınız ben gene yoğun böcük modundayım bi selam çakam dedimmmm zemuszemus a.s.

kıızz destna allah senniii :roflol: kaçırdım sanıyo diyoo sen bendende betersin nann ben gene suyum geldi diyom heralde diyom :roflol:m

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe dönüp bakamadım haberler varmı ?nasılsınız benimde az vaktim oldu geleyim dedim..yanımdaki bayan dışarıda şimdi işi var gecikecek bende daldım buraya..

bende 51'le başladım 55 oldum 4 kg almışım benimde bilmeyenler daha anlamıyor

Back
X