2009 Kasm Anneleri

herkese günaydınna.s. ayy dün çok sıkıcı bi gün geçirdim bugün kendimi sokaklara atmam lazım. bugünde ewde oturursam çat diye ortadan ikiye çatlıcamdelikafadulden
benim kız 2 günden beri bayaa hareketlenmeye başladı kıslarrr fıldır fıldır oynuyoo:dance:

dönmezsem hakkınızı helal edin temiz çorap çamaşır getürün hemi kaydirigubbakcemile3
hay allam ya böle bi anda bile rahat durmuyom allah canımı almaya lülülülülülü

günaydın kızlar
ay dün akşam ço fena oldum karnım gerim gerim gerildi gaz oldu bende nefesim kesildi yaaaa yemekten ahatsız oldum desem en 6 da yemiştim etkisi okadar sürmez yatm dedim bari yatınca rahatlıyom sabaha kadar gaz çıkardım haaa emekki gaz ardı karnımda ben bütün pencereleri açtım dün çok sıcaktı ceryanda kaldım galiba dün karnımdan guruldama sesleri geliyodu üşüttüm herhal anam en ufak bişeyden nem kapıyom yaaaaaaa

herkese günaydınna.s. ayy dün çok sıkıcı bi gün geçirdim bugün kendimi sokaklara atmam lazım. bugünde ewde oturursam çat diye ortadan ikiye çatlıcamdelikafadulden
benim kız 2 günden beri bayaa hareketlenmeye başladı kıslarrr fıldır fıldır oynuyoo:dance:
ya benim kız anca gece yatınca heraketleniyo o da bi kaç tekme o kadar korkmaya başladım yaa :gitme:

ayy şimdi müdürü çağırdılar sıra bana geliyyyyyyy :sinifsinif:

kız bak şimci dövecen seni haa :oklava:
dönüşte gel bize haber ver tımammııııı
yaw bişey olmaazz

cerin dur kız korkma allahın izniyle çıkacaksın sen suçsuz bak diyosun ya ilgim yok diye..karakız valla çok bakamadım faceye girdim ama hiç bakamadım davetlere annemlerde msnde görüştük akşam caı açıp göbegimi gösterdim şişmiş halini görmemişti agız kulaklarındaydı valla nasıl hoşuna gitti büyümüş karnın diye..

dönmezsem hakkınızı helal edin temiz çorap çamaşır getürün hemi kaydirigubbakcemile3

hayıııır
bebenin günahı ne ceriin orda mı doğurcaaannn :1shok:

günaydıın cnmm,a.s.
gez dolşa kızcağızınada hava aldır baak oda gezmek istiyomuşş zemuszemus

slm cnm naber

nan nooldu sana çıtırdı sarmadın böön kimseye gııı git uyu emme sabaha kadar topla kendini tamammı ?
heç sorma gazım ardı o sıkıştırdı beni

çatlak git çabuk gel bakem bekleyom hadi hakimin elinden kurtulursun da benim elimden kurtulamazsın hadi hadi ikile :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

günaydın kızlar
ay dün akşam ço fena oldum karnım gerim gerim gerildi gaz oldu bende nefesim kesildi yaaaa yemekten ahatsız oldum desem en 6 da yemiştim etkisi okadar sürmez yatm dedim bari yatınca rahatlıyom sabaha kadar gaz çıkardım haaa emekki gaz ardı karnımda ben bütün pencereleri açtım dün çok sıcaktı ceryanda kaldım galiba dün karnımdan guruldama sesleri geliyodu üşüttüm herhal anam en ufak bişeyden nem kapıyom yaaaaaaa

ahhh çıtırtıımm kıyamam ben sanaaa,geçmiş olsun cnm dikkat et sende acma heryeri hamilesin nann hassas olcan tabiiopuyorumnanaktan

getiririz bacım merak etme. ah yazııkk bebenide mi mahpus damlarında doğurcan. bebek bezi felanda getiririk biz sana merak etmekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

sadece dün yediklerinden değildir o rahatsızlık. haftaların acısıdır. e buda sana ders olsun karışık kebapları öyle hop diye götürmezsin artık:olmaz:

ya benim kız anca gece yatınca heraketleniyo o da bi kaç tekme o kadar korkmaya başladım yaa :gitme:

benimde öyle oluyoo. sırt üstü yatıp biraz rahatlayınca oynamaya başlıyoo zilli:emir_bebek:

kız bak şimci dövecen seni haa :oklava:
dönüşte gel bize haber ver tımammııııı
yaw bişey olmaazz

günaydıın cnmm,a.s.
gez dolşa kızcağızınada hava aldır baak oda gezmek istiyomuşş zemuszemus

hiç sorma muredam yaaa walla çok sıkılıyom ewde ama dışarısıda çok sıcak bide çok yoruluyom çok terliyom bu seferde kendimi bi an önce ewe atmak istiyom. ne biçim bi ruh halindeyim bende anlamadımCADIARZU

bu hızla giderlerse bilmiyorum sütaşa rakip olcaz galiba kasım anneleri olarak

:roflol: :roflol: :roflol:

maşallah annesi kızına :nazar: :nazar: :nazar: benimkide hiç durmuyo sürekli bir hareket halinde heleki birde müzik duymasın hopluyo zıplıyo kaydirigubbakcemile3 anasına çekti sanırsam kaydirigubbakcemile3

allahım ya deli gacı git gel iki dakka bişi olmayacak merak etme

günaydın kızlar

canım dikkat et ceryanda kalmamaya özen gösterşimdi nasılsın peki düzeldinmi

cerin dur kız korkma allahın izniyle çıkacaksın sen suçsuz bak diyosun ya ilgim yok diye..karakız valla çok bakamadım faceye girdim ama hiç bakamadım davetlere annemlerde msnde görüştük akşam caı açıp göbegimi gösterdim şişmiş halini görmemişti agız kulaklarındaydı valla nasıl hoşuna gitti büyümüş karnın diye..

maşallah kız sana :nazar:

Back
X