2009 Kasm Anneleri

yoo benim yokkiii daha vermedi dr. gacısı

ben bebişimle hiç konuşamıyom kızlar yaa zaten gündüz işyerinde konuşsam delü derler akşam da eve gidince yatıp uzanıp konuşmaya kalksam uyuyakalıyom yaaa bi de bissürü iş oluyo evde hiç yatamıyom hadi kızım çiçeklerimizi sulayalım hadi yemek yapalım falan diye konuşuyom yürürken falan ama yavrucak kendine seslenildiini annıyomu acep kafamçokkarıştı

konuşmaaa zaten bıkmıştır bütün gün seni duymaktann :roflol::roflol::roflol::roflol:

yoo benim yokkiii daha vermedi dr. gacısı

ben bebişimle hiç konuşamıyom kızlar yaa zaten gündüz işyerinde konuşsam delü derler akşam da eve gidince yatıp uzanıp konuşmaya kalksam uyuyakalıyom yaaa bi de bissürü iş oluyo evde hiç yatamıyom hadi kızım çiçeklerimizi sulayalım hadi yemek yapalım falan diye konuşuyom yürürken falan ama yavrucak kendine seslenildiini annıyomu acep kafamçokkarıştı

ben akşama kadar ewde yanlızım ama hiç konuşmuyom bebemle:1no2:. ne biliyim tuhaf geliyoo deli gibin kendi kendinelaelaelaelaelae. bide utanıyom galibaaa:utangac:

oncacık memeden nasılş süt çıkiii o zaman benimde 80 emme heç öyle bişey olmadı busede de olammıştı son aylarda oldu

canımcım bende sütt dediysek şakır şakır değil bi iki damla geldi aaaaaaaaaaaaa:olmaz:

ben yemeğe gidiyom kızlarr
afiyet olsunnn

nan nerde sesi mi duyuyo be çatlak gacııı zaten sesim soluğum mu çıkıyo benim aaa :mymeka: klavye sesi duyuyo ancak garibim :roflol:

kafasını dinliodur valla cocuk ohhhh... kıs benim bildiğim 24 haftada bilinclenio bebekler ses ayırt edio tepki verio int okumuonuzmu hiç alla alla:umursamaz:

ben akşama kadar ewde yanlızım ama hiç konuşmuyom bebemle:1no2:. ne biliyim tuhaf geliyoo deli gibin kendi kendinelaelaelaelaelae. bide utanıyom galibaaa:utangac:

sen yemek yemekten fırsat bulamıosundur konusmaya ağzın boş kalmıoki konusasın cokacimcoook:roflol::roflol::roflol:

kıss canliz sen 18 hftalık hamilesin ben 17 hafta sonra doğuruoooommm azzz kaldı laaaaaaaaaaa

geldim naaaaannnn kurtuldum özgürüm kaydirigubbakcemile3
ya benle ilgili bişi diil demiştim ya aynen de öleymiş gerçi bi çalışma arkadaşımın biriylen ilgili de karışık işteee benle bi ilgisi yok sadece soruşturmada ifademe başvurdular o kaaa
amaaann bu memurlukta zor iş anacım falla hee
yemek te pek bi kötüydü höffff :sinifsinif: şimdi evimde olaydım bi meyve patlatırdım ahh ahhh

ya benle ilgili bişi diil demiştim ya aynen de öleymiş gerçi bi çalışma arkadaşımın biriylen ilgili de karışık işteee benle bi ilgisi yok sadece soruşturmada ifademe başvurdular o kaaa
yemek te pek bi kötüydü höffff :sinifsinif: şimdi evimde olaydım bi meyve patlatırdım ahh ahhh

kısssssssssssss cerin nerde memursun kısss özge nasıl adasım benim :) facede varmıydın sen bajım :kedi:

ya kızlar benim ellerim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı beee sizde de va mı bu durum tuzu ii ce çıkardım hayatımdan yani extradan tuz hiçbişide kullanmeyom eme du bakalım nolcek sevmedim ben bu şişme olayını bee ayakkabılar olmiyy işyerinde terlik sandalet falanda yasak ayvayı yidim haa

iyi hadi bakalım geçmiş olsun bacımm bak tırstığına değdi mikaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim ellerim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı beee sizde de va mı bu durum tuzu ii ce çıkardım hayatımdan yani extradan tuz hiçbişide kullanmeyom eme du bakalım nolcek sevmedim ben bu şişme olayını bee ayakkabılar olmiyy işyerinde terlik sandalet falanda yasak ayvayı yidim haa

bende bişeee yoook çok ev işi yaparsam bi te ellerim şişio başkada yok çok şükürrrrrrrrrr:nazar:

kısssssssssssss cerin nerde memursun kısss özge nasıl adasım benim :) facede varmıydın sen bajım :kedi:

ben mahkemede çalışıyom bebeemmm yaz kızım kereviz varya hani onlaaadan işte kaydirigubbakcemile3
özgem iyi teyzesi dün pek bi kuduruktu durmadı yerinde tepikledi durdu minnoşumm :asigim:
ablam geldi yeğenimin yanına gidiom her akşam ona mı bu kaa heycan yaptı bilmem zillim hehehe şimdiden kuyruk sallıyo abbaaowwwww :1shok:

leeenn o deelde yeğenim beni kopardı gülmekten resmen bebiş gözlerini memişlerimden alamıyo :roflol: oğlum diom sen bakma boyutlarına daha tık yok sana yaramas ı ıhhh gözler hep orda işi biliy velettttt:roflol:

Back
X