Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afferin kıs cıtırıtı sabah beri yazdım ama görmedi bu özge nin anası
kızlar tetanoz aşısı oldum sabah kolum ahala acıyoooo mafoldumben
slm kıslar ben facede kim kim bir türlü öğrenemiyom bir yol bulmak lazım geliy
oooohhhh canıma değsin allah tekrarını nasip etsin:roflol::roflol::roflol:kızlar tetanoz aşısı oldum sabah kolum ahala acıyoooo mafoldumben
ya temem yaa allan cezlarıııı akşam gidemde faceye kayıt olam sorada gruba girem cerin deyü açacam facedede
hadi koyda görek
bacım fikrim olsa ben yaparım bende bilmiyom sende her gün bizden menü istiyon yaaa nerden bulak bi okaa çeşidi beeeeeeeeeeeklava:
klava:
slm kıslar ben facede kim kim bir türlü öğrenemiyom bir yol bulmak lazım geliy
yav misafirim var kara kara düşünüyom foto mu eklemişim bakabilirsin
neden nan ismini mi saklaysun bızden :mymeka: cerinmiş adam gıbın dogru bılgı acya temem yaa allan cezlarıııı akşam gidemde faceye kayıt olam sorada gruba girem cerin deyü açacam facedede
ben kırmızı tülbentli çizgili kazak giyen mai gözlü karuyum
al sana bi çözüm:roflol::roflol::roflol:
ismini söle bacım nerden bulam seni delüüüismi,nin baş harflerini koy
ben akşama kadar ewde yanlızım ama hiç konuşmuyom bebemle:1no2:. ne biliyim tuhaf geliyoo deli gibin kendi kendinelaelaelaelaelae. bide utanıyom galibaaa![]()
ya kızlar benim ellerim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı beee sizde de va mı bu durum tuzu ii ce çıkardım hayatımdan yani extradan tuz hiçbişide kullanmeyom eme du bakalım nolcek sevmedim ben bu şişme olayını bee ayakkabılar olmiyy işyerinde terlik sandalet falanda yasak ayvayı yidim haa
ben kırmızı tülbentli çizgili kazak giyen mai gözlü karuyum
al sana bi çözüm:roflol::roflol::roflol:
k gelin ve damat var o
bende uzun ince olan :roflol:
kız allah seni ıslah etsin nan 100 metre uzaktan çekilmiş bir fotonun neresini görecem ben töbe töbe yakın plan yokmu yaaw:mymeka:
seni herkes tanırbacım kimsede okaa boy yokki:roflol::roflol:
kıs ben her akşam masal kitabından masal okuyorum kızıma sesli sesli hemde sonrada kociş uyuyakalıyo masalı dinlerken :roflol: bız kocişle oturup sohbet ediyoz hep kızımızla
ya benimde ayaklarım şişiyo akşamları daha çok şişiyo ama
darısı da senin başına cnm aamiiiinn sositosositooooohhhh canıma değsin allah tekrarını nasip etsin:roflol::roflol::roflol:
leynn sen daha faceye kayıtlı değelmisin çatlak senin gibi eğitim almış bir dakdilo memuruna heeeeeeeç yakıştıramadımlmaz:
lmaz:
lmaz:
evet benimde şişiyor hatta gece kalktığımda üstüne basmıyorum birde bende kansızlık çıktı sizlerdede var mı kansızlık