hadi bakıyım küççükler siz çıkın biz konuya girelim:roflol::roflol::roflol:dur nan bunları gece konuşalım daha çok erkenmiş :roflol:
nan muredaa topic senin yüzünden erkeklerin uğrak yeri olcak nan
nan muredaa topic senin yüzünden erkeklerin uğrak yeri olcak nan
haberim yokki bakem dur beklenan krispiii seni ekledim facete neden kabul etmedin beni halaaa
hheee utandın demek bende yuttumacım ne yiyon bana da ver gııı acıktım emme kalkıp birşey yapacak halim yok ne oldu bugün bana yaaakafamçokkarıştıhamilemiyim yoksam:roflol::roflol::roflol:
aboooow bide onunla +18 konulara girdik ayyy çok utandım bak şimcik:kedi::roflol:
ba ba ba seni kocişine söylerim haaa bide pazarlık yapıyo onlarla delü sapuk bide baa diyoebiscee anacım kimsin sen facede beni nie eklemedin,beni beğenmiyormusuunn benneyaptımki
bak karpuz gibin memişlerim var kııı :roflol:
dur nan bunları gece konuşalım daha çok erkenmiş :roflol:
wannam cnm katılıyorum sanaa,
valla bu karıda var bişeler baksana günlerdiir unutamadı anacım benim memişlerii
valla benim kociş bu kadar düşünmüyodur nan memişlerimiii :roflol:
hheee benim yok ondan takılıyom kıskanıyom nan nası taşıyacam onları ben istemem ben memnunum memişlerimden armut gibi
ayyy doğruyaaa biz onu unuttuk,bu hatun komşuya elletiyodu demi nan kendinii :roflol:
zamanımı geldi acabaaa :roflol:
kucukler derken? seni disari alalim o zaman itek hanim.:roflol::roflol:
kucukler derken? seni disari alalim o zaman itek hanim.:roflol::roflol:
acım ne yiyon bana da ver gııı acıktım emme kalkıp birşey yapacak halim yok ne oldu bugün bana yaaakafamçokkarıştıhamilemiyim yoksam:roflol::roflol::roflol:
aboooow bide onunla +18 konulara girdik ayyy çok utandım bak şimcik:kedi::roflol:
değiştirdim nan onu ben
hayır kireç suratlı sapuuuuukkk:roflol::roflol:
heee o benim karumdur gözel demikaydirigubbakcemile3
doğurana kadar çekecen beni yada bi iğne batır foooosss diye sönsünler sende kurtul bende :roflol::roflol:
ewweeettt burası sapuklar mahallesi
ewwelallah
çatlak:1no2::1no2:
heeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
niye o 18 yaşın altındamı nan bırak kız accuk ders alsın +18 dersi :roflol::roflol:
heeee asıl sende ders almamız lazım iki dene peşpeşe yapıyon azmı:roflol:küççükküm ama tecrübeliyim naber banane işte çıkmam bir yerelaelaelaelaelae
senden alsa alsa nasil sapik olunur dersi alir ancak.laelaelaelaelae
KİMMMMMMMMM İTEKMİİİ KÜCCCCÜKKKKKKKKKKKKKKKKK 2 TANE ÇIKARMAYA GELİNCEEEEE KÜCCCÜKKK DEĞELLLLLLLLLLLL AMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol:
doğru deyon kııı ders almak isteyen warsawerebülürüm:roflol::roflol:
nann ne diyon sen o kaaadaaa küçük değilim hem herşeyin alasını biliyorum güzelim bu bebeleri leylek mi getirdi:jeyyar::jeyyar:niye o 18 yaşın altındamı nan bırak kız accuk ders alsın +18 dersi :roflol::roflol:
küççük değilim bi keremKİMMMMMMMMM İTEKMİİİ KÜCCCCÜKKKKKKKKKKKKKKKKK 2 TANE ÇIKARMAYA GELİNCEEEEE KÜCCCÜKKK DEĞELLLLLLLLLLLL AMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol:
ayyy canım bi başak daha geldiiihihoyyytelifcim cnm banada yazz şu linki ninni linkini opuyorumnanaktan
bideee bende başak burcuyum nann kaydirigubbakcemile3
senden alsa alsa nasil sapik olunur dersi alir ancak.laelaelaelaelae
nann ne diyon sen o kaaadaaa küçük değilim hem herşeyin alasını biliyorum güzelim bu bebeleri leylek mi getirdi:jeyyar::jeyyar:
küççük değilim bi kerem
ayyy canım bi başak daha geldiiihihoyyyt
aynen öle erkek olup kadın kılığında hamileler topiğine girme dersi demiii amaaaa:1ninca:
heeee asıl sende ders almamız lazım iki dene peşpeşe yapıyon azmı:roflol:
doğru deyon kııı ders almak isteyen warsawerebülürüm:roflol::roflol:
KARTTT KARIIII NE DEMEYE İNFONDA KÜCÜK ANNE YAZION OZAMANNNNNNNNNNNN:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan nickim ebisce yada baş harfler eck cicim ben bi yerde bi yanlış yapıyomm emme daha annayamadım gıııı ben gruba üye oldum ama göremiyom hiçbirinizi ben nerden giricem sizi görmek için normal face şifremi neyin girip face ekranım açılınca naapmma lazım nan özelden annatsana cnm be eve gidiyom şincik 1 saat sora falan bakarım hıı olmaz mı hacıı ?ebiscee anacım kimsin sen facede beni nie eklemedin,beni beğenmiyormusuunn benneyaptımki
bak karpuz gibin memişlerim var kııı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?