2009 Kasm Anneleri

dur nan bunları gece konuşalım daha çok erkenmiş :roflol:
hadi bakıyım küççükler siz çıkın biz konuya girelim:roflol::roflol::roflol:
nan muredaa topic senin yüzünden erkeklerin uğrak yeri olcak nan

:roflol::roflol::roflol::roflol:dur bakıyım benim koçiş altta mı o da çıkmazmış artık bu topikten:roflol:

nan krispiii seni ekledim facete neden kabul etmedin beni halaaa
haberim yokki bakem dur bekle
hheee utandın demek bende yuttum
ebiscee anacım kimsin sen facede beni nie eklemedin,beni beğenmiyormusuunn benneyaptımki
bak karpuz gibin memişlerim var kııı :roflol:
ba ba ba seni kocişine söylerim haaa bide pazarlık yapıyo onlarla delü sapuk bide baa diyo
dur nan bunları gece konuşalım daha çok erkenmiş :roflol:

baaak gece konuşalım deyo kim sapuk belli:mymeka:

wannam cnm katılıyorum sanaa,
valla bu karıda var bişeler baksana günlerdiir unutamadı anacım benim memişlerii
valla benim kociş bu kadar düşünmüyodur nan memişlerimiii :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

hheee benim yok ondan takılıyom kıskanıyom nan nası taşıyacam onları ben istemem ben memnunum memişlerimden armut gibi

kendin dedin, armut gibi. kucuk iste. bu yuzden unutamiyo.:roflol:

ayyy doğruyaaa biz onu unuttuk,bu hatun komşuya elletiyodu demi nan kendinii :roflol:
zamanımı geldi acabaaa :roflol:

:roflol::roflol:kafamçokkarıştı

sölememmmmmmmmmm canın çeker hamile olablirsinnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

nası bilio adını kireç suratlı sapuk karuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol:

elifcim cnm banada yazz şu linki ninni linkini opuyorumnanaktan
bideee bende başak burcuyum nann kaydirigubbakcemile3

KİMMMMMMMMM İTEKMİİİ KÜCCCCÜKKKKKKKKKKKKKKKKK 2 TANE ÇIKARMAYA GELİNCEEEEE KÜCCCÜKKK DEĞELLLLLLLLLLLL AMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol:

küççükküm ama tecrübeliyim naber banane işte çıkmam bir yerelaelaelaelaelae
heeee asıl sende ders almamız lazım iki dene peşpeşe yapıyon azmı:roflol:
senden alsa alsa nasil sapik olunur dersi alir ancak.laelaelaelaelae

doğru deyon kııı ders almak isteyen warsawerebülürüm:roflol::roflol:

niye o 18 yaşın altındamı nan bırak kız accuk ders alsın +18 dersi :roflol::roflol:
nann ne diyon sen o kaaadaaa küçük değilim hem herşeyin alasını biliyorum güzelim bu bebeleri leylek mi getirdi:jeyyar::jeyyar:
KİMMMMMMMMM İTEKMİİİ KÜCCCCÜKKKKKKKKKKKKKKKKK 2 TANE ÇIKARMAYA GELİNCEEEEE KÜCCCÜKKK DEĞELLLLLLLLLLLL AMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol:
küççük değilim bi kerem
elifcim cnm banada yazz şu linki ninni linkini opuyorumnanaktan
bideee bende başak burcuyum nann kaydirigubbakcemile3
ayyy canım bi başak daha geldiiihihoyyyt
senden alsa alsa nasil sapik olunur dersi alir ancak.laelaelaelaelae

aynen öle erkek olup kadın kılığında hamileler topiğine girme dersi demiii amaaaa:1ninca:

KARTTT KARIIII NE DEMEYE İNFONDA KÜCÜK ANNE YAZION OZAMANNNNNNNNNNNN:roflol::roflol::roflol::roflol:

ebiscee anacım kimsin sen facede beni nie eklemedin,beni beğenmiyormusuunn benneyaptımki
bak karpuz gibin memişlerim var kııı :roflol:
nan nickim ebisce yada baş harfler eck cicim ben bi yerde bi yanlış yapıyomm emme daha annayamadım gıııı ben gruba üye oldum ama göremiyom hiçbirinizi ben nerden giricem sizi görmek için normal face şifremi neyin girip face ekranım açılınca naapmma lazım nan özelden annatsana cnm be eve gidiyom şincik 1 saat sora falan bakarım hıı olmaz mı hacıı ?
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…