benimde bebeğim kasımda olacak ama benin bebeğim çok nazlı 20. haftadayım ve hala cinsiyetini göstermedii
gııı itek sen face yok musun?
inşallah muredacım walla sağlığı yerinde olsunda başka bişey istememabisine benzesin kız budaa yağusuklu olsun onun kiminn,
krispiminm oğluşuda buseciğe benzesiin onun kadaaa güzel olsuunn opuyorumnanaktan
çıtırtı gacısı nereye kaçtı
yokum kuzum bi ara açmışım ama eşimle birlikte karar alıp ikimizinkini birden kapattık ancak msnden görüşebilirim sizinle
hoşgeldin canım sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına ayyy şimdi nasıl merak ediyorsunuzdur değil mibenimde bebeğim kasımda olacak ama benin bebeğim çok nazlı 20. haftadayım ve hala cinsiyetini göstermedii
kııı tubiş konuyu sohbete çevirmek diyo naaann
biz akşamaca geyik yapıoz vallaaa :roflol:
inşallah muredacım walla sağlığı yerinde olsunda başka bişey istemem
ben buseyi yedirdim şimcik ben yicem
akşama görüşürüz:roflol::roflol:
hoşgeldin canım sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına ayyy şimdi nasıl merak ediyorsunuzdur değil mi
oooo ona kalırsa çıtırtının puanı kalmadı beee hani oerkek yaa:roflol::roflol::roflol:
bendeeeeeeee kocişimi bekliyorum:roflol:ayyy çok acuktum yaaaa cokacimcoook
ewet kuzum yaa neyse siz atın bakıyım msn adreslerinizi özelden ben kaydederimee öle yapak ozaman sekerim zemuszemus face e gelemicen yanii
hemen ihbar edek naann :roflol:
benimde bebeğim kasımda olacak ama benin bebeğim çok nazlı 20. haftadayım ve hala cinsiyetini göstermedii
kııı tubiş konuyu sohbete çevirmek diyo naaann
biz akşamaca geyik yapıoz vallaaa :roflol:
çok yüzdün ya acıktın ellaamayyy çok acuktum yaaaa cokacimcoook
ben buseyi yedirdim şimcik ben yicem
akşama görüşürüz:roflol::roflol:
ayy kıslar birşey soracağım evinde buzdolabından hariç derin dondurucu kullanan var mı.ya ben alacağımda birisi önden kpaklılar kullanışlı olmuyor dedi.bende onu almayı düşünüyordum sizde bi fikir verin yahuu
hoşgeldin canım şimdiye kadar göstermediyse büyük ihtimal kızdır. gerçi benim kız daha 17 haftalıkken göstermişti. bu kız biraz edepsiz mi olacak nelmaz:
he walla yaa bunlar bizi şimdiye kadar nasıl farketmediler. biz ordaki kuralların heç birine uymuyozki:umursamaz: hele diyo ya konu dışında bişeyler yazmak yasak diye koptum ben yaaa:roflol::roflol::roflol:
çok yüzdün ya acıktın ellaam
başladı yine tıkınmaya cokacimcoook
hee muredanın oğlunun resmi cok hoss okka gibi burnu var yirim ben onu yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?