maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne yedin nan öle cabk süle
valla doğru düzgün bişe yediğim yok bajımmm yaaa kocişte yok ya evde doğru düzgün yemek pişmio anca hafif seyler yogurtlu seyler geneldeeeee opuyorumnanaktanekmek hiç denecek kadar az yiyiom süt içemem yoğurt yerim yerine bide sabahları peynirsiz olamam
ben ne bulursam yiyorum kaydirigubbakcemile3 süte yeni başladım ama içemiyodum
sllllmmm canlarım
efsan geri döndüüü,ohhhhhhhhhhhhh kıskananlar çatlasıın daldım daldım geldim :teytey:
itekkkk cnmm özledim nan senii 2 gündürrr :1hug:
he öle oldu wallanannn çıtırtı yine kapmışsın paracıkları geçmişte gördüm kısım şimdiden balyalamaya başla onları :roflol:
gir gir nerde ne kadar ultrason çeşidi warsa gir:roflol::roflol:kıskanma kısss bizim ilk bebeişimizzz daha senin ikinci görürsünnnn biz ilk heycanı yasıoz pazartesiii de renklii usg gircem .. darısı sizin basınıza sağ salim olsun kuzucuklarınızzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
boğuldumu acep halbuki memişleri onu suyun üstünde tutardı emme :roflol::roflol: du bakalım çıkar akşama doğrumureda nerelerde yaw serin sulara mı attı kendini yoksammafoldumben
valla doğru düzgün bişe yediğim yok bajımmm yaaa kocişte yok ya evde doğru düzgün yemek pişmio anca hafif seyler yogurtlu seyler geneldeeeee opuyorumnanaktanekmek hiç denecek kadar az yiyiom süt içemem yoğurt yerim yerine bide sabahları peynirsiz olamam
sllllmmm canlarım
efsan geri döndüüü,ohhhhhhhhhhhhh kıskananlar çatlasıın daldım daldım geldim :teytey:
yuuuh nan memişlerin bu saate kadar suda kaldıysa şişmiştirler baya taşıya bildinmi nan yardım etseydik:roflol::roflol:
hoşgeldüüüünnnn canım bende diyordum bu gacı nerede serin sularda mı diye sen çıkıp geldin wallasllllmmm canlarım
ne iki kuruşu len :mymekahe öle oldu walla
abartma nan balyalamaya daha war hele bi doğsun bebe bakalım ozaman yardıma gelirsin beraber balyalarız e iki kuruşta sana atarım harçlık olsun bacım:roflol::roflol:
gir gir nerde ne kadar ultrason çeşidi warsa gir:roflol::roflol:
boğuldumu acep halbuki memişleri onu suyun üstünde tutardı emme :roflol::roflol: du bakalım çıkar akşama doğru
krispiylen besledim seni nan yalancı çıtır çıtır :jeyyar::jeyyar:
yuuuh nan memişlerin bu saate kadar suda kaldıysa şişmiştirler baya taşıya bildinmi nan yardım etseydik:roflol::roflol:
nan çıtırtı karısııı inşallah benim memişler taş düşsün senin kafana emii :Saruboceq:
krispii nan memişler aklından çıkmıyo bakıyom daa
canim, bosver ya. bulasma sen. insan kendinde olmayani diline dolar. birisinde yok ki yarasi var, dolamis diline.yerimseniben
sapık bu çıtırtı sapık :1ninca:uzak durun bundan bunun ilgi alanı kadınlarmışdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?