2009 Kasm Anneleri

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne yedin nan öle cabk süle

valla doğru düzgün bişe yediğim yok bajımmm yaaa kocişte yok ya evde doğru düzgün yemek pişmio anca hafif seyler yogurtlu seyler geneldeeeee opuyorumnanaktanekmek hiç denecek kadar az yiyiom süt içemem yoğurt yerim yerine bide sabahları peynirsiz olamam

ben ne bulursam yiyorum kaydirigubbakcemile3 süte yeni başladım ama içemiyodum

sllllmmm canlarım
efsan geri döndüüü,ohhhhhhhhhhhhh kıskananlar çatlasıın daldım daldım geldim :teytey:
itekkkk cnmm özledim nan senii 2 gündürrr :1hug:

nannn çıtırtı yine kapmışsın paracıkları geçmişte gördüm kısım şimdiden balyalamaya başla onları :roflol:
he öle oldu walla
abartma nan balyalamaya daha war hele bi doğsun bebe bakalım ozaman yardıma gelirsin beraber balyalarız e iki kuruşta sana atarım harçlık olsun bacım:roflol::roflol:
gir gir nerde ne kadar ultrason çeşidi warsa gir:roflol::roflol:
mureda nerelerde yaw serin sulara mı attı kendini yoksammafoldumben
boğuldumu acep halbuki memişleri onu suyun üstünde tutardı emme :roflol::roflol: du bakalım çıkar akşama doğru

krispiylen besledim seni nan yalancı çıtır çıtır :jeyyar::jeyyar:

kız ebisce bak bu hafta gidelim yemeğee sonraki hafta yokum been
doktora da tee ondan sonraki hafta gitcem hem ayrıntılıya 25 haftalık olcam be o zman

sllllmmm canlarım
efsan geri döndüüü,ohhhhhhhhhhhhh kıskananlar çatlasıın daldım daldım geldim :teytey:

yuuuh nan memişlerin bu saate kadar suda kaldıysa şişmiştirler baya taşıya bildinmi nan yardım etseydik:roflol::roflol:

sllllmmm canlarım
hoşgeldüüüünnnn canım bende diyordum bu gacı nerede serin sularda mı diye sen çıkıp geldin walla
ne iki kuruşu len :mymeka kadar paradan bana onu mu koklatacan yarı yarıya kırışmazsak hiçte gelmem senin o 2 kuruş dedğinle sadece bi araba alınır ben ev almak istiyorum:dilcikar::roflol::roflol::roflol:
yuuuh nan memişlerin bu saate kadar suda kaldıysa şişmiştirler baya taşıya bildinmi nan yardım etseydik:roflol::roflol:

memişler boğulmasın diye yardımcı olmuşlardır kıs şişip suyun üzerine çıkarak:roflol:

krispii nan memişler aklından çıkmıyo bakıyom daa

çıkmazzzzzzzzzzz laz garsunun aklından benim memelere de çıkmıooo nede olsa facede yazmış ilgi alanım kadınlar dieeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:bide herkes kendinde olmayanı istermiş bajımmm 80 ya memeleri yetmio ona demekki hayal edip duruo ondan memelere taktı bu garuuuuuuuuuuuuuuu kireçççççççççç suratluuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:

wannam cnm katılıyorum sanaa,
valla bu karıda var bişeler baksana günlerdiir unutamadı anacım benim memişlerii
valla benim kociş bu kadar düşünmüyodur nan memişlerimiii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…