çıkmazzzzzzzzzzz laz garsunun aklından benim memelere de çıkmıooo nede olsa facede yazmış ilgi alanım kadınlar dieeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:bide herkes kendinde olmayanı istermiş bajımmm 80 ya memeleri yetmio ona demekki hayal edip duruo ondan memelere taktı bu garuuuuuuuuuuuuuuu kireçççççççççç suratluuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:
he valla yaaa unutamıyo karııı kaydirigubbakcemile5 tabii eğer karıysa :roflol:
abbooooo o zaman ölürüm nan ben o kaa taşın altında kalırımnaniknaniknaniknaniknan çıtırtı karısııı inşallah benim memişler taş düşsün senin kafana emii :Saruboceq:
dur kız erkek olduğunu bi daha teyit edelimde yoksam baaa borçlu çıkarsı habarın olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldüüüünnnn canım bende diyordum bu gacı nerede serin sularda mı diye sen çıkıp geldin walla
ne iki kuruşu len :mymekakadar paradan bana onu mu koklatacan yarı yarıya kırışmazsak hiçte gelmem senin o 2 kuruş dedğinle sadece bi araba alınır ben ev almak istiyorum:dilcikar::roflol::roflol::roflol:
memişler boğulmasın diye yardımcı olmuşlardır kıs şişip suyun üzerine çıkarak:roflol:
hheee benim yok ondan takılıyom kıskanıyom nan nası taşıyacam onları ben istemem ben memnunum memişlerimden armut gibicanim, bosver ya. bulasma sen. insan kendinde olmayani diline dolar. birisinde yok ki yarasi var, dolamis diline.yerimseniben
krispii nan memişler aklından çıkmıyo bakıyom daa
zaten hatırlarsanız bunun komşusu da sapıktı delikafadulden
wannam cnm katılıyorum sanaa,
valla bu karıda var bişeler baksana günlerdiir unutamadı anacım benim memişlerii
valla benim kociş bu kadar düşünmüyodur nan memişlerimiii :roflol:
zaten hatırlarsanız bunun komşusu da sapıktı delikafadulden
oooo senin kociş ne düşnecek sahibi benim nasıl olsa der bulmuş güzelim memişleri yastık gibi yatar walla kaydirigubbakcemile2delikafadulden
ayyyy valla bende memnunum halimden şeker,samanta fox gibin karıyım daha ne olsun demii :dilcikar: :dilcikar:
acım ne yiyon bana da ver gııı acıktım emme kalkıp birşey yapacak halim yok ne oldu bugün bana yaaakafamçokkarıştıhamilemiyim yoksam:roflol::roflol::roflol:ayyy gelürkene bişe aldıydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gidem hazırlayamda yiyelim oğlumla acıktık tepiniozzzzzzzzzzzzzzzzzz
giyinin kızlar erkkeekk vaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile3
hee gülüm alan memnun demi amaa, kocişim oğluylan nasıl paylascak onu düşünüy :roflol:
bide çıtırtı çıktı başıma baksanaa kıskanc garuuuuklava:
:roflol: :roflol: :roflol:
değiştirdim nan onu bensapık bu çıtırtı sapık :1ninca:uzak durun bundan bunun ilgi alanı kadınlarmışdelikafadulden
hayır kireç suratlı sapuuuuukkk:roflol::roflol:çıkmazzzzzzzzzzz laz garsunun aklından benim memelere de çıkmıooo nede olsa facede yazmış ilgi alanım kadınlar dieeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:bide herkes kendinde olmayanı istermiş bajımmm 80 ya memeleri yetmio ona demekki hayal edip duruo ondan memelere taktı bu garuuuuuuuuuuuuuuu kireçççççççççç suratluuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:
heee o benim karumdur gözel demikaydirigubbakcemile3anam yoksa bu çıtırtı erkek mi fotodakide hatunudur belki haa:1ninca::roflol:
doğurana kadar çekecen beni yada bi iğne batır foooosss diye sönsünler sende kurtul bende :roflol::roflol:wannam cnm katılıyorum sanaa,
valla bu karıda var bişeler baksana günlerdiir unutamadı anacım benim memişlerii
valla benim kociş bu kadar düşünmüyodur nan memişlerimiii :roflol:
ewweeettt burası sapuklar mahallesizaten hatırlarsanız bunun komşusu da sapıktı delikafadulden
ewwelallahhe valla yaaa unutamıyo karııı kaydirigubbakcemile5 tabii eğer karıysa :roflol:
çatlak:1no2::1no2:allam bu krispi erkek olabülüü itekk
giyinin kızlar erkkeekk vaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?