2009 Kasm Anneleri

he valla yaaa unutamıyo karııı kaydirigubbakcemile5 tabii eğer karıysa :roflol:

nan çıtırtı karısııı inşallah benim memişler taş düşsün senin kafana emii :Saruboceq:
abbooooo o zaman ölürüm nan ben o kaa taşın altında kalırımnaniknaniknaniknanik
dur kız erkek olduğunu bi daha teyit edelimde yoksam baaa borçlu çıkarsı habarın olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim, bosver ya. bulasma sen. insan kendinde olmayani diline dolar. birisinde yok ki yarasi var, dolamis diline.yerimseniben
hheee benim yok ondan takılıyom kıskanıyom nan nası taşıyacam onları ben istemem ben memnunum memişlerimden armut gibi
krispii nan memişler aklından çıkmıyo bakıyom daa

ben taktımmı takıyom işte tubiş elimden zor kurtuldu fındıkçı yaptım kızı öylede kaldı
:roflol::roflol:

ayyy gelürkene bişe aldıydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gidem hazırlayamda yiyelim oğlumla acıktık tepiniozzzzzzzzzzzzzzzzzz

wannam cnm katılıyorum sanaa,
valla bu karıda var bişeler baksana günlerdiir unutamadı anacım benim memişlerii
valla benim kociş bu kadar düşünmüyodur nan memişlerimiii :roflol:

oooo senin kociş ne düşnecek sahibi benim nasıl olsa der bulmuş güzelim memişleri yastık gibi yatar walla kaydirigubbakcemile2delikafadulden

oooo senin kociş ne düşnecek sahibi benim nasıl olsa der bulmuş güzelim memişleri yastık gibi yatar walla kaydirigubbakcemile2delikafadulden

hee gülüm alan memnun demi amaa, kocişim oğluylan nasıl paylascak onu düşünüy :roflol:
bide çıtırtı çıktı başıma baksanaa kıskanc garuuuu klava:

ayyy gelürkene bişe aldıydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gidem hazırlayamda yiyelim oğlumla acıktık tepiniozzzzzzzzzzzzzzzzzz
acım ne yiyon bana da ver gııı acıktım emme kalkıp birşey yapacak halim yok ne oldu bugün bana yaaakafamçokkarıştıhamilemiyim yoksam:roflol::roflol::roflol:
giyinin kızlar erkkeekk vaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile3

aboooow bide onunla +18 konulara girdik ayyy çok utandım bak şimcik:kedi::roflol:

ebiscee anacım kimsin sen facede beni nie eklemedin,beni beğenmiyormusuunn benneyaptımki
bak karpuz gibin memişlerim var kııı :roflol:

hee gülüm alan memnun demi amaa, kocişim oğluylan nasıl paylascak onu düşünüy :roflol:
bide çıtırtı çıktı başıma baksanaa kıskanc garuuuu klava:

baba oğul sömürürler artık seni fazla sömürmesin yoksam bebişe kalmaz haaalmaz:

sapık bu çıtırtı sapık :1ninca:uzak durun bundan bunun ilgi alanı kadınlarmışdelikafadulden
değiştirdim nan onu ben
hayır kireç suratlı sapuuuuukkk:roflol::roflol:
anam yoksa bu çıtırtı erkek mi fotodakide hatunudur belki haa:1ninca::roflol:
heee o benim karumdur gözel demikaydirigubbakcemile3
wannam cnm katılıyorum sanaa,
valla bu karıda var bişeler baksana günlerdiir unutamadı anacım benim memişlerii
valla benim kociş bu kadar düşünmüyodur nan memişlerimiii :roflol:
doğurana kadar çekecen beni yada bi iğne batır foooosss diye sönsünler sende kurtul bende :roflol::roflol:
zaten hatırlarsanız bunun komşusu da sapıktı delikafadulden
ewweeettt burası sapuklar mahallesi
he valla yaaa unutamıyo karııı kaydirigubbakcemile5 tabii eğer karıysa :roflol:
ewwelallah
allam bu krispi erkek olabülüü itekk
çatlak:1no2::1no2:
giyinin kızlar erkkeekk vaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile3

heeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…