Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanıııın yarının muhabbeti oldu naannn,
Canliiz,tubaa,ceriin,kartanesii,iteeeekk ve diğerlerii duyun naaaann bu gece +18 olamadık emme itiraf et rahatla olduk naann :roflol::roflol:
hadee ben yatar artıkınn,sabaha görüşürükkk opuyorumnanaktan bebişlere iyi bakın canlarım byy
inşallah yaa bebeler sağlılı doğsunlarda biz çekeriz cefaları demiinşallah hepimiz çarçabuk toparlanırızzzzzzzzzzzzzzzzza.s.
inşallah allahım yaa doğum sonrasını atlatmakta kolay değil yaniii...:Saruboceq:
hadee ben yatar artıkınn,sabaha görüşürükkk opuyorumnanaktan bebişlere iyi bakın canlarım byy
çaturtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
özellikle kornet yiyince kuduruyo benimki
ne uykusu nan gece yeni başlıyo
yok kız walla öle oluyorki sanki çişden bayılacam öok çişim geldi sanıyom bi gitmişim okadar azki hiç yapmasan daha iyi amma gel görki tutamıyom tutsam sancıdan ölürüm bi kere tuttum dışardaydım ewe geldim kanamylan birlikte çişde salıwerdi ne korkmuştum ama yaaa daha öle yapmam irenmiştim dışardaki wc lere gitmeye ewe gidem dedim emme daha beter oldu donuma işedim:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: çıkar at sende ferah ferahhh ohhhhhhhhhhh
nan bilionmu bugün bende donuma işedim haaa kıs tutamıom benki 20 saat yolda 1 kere wc ye girerek gitmiş karıyım şimcik tutamıom yaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
amanıııın yarının muhabbeti oldu naannn,
Canliiz,tubaa,ceriin,kartanesii,iteeeekk ve diğerlerii duyun naaaann bu gece +18 olamadık emme itiraf et rahatla olduk naann :roflol::roflol:
günaydın kıslar karga kahvaltısını yapmadan ne iş demeyin balkonda uyumuşuz donduk ev yanıo bu arada ben anca bu saate uyuyabildim yeter da eskisi gibi yorulmuyomda ondan çok uykuya düşmüyom bu sıra dün oku oku çok yoruldum cvp veremedim trabzon ve lazlar hakkında baya atıp tutmuşunuz ula bende lazım ama aklım şükür her daim ii algılıo size cvp veren arkadaş vardı 12 den sona seviyenize ulaşıoz diye yani düşüyoz ona tüm kalbimle katılıyorum teşekkür ediyorum bir laz asla kendini ezdirmezalkisalkisalkis
gııı muredam günaydına.s. dende erkencisin bakiyon daaa
günaydın şekerleer a.s.,
yaa benim ayaklarım şişiyo bayaa yaa benneyaptımki sabahları kalkınca zor basıyom üstüne sonra geçiyo gerçi amaa çok erken değilmi beee...
8 buçuktan sonra ben yatakta ölee döner dururum,fazla uyuyamıyom gebeşlikten galiba millete uyku yapar,ban uykusuzluk nann herşeyim ters bee :roflol:
ben çok dolaştığım zaman öle oluyoo ama sadece topuklarım ağrıyoo benim. topuklarımın üstüne basamıyorum. bi arkadaşım düz ayakkabı giymekten oluyoo dedi. düz ayakkabı giyince bütün ağırlık topuğa gidiyomuş. o yüzden topuklarım ağrıyomuş. azcuk topuklu giy dedi bana ama ben normalde bile giyemezdim topuklu şincik heeeçç giyemem:1no2: