Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bi taktın fındıklan,ton balığına anaam yaa naniknanik
valla ben dikkat ediyom kıı 1 lt süt içiyom hergün,haftada bir et,tavuk,sebzee ayy dikkat ediyom kuzuuma yaa..
ama cola içiyom arada bide kahve içiyom napam yaa o kaa olurr.
haklsın canım amin cümlemize Allah eşlerimiz bebeklerimizle huzurlu sağlıklı uuzn ömürler versin inşş
ayy kocişim bana gevrek getirmiş yaaavv hihoyyyt,bide kapıya asmış uyanmayım deyüüü :roflol:ayy bu adam ömürlük yavv :roflol:
her ne kaa izmir gevreğini tutmasada o niyetlen yiyek napakk cokacimcoook
benim adetim 7 gün geçmişti hep düzensizdir zaten bende heveslenmemek için test almıyodum,sabah ezanından hemen sonra bi ses resmen kulağıma sen hamilesin,oğlun olcak dedii hihoyyyt kocişe demedim rüyayı istedim bi test eve getirdi beklemedi bile yapmamı o kadar umutsuzdukki artık,yaptım pozitif çıktı,sonrada dr.oğlan deyince hiiiç şaşırmadım tabikii hala tüylerim ürperiyo o sesi hiç unutmucam yaavv :lepi:
günaydın göbüşlülerrrrrr :lepi:
annnaaaammmm çiş kokmaya başladıııı:sinifsinif:
günaydın canlızıma.s.. ne o kız dün akşam öle selamsız çıktın gittin dolmaların cazibesi ağır bastı galibaa yidim gıı dolmalarıcokacimcoook
kızlar ben bugün 19+6yım yarın 20. haftayı bitirmiş oluyo yani diimi?
günaydın kızlarrrr
mureda o wc bugün bana daha çok lazım olcek zira ishal oldum ben bağırsaklarım boşaldı sabah sabah
ne yedimki ishal etti beni dün korneti açkarnına yedim üstünede su içtim o yaparmıki acaba
destnacım üzme kendini allah eşini sizin başınızdan eksin ekmesin sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin hep birlikte
günaydın kızlarrrr
mureda o wc bugün bana daha çok lazım olcek zira ishal oldum ben bağırsaklarım boşaldı sabah sabah
ne yedimki ishal etti beni dün korneti açkarnına yedim üstünede su içtim o yaparmıki acaba
sen bi taktın fındıklan,ton balığına anaam yaa naniknanik
valla ben dikkat ediyom kıı 1 lt süt içiyom hergün,haftada bir et,tavuk,sebzee ayy dikkat ediyom kuzuuma yaa..
ama cola içiyom arada bide kahve içiyom napam yaa o kaa olurr.
slmm ne haber kızlar nasıl gidiyor karakızım seni buralarda görmek çok güzel..pek göremiyordumda..bende bugün işteyim yanımdaki kız yok rahat girdim..c.tesileri böyle..hafta içi bi aksilik çıkmazsa evden katılacam ayakalrımı uzatıp size..ohh valla bu sandalye tepesinde oturmaktan canım çıktı kalçalarım çatır çatır çatladı hele bacaklarım ne yapacam ben...
ayy kocişim bana gevrek getirmiş yaaavv hihoyyyt,bide kapıya asmış uyanmayım deyüüü :roflol:ayy bu adam ömürlük yavv :roflol:
her ne kaa izmir gevreğini tutmasada o niyetlen yiyek napakk cokacimcoook
benim adetim 7 gün geçmişti hep düzensizdir zaten bende heveslenmemek için test almıyodum,sabah ezanından hemen sonra bi ses resmen kulağıma sen hamilesin,oğlun olcak dedii hihoyyyt kocişe demedim rüyayı istedim bi test eve getirdi beklemedi bile yapmamı o kadar umutsuzdukki artık,yaptım pozitif çıktı,sonrada dr.oğlan deyince hiiiç şaşırmadım tabikii hala tüylerim ürperiyo o sesi hiç unutmucam yaavv :lepi:
günaydın göbüşlülerrrrrr :lepi:
günde 1 lt süt mü içiyon :1shok:ben ömrümde 1lt süt içmedim nan kaydirigubbakcemile3hiç sewmiyom sütü:sinifsinif:
amiinnnnn:Saruboceq:
kız kocanın kıçını kaşı nazar değmesin maşaallahpek düşünceli bi adammış
benimde adetim 10 gün gecikmişti bende hiiiçç üstüme alınıp test yapmamıştım. sonra laf olsun diye gittim 1liralık test aldım yaptım pozitif çıktı:teytey:
nan delüü karıı mısırda ishal yapar insanıı,tabii kornette yapmış olabülüü anam boğazın durmuyoki nerden bilesin hangisi yapmış :roflol:
neyse tatlıım geçmiş olsun yaaa
tıpa weremmi bacım burnuna kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seninde aklın dolmalarda kaldıkaydirigubbakcemile
aynen öle:lepi::lepi:
kızlar günaydın......facebook da istek gönderdim sanırm kabul ertmeniz lazım.haberiniz olsun.ok mi.
kızım artık miden bağırsakların bile iflas etti. wücudun sana daha nasıl ikaz wercek yeter az yee diyoo anlamıyon mu:roflol:
heee labülü bir borcam dolusu mısır yedim ardından kornet yedim üstünede su içtim şimdi dötüm çıkiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi oldu nan bağırsaklarım boşalmış oldu :roflol::roflol: