2009 Kasm Anneleri

hee canım aynen cinli biber beni sevmedi :dilcikar: bende onu acıttım agzımı klava:

kimse kalmamıs ıtekcımbi biz varız hepıciii gezıyoo laelaelaelaelae

heee walla kuzum yaa bende güzellik uykumdan kalktım bi eldim kimsecikler kalmamış.sende şimcik yolmaya gidersin gacıları:gitme:

genç anneymiş iki çocuğu büyütene kadar bakacam gençlikmi kalıyo sende kambur ninelere dönecen bacıma.s:roflol:

genç anneymiş iki çocuğu büyütene kadar bakacam gençlikmi kalıyo sende kambur ninelere dönecen bacıma.s:roflol:

kuzum şimdi daha dinamiğim valla ya 30 dan sonra yapsaydım birden çökerdim valla kıskan işte cillop gibi kalacağım kimse şuan bile doğum yapmış biri olarak görmüyorzemuszemuszemuszemuszemuszemus

delikafadulden yok kı zıtek dönmez anam genc anne dinamik olur nann şakkıdı
heee hem dinamik oliler hemde çok kuduruk oliler:roflol::roflol:
kuzum şimdi daha dinamiğim valla ya 30 dan sonra yapsaydım birden çökerdim valla kıskan işte cillop gibi kalacağım kimse şuan bile doğum yapmış biri olarak görmüyorzemuszemuszemuszemuszemuszemus

ne olmuş bende cillop gibiyim kimse benim 28 yaşında olduğuma inanmıyo taaaammmıa.s

ben şimdi çıkıyom kızlar pederbey geldi buseyi aldı accuk parka getirecek sonra babannesine getirecek bende hazırlanıp çıkayım şekerler öptüm

ne olmuş bende cillop gibiyim kimse benim 28 yaşında olduğuma inanmıyo taaaammmıa.s
dış görünüş olarak ölesindir eminim ama çiş kaçırman 28 yaşındakine yakışıyor mu hiç
ben şimdi çıkıyom kızlar pederbey geldi buseyi aldı accuk parka getirecek sonra babannesine getirecek bende hazırlanıp çıkayım şekerler öptüm

hadi git bakalım gezmeci gacııııı

merhaba arkadaşlar ben doktordan geldim.kız olduğunu söylemiştim ama bebeğim erkekmiş.ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim.hepimiz için hayırlısı olsun.bebeğim 22+0 tam 541 gr dı

heee walla öle kim tutar beni bi kucağımda taşıyorum bi karnımda bravo banaaaazemuszemus:roflol:
tebrık edeyrum seni vereliniortak doğurgan karııı

:roflol: :roflol: :roflol:
evet canım inan ki 28 göstermiyorsun çaturtum çünkü sen 30 gösteriyon delikafadulden :roflol: :roflol:

merhaba arkadaşlar ben doktordan geldim.kız olduğunu söylemiştim ama bebeğim erkekmiş.ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim.hepimiz için hayırlısı olsun.bebeğim 22+0 tam 541 gr dı

gözüj aydın canım ayrıntılı en ıyı sonucu veriyor bende ay sonunda gırecegım bakalım ne cıkacak zemuszemus

gözün aydın güzelim sağlıcakla kucağına alırsın inş oğluşunu

Ay gözlerim yaş dolu temmuz annelerinin doğum hikayesini okuyodum öf ya ben nasıl doğum yapacam çok korkuyorum kimse benim gibi korkak değil bence en ufak bir yerim ağrısa husursuz oluyorum

Ay gözlerim yaş dolu temmuz annelerinin doğum hikayesini okuyodum öf ya ben nasıl doğum yapacam çok korkuyorum kimse benim gibi korkak değil bence en ufak bir yerim ağrısa husursuz oluyorum

çıkarma sen bajıımm ozaman :CüvCüv::roflol::roflol::roflol: aşkitom gözünde büyütme allah hepimize koyalıgıı verir :Saruboceq:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm..
maşallah topaç olmuş senin oğluşş

yarem korkma anacım bu kadar bee.okuma doğum hikayesi falandaa klava:
dur bakalım daha çok var doğuma valla benim dr.a bi tek soru bile sormak yasak doğumlan ilgiliii...

sanane kizim, aldigim kilolara esim laf etmiyo. aldikca adamin hosuna gidiyo. bundan sonrada duzenli almaya devam edicem:jeyyar:

bu arada Allah'in sopasi yok. birgun seni muredanin memeleri ve benim kilolarimla vuracak.:roflol::roflol:

wannacım cnm ben dedim zaten dün onaa,benimkiler kafana taş düşsün diee kaydirigubbakcemile3
düşünsene halinii ölür nan buu gacıı :roflol: :roflol:

ulan canliz gacısııı halaa acaba ayrıntılıda kız dermi diyon laan demii klava: oğluşun bi doğsuun anlatmazsam naann banada eda demesinlerklava: haa

çıkarma sen bajıımm ozaman :cüvcüv::roflol::roflol::roflol: Aşkitom gözünde büyütme allah hepimize koyalıgıı verir :saruboceq:

amin düşünmek istemiyom amma bende panik atakda var offffffffffffff geçen yıl bu zmanlar bekardım acaba evlenmesemiydim diye kendi kendime hep soruyom aslında ruhsal bunalımdayım

amin düşünmek istemiyom amma bende panik atakda var offffffffffffff geçen yıl bu zmanlar bekardım acaba evlenmesemiydim diye kendi kendime hep soruyom aslında ruhsal bunalımdayım

abboooww senin durum vahim desenee lmaz: yapma bee şekerr sıkma kendini boşunaa :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…