amin düşünmek istemiyom amma bende panik atakda var offffffffffffff geçen yıl bu zmanlar bekardım acaba evlenmesemiydim diye kendi kendime hep soruyom aslında ruhsal bunalımdayım
ataklarım çok yok ama çok sıkılıyorum hiç birşey beni memnun etmiyor zaten tek umudum bebek eşte yetmiyor sevmekte bu sıkıntılarım geçmiyor neyse namaz kılayım bipanic atak teşhisi konuldumu bu öle kolay bişe değil ben 4 senedir panic atak hastasıyım allaha şükür hamile kalmak bana acaip yaradı bütün krizlerim geçti beni hayata bağladı .. şöyle düşün sağlıkla gelsin bebişlerimiz iki sancı çekelim ne olcak hayatta her güzl seyin bir bedeli varrr opuyorumnanaktan
Ay gözlerim yaş dolu temmuz annelerinin doğum hikayesini okuyodum öf ya ben nasıl doğum yapacam çok korkuyorum kimse benim gibi korkak değil bence en ufak bir yerim ağrısa husursuz oluyorum
amin düşünmek istemiyom amma bende panik atakda var offffffffffffff geçen yıl bu zmanlar bekardım acaba evlenmesemiydim diye kendi kendime hep soruyom aslında ruhsal bunalımdayım
kocişide almış gelmişin genee :roflol:
delikafadulden nbe beee aaaaaaaa delikafadulden gözümle görmeden inanmam zemuszemusulan canliz gacısııı halaa acaba ayrıntılıda kız dermi diyon laan demiiklava: oğluşun bi doğsuun anlatmazsam naann banada eda demesinler klava: haa
kek yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende isterim bende ayyy benim kekim çok meşhurdur haaa herkes bayılır ama yapacak hal yok bendekek yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ulenn garılar doguru dogurmaz burda anlatmayın haaa ben en son doguracak gıbıyım korkarım sona mafoldumben benı de bekleyın beraber anlatırık kaydirigubbakcemile5
ben bide en ilkel doğumu istiom normal doğum çatır çatır yazacammmmmmmmmmmmmmmm
yaw şuna ilkel deme yaaa:mymeka:kendimi sanki taş devrinde gibi hissediyorum doğal yöntem diyelimalkisalkisalkis
kötükedihüso bende okumam :dilcikar:en önce ben yszacammm korrkkk dieeeeeeeeeeeeeee
bende çatur çutur doğurcam delikafadulden :CüvCüv:ben bide en ilkel doğumu istiom normal doğum çatır çatır yazacammmmmmmmmmmmmmmm
bende isterim bende ayyy benim kekim çok meşhurdur haaa herkes bayılır ama yapacak hal yok bende
cokacimcoook
korkma kuzum ben sana öle bi anlatırım ki sadece sivrisinek çıkacak içinden:roflol:
hee na ilkel deme eda karusuuu en iyi yöntem o taaammı naniknanikyaw şuna ilkel deme yaaa:mymeka:kendimi sanki taş devrinde gibi hissediyorum doğal yöntem diyelimalkisalkisalkis
ilkellllllllllllll ilkellllllllllllllllll sana kek yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkklülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?