2009 Kasm Anneleri

amin düşünmek istemiyom amma bende panik atakda var offffffffffffff geçen yıl bu zmanlar bekardım acaba evlenmesemiydim diye kendi kendime hep soruyom aslında ruhsal bunalımdayım

panic atak teşhisi konuldumu bu öle kolay bişe değil ben 4 senedir panic atak hastasıyım allaha şükür hamile kalmak bana acaip yaradı bütün krizlerim geçti beni hayata bağladı .. şöyle düşün sağlıkla gelsin bebişlerimiz iki sancı çekelim ne olcak hayatta her güzl seyin bir bedeli varrr opuyorumnanaktan

ataklarım çok yok ama çok sıkılıyorum hiç birşey beni memnun etmiyor zaten tek umudum bebek eşte yetmiyor sevmekte bu sıkıntılarım geçmiyor neyse namaz kılayım bi

Ay gözlerim yaş dolu temmuz annelerinin doğum hikayesini okuyodum öf ya ben nasıl doğum yapacam çok korkuyorum kimse benim gibi korkak değil bence en ufak bir yerim ağrısa husursuz oluyorum

amin düşünmek istemiyom amma bende panik atakda var offffffffffffff geçen yıl bu zmanlar bekardım acaba evlenmesemiydim diye kendi kendime hep soruyom aslında ruhsal bunalımdayım

kuzum hamilelik psikolojisi benim aklıma gelenleri bir duysanız şaşırıp kalırsınız walla.sen hiç korkma güzelim sakın haaa doğum videoları falan izleme ama doğumun nasıl olacağı konusunda çok iyi bilgilen sana ne yapacaklarını öğrenki doğuma gidince panik yaşamayasın.ben çok araştırmıştım hemşire dr.um geldiğinde ne yapacaklarını biliyordum artıkkaydirigubbakcemile3

ulan canliz gacısııı halaa acaba ayrıntılıda kız dermi diyon laan demii klava: oğluşun bi doğsuun anlatmazsam naann banada eda demesinlerklava: haa
delikafadulden nbe beee aaaaaaaa delikafadulden gözümle görmeden inanmam zemuszemus
kek yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cokacimcoook naniknanik cokacimcoook

ulenn garılar doguru dogurmaz burda anlatmayın haaa ben en son doguracak gıbıyım korkarım sona mafoldumben benı de bekleyın beraber anlatırık kaydirigubbakcemile5

ben bide en ilkel doğumu istiom normal doğum çatır çatır yazacammmmmmmmmmmmmmmm

kek yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende isterim bende ayyy benim kekim çok meşhurdur haaa herkes bayılır ama yapacak hal yok bende
ulenn garılar doguru dogurmaz burda anlatmayın haaa ben en son doguracak gıbıyım korkarım sona mafoldumben benı de bekleyın beraber anlatırık kaydirigubbakcemile5

korkma kuzum ben sana öle bi anlatırım ki sadece sivrisinek çıkacak içinden:roflol:

en önce ben yszacammm korrkkk dieeeeeeeeeeeeeee
kötükedihüso bende okumam :dilcikar:

ben bide en ilkel doğumu istiom normal doğum çatır çatır yazacammmmmmmmmmmmmmmm
bende çatur çutur doğurcam delikafadulden :CüvCüv:

bende isterim bende ayyy benim kekim çok meşhurdur haaa herkes bayılır ama yapacak hal yok bende
cokacimcoook

korkma kuzum ben sana öle bi anlatırım ki sadece sivrisinek çıkacak içinden:roflol:

benım bebegım böle bi takla açacak cuuuuppp dışarda :lepi:

yaw şuna ilkel deme yaaa:mymeka:kendimi sanki taş devrinde gibi hissediyorum doğal yöntem diyelimalkisalkisalkis
hee na ilkel deme eda karusuuu en iyi yöntem o taaammı naniknanik
ilkellllllllllllll ilkellllllllllllllllll sana kek yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkklülülülülülü

benimde ıslak kekeim çok güzeldir cokacimcoook brovnimmmmmmmmmm benimm

ben kuru kek yapıom üstünede süt döküp yiyom oluo sana ıslak kuru ikisi bi arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…