heee ya kime bu trip:uhm:hayirdir, ne yaptik sana?
hee valla naan,benimde doktorum erkekk o kadar memnunum ki kadınları hiç istemem doktorum olsuun...
sararmiyim kiz. bu arada krispinin lakap listesini gordun mu?sırnaşık şey
heee ya kime bu trip:uhm:
ayyy benim bi kadın dr.um olsaydı birde doğum yapmış olsaydı benden çekeceği vardı o herşeyi nasıl yapmış nasıl olmuş didikler dururdum artık:roflol::roflol::roflol::roflol:
heee ya kime bu trip:uhm:
ayyy benim bi kadın dr.um olsaydı birde doğum yapmış olsaydı benden çekeceği vardı o herşeyi nasıl yapmış nasıl olmuş didikler dururdum artık:roflol::roflol::roflol::roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hee kıızz görmemmii :roflol: anam kadına takılmadık isim kalmadı nann :roflol:
kıs sen erkek doktorada soruosundur nası yaptınız kac senede oldu hangi pozisyon uygun cocuk yapmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs sen erkek doktorada soruosundur nası yaptınız kac senede oldu hangi pozisyon uygun cocuk yapmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok nannn nasıl soruyum erkeğe aaaa çok ayıp bi kerem.ben yaptıklarımı anlatıyorum o da herşey gayet iyi,herşey yolunda diyor:roflol:kıs sen erkek doktorada soruosundur nası yaptınız kac senede oldu hangi pozisyon uygun cocuk yapmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allahım yarabbim delüsün naan sen,almazdı karı seni ikinci randevuyaaa... :roflol:
anacım karı niye merak etsinkii,o çeket formülünü uyguluyo bacıım.karıda nasıl bi performans varsaa :roflol:
yok nannn nasıl soruyum erkeğe aaaa çok ayıp bi kerem.ben yaptıklarımı anlatıyorum o da herşey gayet iyi,herşey yolunda diyor:roflol:
yaaa ne demezsin kısım o formulü kocişimle bulduk bi kerem kimsenin öğretmesine gerek yok:dilcikar:oda doğru nna belki doktoru öğretmiştirrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
nasil yani? hangi yaptiklarini anlatiyorsun itek?:jeyyar:
kocan geldi naaan itek dikkatli oll :roflol: haaa :roflol:
muredaaa nan adamı makarnaylaaaa mı kandırıon nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne var nan,denize gittik heraldee yemek yapamadık makarnadan iyi yemekmi olurr şu yaz günündee sen kendüne baak delüü keklen kandırcan kendinii kaydirigubbakcemile3
demi nan ben kek yapacadımmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden
anaaam hatun daha keki yapmamış beeee,bide bana poh ataysuunn heee benim heç değilse makarnamlan çorbam hazırr kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?