2009 Kasm Anneleri

hayirdir, ne yaptik sana?
heee ya kime bu trip:uhm:
hee valla naan,benimde doktorum erkekk o kadar memnunum ki kadınları hiç istemem doktorum olsuun...

ayyy benim bi kadın dr.um olsaydı birde doğum yapmış olsaydı benden çekeceği vardı o herşeyi nasıl yapmış nasıl olmuş didikler dururdum artık:roflol::roflol::roflol::roflol:

allahım yarabbim delüsün naan sen,almazdı karı seni ikinci randevuyaaa... :roflol:

kıs sen erkek doktorada soruosundur nası yaptınız kac senede oldu hangi pozisyon uygun cocuk yapmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs sen erkek doktorada soruosundur nası yaptınız kac senede oldu hangi pozisyon uygun cocuk yapmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok nannn nasıl soruyum erkeğe aaaa çok ayıp bi kerem.ben yaptıklarımı anlatıyorum o da herşey gayet iyi,herşey yolunda diyor:roflol:
allahım yarabbim delüsün naan sen,almazdı karı seni ikinci randevuyaaa... :roflol:

walla yaaa sen mi soracan ben soracağım,çok biliyorsan gel şurada 2 hastayada sen bak dermiş:roflol::roflol::roflol:

oda doğru nna belki doktoru öğretmiştirrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaa ne demezsin kısım o formulü kocişimle bulduk bi kerem kimsenin öğretmesine gerek yok:dilcikar:
nasil yani? hangi yaptiklarini anlatiyorsun itek?:jeyyar:

ceket atma formulünü anlatıyom dadlum töbe töbe neyi anlatacam şu kadar yürüyorum şunu yiyorum şunu içiyorum diyorum beee

kocan geldi naaan itek dikkatli oll :roflol: haaa :roflol:

kocişim sen bunlara bakma bunlar bizi kıskandı haaa birde gelirken haber verde hazırlanayım.bak ne tasarruflu garıyam buradan kocişime msj gönderiyorum bedavaya geliyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne var nan,denize gittik heraldee yemek yapamadık makarnadan iyi yemekmi olurr şu yaz günündee sen kendüne baak delüü keklen kandırcan kendinii kaydirigubbakcemile3

demi nan ben kek yapacadımmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…