2009 Kasm Anneleri

hayirdir, ne yaptik sana?
heee ya kime bu trip:uhm:
hee valla naan,benimde doktorum erkekk o kadar memnunum ki kadınları hiç istemem doktorum olsuun...

ayyy benim bi kadın dr.um olsaydı birde doğum yapmış olsaydı benden çekeceği vardı o herşeyi nasıl yapmış nasıl olmuş didikler dururdum artık:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy benim bi kadın dr.um olsaydı birde doğum yapmış olsaydı benden çekeceği vardı o herşeyi nasıl yapmış nasıl olmuş didikler dururdum artık:roflol::roflol::roflol::roflol:

allahım yarabbim delüsün naan sen,almazdı karı seni ikinci randevuyaaa... :roflol:

kıs sen erkek doktorada soruosundur nası yaptınız kac senede oldu hangi pozisyon uygun cocuk yapmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs sen erkek doktorada soruosundur nası yaptınız kac senede oldu hangi pozisyon uygun cocuk yapmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok nannn nasıl soruyum erkeğe aaaa çok ayıp bi kerem.ben yaptıklarımı anlatıyorum o da herşey gayet iyi,herşey yolunda diyor:roflol:
allahım yarabbim delüsün naan sen,almazdı karı seni ikinci randevuyaaa... :roflol:

walla yaaa sen mi soracan ben soracağım,çok biliyorsan gel şurada 2 hastayada sen bak dermiş:roflol::roflol::roflol:

oda doğru nna belki doktoru öğretmiştirrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaa ne demezsin kısım o formulü kocişimle bulduk bi kerem kimsenin öğretmesine gerek yok:dilcikar:
nasil yani? hangi yaptiklarini anlatiyorsun itek?:jeyyar:

ceket atma formulünü anlatıyom dadlum töbe töbe neyi anlatacam şu kadar yürüyorum şunu yiyorum şunu içiyorum diyorum beee

kocan geldi naaan itek dikkatli oll :roflol: haaa :roflol:

kocişim sen bunlara bakma bunlar bizi kıskandı haaa birde gelirken haber verde hazırlanayım.bak ne tasarruflu garıyam buradan kocişime msj gönderiyorum bedavaya geliyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne var nan,denize gittik heraldee yemek yapamadık makarnadan iyi yemekmi olurr şu yaz günündee sen kendüne baak delüü keklen kandırcan kendinii kaydirigubbakcemile3

demi nan ben kek yapacadımmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden

Back
X