2009 Kasm Anneleri

aynı şey mi nann senin evde yaptığın her işi bizde yapıyoz ayrıcana oturarak çalışınca dinleniyomuyuz sanıyon daha çok beli abacağı vs. ağrıyo insanın bikerfemm zihnimiz yoruluyo cicimm senin ne güsel valla bi - iki iş yap veletle uğraşş bitti gitti heeeeeeeeeyyytt ezdirmem nan kartanemiii kim yok kimse yok buralarda naapsın garibim :çok üzgünüm:

ne korkacam peydahlarken sezeryan olacağımı bile bile peydahladım canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ee bu durumda zevkini çıkarmışsındır ancakkk:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yürü adamım kim tutar seniiiiiiiiiii alkisalkisalkis
ya bakın evde oturan sevgili canlar lütfen sızlanmayın vallaha işte olmak çok feciiiiiiiii bi kere o sabahın köründe kalkıp akşama kadar bi yere bağlı olmak eve gidince sizin gün içinde yaptıığınız tüm işlerin beklemesi daha da feciiiiiiiiiiiiiii annıyonus demiiiiiii Çok üzgünüm çoook

alkisalkisalkis alkisalkisalkis sana katılıyorum canım bıde akşama kadar bu koltukta masa başında otur bacaklarım belim boynum ağrıyo valla yaaa kafamçokkarıştı

haklısın kuzum valla sabah eşim işe giderken bile acıyorum vallakaydirigubbakcemile3

ben de öle düşünüyom şeker hatta 2-3 hafta kalana kadar çalışam diyom artık o zamanlar arabayla gelirim heralde servis çekemeyebilirim
ah canııımmm ağlııyiciim şimdii opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis sana katılıyorum canım bıde akşama kadar bu koltukta masa başında otur bacaklarım belim boynum ağrıyo valla yaaa kafamçokkarıştı

yürüyün bee çalışan hanımlaarr
bu krispiye acıyıp evine yardıma gitcem nan nerdeyse :roflol:

bende bütün çalışan karuların yanındayıımm :enbuyukkk:
canlarım beniiim biz sadece eve yetişemiyoz onlar hem eve hem elin işine yetişiyleeerr :1hug:

annamıyolar nannn mafoldumben

hayır canım ede olunca daha çok iş çıkıyo
sen bebek doğunca görürsün bi iki iş yapıp oturmayı ozaman alırım boyunun ölçüsünü

bende çalışan kadınlar yorulmuyo demedimki
ama evde olup hem çocuk ve o çocuğun sorumluluğuda insanın beynini yoruyo

oturmaktan ağrıyo heee benimde otur otur biraz daha bakalım bebek doğunca oturabilecenmi

bebek doğuncada erken kalkacaksınız hanfendiler

naberin kızlarr pek keyfim yok canım sıkkınn nedenide yok halbukii havalardan mı bilmemm

arkadaşlar apple arzudan haber varmı kızlarrCADIARZU

ben sizleri bide doğum yaptıktan sonra dinleyecem sanki bebek doğuna erken kalkmayaaksınız uyuyabileeğinizimi sanıyonuz heeee

itek nan kocan gelmiş
hee ya işten fırsat buldukça buraya takılıyor sizin gibi:roflol:

nannnn krispi gacısı 3 yaşındaki çocuk diyorsun ben 10 aylık çocukla ilgileniyorum be hemde hamile hamile.bu kadar çok dert ediyordun niye yaptınız 2.yi 7 ay boşa aksiyon yapmışsın kuzuuuum:jeyyar:

naberin kızlarr pek keyfim yok canım sıkkınn nedenide yok halbukii havalardan mı bilmemm

arkadaşlar apple arzudan haber varmı kızlarrCADIARZU

arada olur güzelim canını sıkma walla arzu hiç uğramıyor yaa sonucuda söylemedi herhalde:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…