hee ya işten fırsat buldukça buraya takılıyor sizin gibi:roflol:
nannnn krispi gacısı 3 yaşındaki çocuk diyorsun ben 10 aylık çocukla ilgileniyorum be hemde hamile hamile.bu kadar çok dert ediyordun niye yaptınız 2.yi 7 ay boşa aksiyon yapmışsın kuzuuuum:jeyyar:
naberin kızlarr pek keyfim yok canım sıkkınn nedenide yok halbukii havalardan mı bilmemm
arkadaşlar apple arzudan haber varmı kızlarrCADIARZU
biri hediye cnm diğerinide ben 45 liraya aldım
ben de öle düşünüyom şeker hatta 2-3 hafta kalana kadar çalışam diyom artık o zamanlar arabayla gelirim heralde servis çekemeyebilirim
canım sakın öyle 2 - 3 haftaya kadar çalışım deme çünkü ssk o günleri yiyomuş malesef son bir ay cıkmak daha mantıklı yani ben öyle duydum çünkü
sıkma kız canınıı gel burda lafla işte applearzu gelmedi hiç yaanaberin kızlarr pek keyfim yok canım sıkkınn nedenide yok halbukii havalardan mı bilmemm
arkadaşlar apple arzudan haber varmı kızlarrCADIARZU
:roflol: :roflol:hee ya işten fırsat buldukça buraya takılıyor sizin gibi:roflol:
nannnn krispi gacısı 3 yaşındaki çocuk diyorsun ben 10 aylık çocukla ilgileniyorum be hemde hamile hamile.bu kadar çok dert ediyordun niye yaptınız 2.yi 7 ay boşa aksiyon yapmışsın kuzuuuum:jeyyar:
valla ben kısa kollu falan aldım ucuz buldukça içine giydiririm diyekızzlar bizim çiçilerimizde var aneanesinde çok şekerler ya size tavsiyem çıtçıtlı padi alırken uzun kollu olanları alın malum kışa gelecek askılı almayın
ya bu hastane çıkışları çok pahalı ben 60 liraya 21 parça buldum ondan 1 tane birde parçası daha az olanlardan alacağım enesinkilerde duruyor daha 6-7 takım yeter sanırım
ya bu hastane çıkışları çok pahalı ben 60 liraya 21 parça buldum ondan 1 tane birde parçası daha az olanlardan alacağım enesinkilerde duruyor daha 6-7 takım yeter sanırım
canım sakın öyle 2 - 3 haftaya kadar çalışım deme çünkü ssk o günleri yiyomuş malesef son bir ay cıkmak daha mantıklı yani ben öyle duydum çünkü
bende bütün çalışan karuların yanındayıımm :enbuyukkk:
canlarım beniiim biz sadece eve yetişemiyoz onlar hem eve hem elin işine yetişiyleeerr :1hug:
pahallı almışsın be gülüm aynı marka biz burdan 30 tl aldık patanyesi olanı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbende bütün çalışan karuların yanındayıımm :enbuyukkk:
canlarım beniiim biz sadece eve yetişemiyoz onlar hem eve hem elin işine yetişiyleeerr :1hug:
papiş ne nananlaşılan bizim bura daha uygun çokta güzel bir papiş gördüm 10 tl onu alayom dedim
ohaa 6-7 takımı napcan nan delüüü lülülülülülü 15 gün giycekmiş altı üstüüü
valla ben kısa kollu falan aldım ucuz buldukça içine giydiririm diye
gerçi ucuz diilmiş 6ya 7ye aldımdı kafamçokkarıştı
itekcim bende öle peşpeşe doğurmayı düşünüyom. zor olur mu ki? sizin ikinci planlı mıydı yoksam kaza mıydı:jeyyar:
papiş ne nan
patikli ayakabı len
kaç takım alak hele
niye 15 gün giyiyo ya hastane çıkışını :1shok: yani zıbın don mon giydirmicez mi illa o battaniyeli takımlardan mı alcaz kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?