kızlarrrrrrrrrrrrr aklıma bi fikir geldi çekiliş yapakmı kime kim cıkarsaa o ona bi bebek hediyesi alıp yollasınmııııııııııııııııııııııı ayy ne güsel olarrrrrrrrrrrrrrr
valla bencede en güzeli ota mota para saççağına sigorta migorta yaptırmak el kadar bebe ne anlar gidiği seyden allah aşkınaa.
bende yaptırcam oğluma siğortaa hatta pipisini bilem sigortalabürün nan :roflol: :roflol:
kızlarrrrrrrrrrrrr aklıma bi fikir geldi çekiliş yapakmı kime kim cıkarsaa o ona bi bebek hediyesi alıp yollasınmııııııııııııııııııııııı ayy ne güsel olarrrrrrrrrrrrrrr önümüz bayram bayram hediyesi olur
kııı itek şu dükkanın yerini bi tarif ette anamgili yollarım nan hazır angaradalarkenee
yap kıs yappp:roflol:valla bencede en güzeli ota mota para saççağına sigorta migorta yaptırmak el kadar bebe ne anlar gidiği seyden allah aşkınaa.
bende yaptırcam oğluma siğortaa hatta pipisini bilem sigortalabürün nan :roflol: :roflol:
:lepi:ben varım
aaa süper olur valla iyide çekilişi nası çekcez nan kafamçokkarıştı
çatlak karı :roflol: :roflol: :roflol:
valla bencede en güzeli ota mota para saççağına sigorta migorta yaptırmak el kadar bebe ne anlar gidiği seyden allah aşkınaa.
yap kıs yappp:roflol:
:lepi:
onu edoşla ben organize ederiz siz merak etmeyin yeterki katılım olsun
aah öle bu millet yaa veresiye alınan bi yer buldular mı tamam artıksaol canım düşünmen yeter eşimin işleri oluyor ama para alamıyor insanlarda bir garip son model mutfak yaptırıyolar madem paran yok ne yaptırıyosu dimii ondan oluyor sıkıntı
rabbim cümlemize helalinden bol rızık versinn:Saruboceq:
nan senin gibi pinti bi karı bunları diyosa biz napak naan :1no2: ben daha çıkmam çarşıya marşıya eccükte hediye gelirr yeter biter :lepi:
bencede halletmek kolay iyi fikir önce katılacakların listesini hazırlamak lasım
aah öle bu millet yaa veresiye alınan bi yer buldular mı tamam artıkklava:
anaam benim pintiliğim lafta gıı ay keşke gerçek olsaydı eccükk -tatlicadiarzu-
ama tabi bi elbise beğendim geçen bebişe gıı 100 didileeer hani gap diye bi marka varya orda işte halbuki yurtdışında ucuzmuş gidince bakcam ordan
ben özellikle çıkmıyom zaten yoksa tutamıyom kendimi mafoldumben
sincanda gıı o dükkankııı itek şu dükkanın yerini bi tarif ette anamgili yollarım nan hazır angaradalarkenee
biz de düşünüyoz bireysel emeklilik başlatmayı sağolsun benim annemle babam başlatmıştı ünv.deyken hala ödüyo annecimmkız bebeğin eskisimi olur deli kac kere giyiyolarki eskisin allah seni hosuna gideni yine alırsın ama elinde olandan nie bosuna para verip alasınki onun yerine hayat sigortası yaptırın bebelerinize veya bireysel emeklilik başlatın ne güzel 18 ine gelmeden maaş alırr opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrr aklıma bi fikir geldi çekiliş yapakmı kime kim cıkarsaa o ona bi bebek hediyesi alıp yollasınmııııııııııııııııııııııı ayy ne güsel olarrrrrrrrrrrrrrr önümüz bayram bayram hediyesi olur
kııı adınıda sölee delü karuu lülülülülülü
kuzum sen o bebeyi büyütürken hamile değildin ama benimkiler ikiz gibi olacaklar walla
sende o zama o kaaa kuduruk olmayaydında uçkuruna sahip çıksaydın canım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ahh yavrumm verme nan 100 lira falan,bak ev taksidi ödüyon sen unutmaa...
sende o zama o kaaa kuduruk olmayaydında uçkuruna sahip çıksaydın canım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nan bu eminönünde havuzluhan diye bi yer warmış. krispi nan sen biliyon mu orayı? bebek eşyaları warmış orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?