2009 Kasm Anneleri

aşkım seni takmaz olurmuyuzzz çilliiiiimmm benimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
takıyonuz mu anam ne listesi dedim bene yazmadı kımsee senağlama nerenize takıyonuz nan beni :roflol: :roflol:
napıyon canliz fıstığııı
ıyı ya bugun bi halsızlık var üstümde sıkıcı geliyo herşeyy tutafff gıcıkk :1shok:

hoşgeldün nannn yolucuu opuyorumnanaktan
hosbulduk bebekkkk şakkıdı

katılım gelecek hafta salı saat 1 de son bulacak kurallar katılımcılara bildirilecektirr

anommmmmmmm buda pek resmı gacı heee :roflol: delikafadulden

ayy çok heycanlıııııı
şimcik şöle yapsak facei karıştırmasak

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver

herkes adını yazsın bu listeye olmamı

heh saolsın kartanesi öpüyim seniiopuyorumnanaktan facim yok zaten burdan halledekk bize çıkan kinin adresinide özleden alırızz yolarızz kargoyla ohhh

kuzum önce kuralları söyleyeceksin ki katılmak isteyenler öle katılsın sen nasıl organizatörsün:mymeka::roflol:

KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek

GERıSı SıZE KALMISSSlmaz:

Son düzenleme:
ayy çok heycanlıııııı
şimcik şöle yapsak facei karıştırmasak

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver

herkes adını yazsın bu listeye olmamı
benide yazın beni de benide

kartanesiii sabahtan beri aradığım şeyi buldummm rahatladım sonunda :jeyyar::jeyyar:
kısss şu internet işini halledemedim kaldı gene

heee biliyom nolmuş

nerde orası bana bi tarif etsene hacıı

siz organize işler yapı durun ben bi mıhlama yapam yanınada salat gelem bakam listeye

mıhlama mı kafamçokkarıştı ne adi karısın nan sen klava:

beni tınlamıyonuz mu sizz beeeeee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

hoşgeldin bee yola yola bitiremedin milleti heeekaydirigubbakcemile3 e paralarıda cukkaya indirdinkaydirigubbakcemile3

beni de yazın nan listeye

sütçinin organizatörlüğü bu kaaa olur işte:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

nannn bizim başımız kel mi:mymeka:lülülülülülü böle kendi kafana göre kural konmaz herkes fikrini söyler ortak kurallar konur hem acele etmeye gerek yok sonra birşeyi çıkar anladın sen onuuuu

Son düzenleme:

ben 5liradan fazla para wermem söyliyimlaelaelaelaelae

heee kız cukkaladım :1ninca: :jeyyar: benide yazın kızlar

bence bu sezon sonunu bekle tatlım kışlık alırsın yazlıkları bir dahaki yaza alırsın olmaz mıı
simdi hedıye alınacak ya kurada kıme cıkarsa onu dıyorum magzalarda suan yazlı var bızım bebekleronları gıymesı ıcın 6_9 aylık olmasılazım seneye gıyebılır cunku onu demek istedım
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:bebek hediyesi cok gelecek zaten yaa

0_3 ay fazla gıyılmıyo zaten bence seneye yaza gıyegı bırsey alalımmı

allah emi yaaa bak neyi düşünmüş ewet kuzum iyi düşünmüşsünkaydirigubbakcemile3

bana uyar tatlım bebek şeyleri zaten cok gelio 6 9 ay daha uygun olur seneye bu zaman giymek icin :lepi:

bana uyar tatlım bebek şeyleri zaten cok gelio 6 9 ay daha uygun olur seneye bu zaman giymek icin :lepi:

çekiliş yapıldıktan sonra kimin neye ihtiyacı varsa o alınsın birbirlerine sorsunlar gidip abidik gubidik birşey almaktansa dimii ama:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…