takıyonuz mu anam ne listesi dedim bene yazmadı kımsee senağlama nerenize takıyonuz nan beni :roflol: :roflol:aşkım seni takmaz olurmuyuzzz çilliiiiimmm benimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ıyı ya bugun bi halsızlık var üstümde sıkıcı geliyo herşeyy tutafff gıcıkk :1shok:napıyon canliz fıstığııı
hosbulduk bebekkkk şakkıdıhoşgeldün nannn yolucuu opuyorumnanaktan
katılım gelecek hafta salı saat 1 de son bulacak kurallar katılımcılara bildirilecektirr
ayy çok heycanlıııııı
şimcik şöle yapsak facei karıştırmasak
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
herkes adını yazsın bu listeye olmamı
KARŞILIKLI HEDİYE ÇEKİLİŞİ HAKKINDA
KATILIMLAR GELECEK HAFTA SALI SAAT 13 İTİBARİYLE SON BULACAKTIR KATILIMCILAR LİSTEYE ADLARINI EKLESİNLER.. KURALLAR BAVURULAR BİTTİKTEN SONRA KATILIMCILARA BİLDİRİLECEKTİR
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
kıı krispii samsuna gelir nan olmamı
hsgördükk gıı lülülülülülücanlizim hoşgeldin kuzum bitti mi yolma işlerin
:roflol: :roflol: hee heee aynenanam bu da havaya girdi iyice haaa kurallar neymiş bakıyım:roflol::roflol::roflol:
kuzum önce kuralları söyleyeceksin ki katılmak isteyenler öle katılsın sen nasıl organizatörsün:mymeka::roflol:
benide yazın beni de benideayy çok heycanlıııııı
şimcik şöle yapsak facei karıştırmasak
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
herkes adını yazsın bu listeye olmamı
heee biliyom nolmuş
siz organize işler yapı durun ben bi mıhlama yapam yanınada salat gelem bakam listeye
beni tınlamıyonuz mu sizz beeeeee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
KARŞILIKLI HEDİYE ÇEKİLİŞİ HAKKINDA
KATILIMLAR GELECEK HAFTA SALI SAAT 13 İTİBARİYLE SON BULACAKTIR KATILIMCILAR LİSTEYE ADLARINI EKLESİNLER.. KURALLAR BAVURULAR BİTTİKTEN SONRA KATILIMCILARA BİLDİRİLECEKTİR
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
sütçinin organizatörlüğü bu kaaa olur işte:roflol::roflol:
KATILIM KURALLARI
HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )
BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR
GERıSı SıZE KALMISSSlmaz:
KATILIM KURALLARI
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )
BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR
GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:
nerde orası bana bi tarif etsene hacıı
mıhlama mı kafamçokkarıştı ne adi karısın nan senklava:
hoşgeldin bee yola yola bitiremedin milleti heeekaydirigubbakcemile3 e paralarıda cukkaya indirdinkaydirigubbakcemile3
beni de yazın nan listeye
:roflol: :roflol:
kızlar suan yazlık seyler var ya magzalarda o yuzden bence 6_9 aylı alalım derım sizce
kızlar suan yazlık seyler var ya magzalarda o yuzden bence 6_9 aylı alalım derım sizce
simdi hedıye alınacak ya kurada kıme cıkarsa onu dıyorum magzalarda suan yazlı var bızım bebekleronları gıymesı ıcın 6_9 aylık olmasılazım seneye gıyebılır cunku onu demek istedımbence bu sezon sonunu bekle tatlım kışlık alırsın yazlıkları bir dahaki yaza alırsın olmaz mıı
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:bebek hediyesi cok gelecek zaten yaa
simdi hedıye alınacak ya kurada kıme cıkarsa onu dıyorum magzalarda suan yazlı var bızım bebekleronları gıymesı ıcın 6_9 aylık olmasılazım seneye gıyebılır cunku onu demek istedım
0_3 ay fazla gıyılmıyo zaten bence seneye yaza gıyegı bırsey alalımmı
simdi hedıye alınacak ya kurada kıme cıkarsa onu dıyorum magzalarda suan yazlı var bızım bebekleronları gıymesı ıcın 6_9 aylık olmasılazım seneye gıyebılır cunku onu demek istedım
0_3 ay fazla gıyılmıyo zaten bence seneye yaza gıyegı bırsey alalımmı
bana uyar tatlım bebek şeyleri zaten cok gelio 6 9 ay daha uygun olur seneye bu zaman giymek icin :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?