çekiliş yapıldıktan sonra kimin neye ihtiyacı varsa o alınsın birbirlerine sorsunlar gidip abidik gubidik birşey almaktansa dimii ama:lepi:
:lepi:
aynen ya karsılıklı sorulur ne alam die olan bie alınmamıs olur bölece:lepi:
kızlarrrrr seneye bu zaman 9 aylık şeyler tam oluyo bebelere 6 küçük geliyo ona göre tecrübeyle sabittir
kızlarrrrr seneye bu zaman 9 aylık şeyler tam oluyo bebelere 6 küçük geliyo ona göre tecrübeyle sabittir
walla benim hediyem belli :) hadi gene iyisiniz kızlarrr..
e ben artık gidiiim son 2 saattir ya sitede ya da bizim bağlantıda sorun vardı valla sayfaların bitek başını okuyabildim sonunda kim ne yazmış okuyamadığım gibi kendim de yazamadımm ayyy internetimde yokk akşam çok kaynatmayın nann sabah zaten size zor yetişiyomm bide gbeçmişi okutturmayın bana
öptüm hepinizi
see youu
walla benim hediyem belli :) hadi gene iyisiniz kızlarrr..
e ben artık gidiiim son 2 saattir ya sitede ya da bizim bağlantıda sorun vardı valla sayfaların bitek başını okuyabildim sonunda kim ne yazmış okuyamadığım gibi kendim de yazamadımm ayyy internetimde yokk akşam çok kaynatmayın nann sabah zaten size zor yetişiyomm bide gbeçmişi okutturmayın bana
öptüm hepinizi
see youu
bye bye cnm hediyen ne söleyeydiinn bariii:roflol:
KATILIM KURALLARI
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )
BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR
SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR
HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR
KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:
ee bu durumda ben giremiyom
çünkü ben temmuzun 16 sında samsuna gidecem ordanda annemlerle rizeye gidecem o yüzden ben katılamıyom gacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?