:kedi::kedi:ne dedikodu yaptıııkkkk allah affetsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy bende öle yaaa kayınvalidem geleceği zaman heryeri didik temizlerim bir yerde birşey görmesin diyeekaydirigubbakcemile3
anam benim ev ne zaman dağınık olsa ne zaman bulaşık olsa kaynanam kokusunu alıyo heral kadın bi kere bile temiz rastlamadı ha diyodur arkamdan karı olcak bide evi hep dağınık bulaşıklı nerden de aldım oğlanın başını yaktım deyü :roflol:
gerçi o almadı oğlu beğendi aldı o da pasaklı oldumu biliyodu zate sırnaşık şey
hee bacım senı andık :roflol:efeemmmm biri beni mi andıı hayır ruhu ince dedinizde o bakımdan yaneesengözlerimebaksanab
çatlak garı allah razı olsun nan onuda yapmasaydın olacamıs sırnaşık şey şakkıdıhe kııı anam bi tane tabak bilene kaldırtmıy ablamda aynen geçen görümcemin oğlu sünnet oldu evde mevlit falan aaa kaynanacığım ikide bir mesaj veriy sabah bana kim yardım etcek pilavı pişirirken kim ayıklicak pirinci kazanı kim karıştırcak bu sıcakta benim tansiyonum çıkar falan ben yapcam falan sandı herall :1shok:
hiç valla tınn kocişe dedim sen öyle kalabalık bi ortama gittiğime dua et bide erkenden gidipte mevlit pilavımı pişircem ulen dedim :)) hemen yine bi acitasyon boşver ya salla geç git ben erkenden gelür seni alırım dedi hihoyyyt hayret bişi ya orda da yine hizmet bekliyler o kaaa insandan bana mı kaldı beeeeeeee
durdum durdum bende en son mutfak toparlanırken bulaşık makinesine bi kaç tabak atıverdim ayıp olmasın deyü kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
ayy ben de merak ediyodum benim hakkımda ne düşünüyo diye emme ay görüyodur heralde iki dk oturamadım geldiklerinden beri
camları falan da kontrol etmiştir o -tatlicadiarzu-
oh ne güzel sen şanslısın gerci benim annemde yaşasaydı hiç bi şekilde yalnız kalmasdım bide ben tek cocugum o bakımdan kardeşim falanda yok yardım etsinler.. bu arada yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun cnmopuyorumnanaktan
ohhh sende iyi ballıymışsın valla benim ailemde gelir yapar kocişim bile yardımcı olur kayınvalidem birkaç aydır eskisi gibi gücüm yok diyor yani ben sana yardımcı olamama getiriyor lafılmaz:
karakız gıı ben de kızımın senin gibi olması için çok doğurmak istiyoooommm
annem de der anneme giderim ben iş yaparım kaynanama gider ben iş yaparım kızıma gider ben iş yaparım yazık gıı benim annem de acıların çocuğu hee
ben kaynanamda yapmam bişey zaten bayramdan bayrama temizlik bitince gidiyoz süpürülcekse bi süpürürüm ya da bulaşıkları yıkarım tamaam o da diğer eltime yazık diye
kaynanam da yapıyo yapmasına da yaptım diye de sölemeden geçemiyo hee kafamçokkarıştı
şarj oldu geldi herhalllkız kartanesi nerelerdeydin yoktun
nann sölesene herifine yatağını toplasın aaa benimki öle çıksın kendini alıp evden de bak akşam naapıyom ben onuyaa sormaa dün sinir küpüydüm zateeen
bn eşimden önce çıkıyom yatak dağınıktı tabi
kadın girmiş toplamış yaa
sananee kalsın öle yaa hay allammmmklava:
ay şimdi gene sinirim hopladı bak
diyanetin son açıklamalarına göre sayılıyomuş cicimmm hain gelinler siziiiii:tomato:bu dedikodu sayılımı gıı kimse kimsenin kaynansını tanımıyo :roflol: :roflol:
ay kızlar beni sıcak hawa çarptı başım ağrıyo midem bulanıyo yaaaa
dışarıya çıkacaktım güwenemedim kendime busede uyumadı dedesi geldi aldı onu
kız kaynanalarınızı mı çekiştiriyonuss çok ayıpplmaz:
hee gıı iyi fikir :lepi:hee bacım senı andık :roflol:
çatlak garı allah razı olsun nan onuda yapmasaydın olacamıs sırnaşık şey şakkıdı
eve kamera koyacadın bakalım nediyolar :1ninca: :jeyyar:
ayy ne güzel olurdu valla 6 kardeş olsalar yaaa -tatlicadiarzu-canım emin ol anneciğin yanında olsaydı sana yardım ederdi
biz 6 kardeşiz bununda avantajı var kalabalık aileyiz yani bir olmasa biri muhakkak oluyo yardımcı sağolsunlar.
allah inşallah kendi evimdede oturmayı nasip eder bir gün şu kiradan bir kurtulsam
anacım kalabalık aile olunca böyle oluyo işte
benim gibi olması için 6 tane doğurman lazım :roflol: kardeş dayanışması yapsınlar diye biz 6 kardeşiz 2 gelin 2 damat 1 damat adayı var ama aramızda hiç öyle yabancılık yoktur herkes herkesin yardımına gider gelir
bende kızıma kardeş istiyorum ama tabi 6 tane değil :roflol:
şarj oldu geldi herhalll
nann sölesene herifine yatağını toplasın aaa benimki öle çıksın kendini alıp evden de bak akşam naapıyom ben onuklava:
diyanetin son açıklamalarına göre sayılıyomuş cicimmm hain gelinler siziiiii:tomato:
amaaaaan sıkma canını cicimm rakı içenler öldü de su içen ölmedi mianam benim ev ne zaman dağınık olsa ne zaman bulaşık olsa kaynanam kokusunu alıyo heral kadın bi kere bile temiz rastlamadı ha diyodur arkamdan karı olcak bide evi hep dağınık bulaşıklı nerden de aldım oğlanın başını yaktım deyü :roflol:
gerçi o almadı oğlu beğendi aldı o da pasaklı oldumu biliyodu zate sırnaşık şey
hee gıı iyi fikir :lepi:
ayy ne güzel olurdu valla 6 kardeş olsalar yaaa -tatlicadiarzu-
amaan toplamasın kuzum zaten sabah kendimizi zor atıyoz evden
nasıl günah yaa
hani tanımayınca gıybet olmuyoduu :1shok:
anaaa ben de ondan rahat rahat konuşuyodum gıı
günaydın canım günah tabe kızımmm nannn zaten bişi hazırlamıyo hevesi yok vs.. dedin kaynananın bi dünya günahını aldın yetmedi bi de çekiştirdinn artıkın nasıl helalleşirsinis bilemeyomm yaniiihee gıı iyi fikir :lepi:
ayy ne güzel olurdu valla 6 kardeş olsalar yaaa -tatlicadiarzu-
amaan toplamasın kuzum zaten sabah kendimizi zor atıyoz evden
nasıl günah yaa
hani tanımayınca gıybet olmuyoduu :1shok:
anaaa ben de ondan rahat rahat konuşuyodum gıı
günaydın canım günah tabe kızımmm nannn zaten bişi hazırlamıyo hevesi yok vs.. dedin kaynananın bi dünya günahını aldın yetmedi bi de çekiştirdinn artıkın nasıl helalleşirsinis bilemeyomm yaniii
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:kötükedihüso
:roflol: :roflol:ayyy bende bayılıyorum kalabalık aileye sadece 1 abim var kendi çocuklarımın çok olmasını isterim ama ben doğurmazsam tabi:roflol::roflol:
günaydın canım günah tabe kızımmm nannn zaten bişi hazırlamıyo hevesi yok vs.. dedin kaynananın bi dünya günahını aldın yetmedi bi de çekiştirdinn artıkın nasıl helalleşirsinis bilemeyomm yaniii
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:kötükedihüso
amannnn onlar bizim günahımızı almıyor mu karşılıklı almış olduk işte ne günah kaldı ne birşeydelikafaduldenhihoyyyt:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?