:roflol: :roflol:
hee kim doğurcak gııı
e orası da öle tabe ama almadıklarını varsayın nann bak oğlum tekmeleyo şinci artık bana mı katılıyo sizle mi aynı fikirde bilmiyom emme içerden bi beyanat veriyo yanii gene de..amannnn onlar bizim günahımızı almıyor mu karşılıklı almış olduk işte ne günah kaldı ne birşeydelikafaduldenhihoyyyt:roflol:
he emme anneciğim kk da senin hakkında ileri geri konuştumdu hakkını helal et de tamammııı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol: :roflol:
hee kim doğurcak gııı
:dilcikar:
günah diil bence siz tanımıyonuz onu çünkü :roflol: biz kısıtlı kelimeler kullanıyoz kendi aramızda iyi akşamlar falan gibi gerçi o annatıyo ortaya bişiler de benden hiç ses çıkmıyo :roflol:
bi de helallik mi isticem gıı giderlerken dirim hakkınızı helal edin deyüü
Kartanesi ben 3 yıllık evliyim 3 yıldır ben yokken kayınvalidemin yatak odasını girip toplamasına sinir oluyordum. Sanki evde başka toplanacak oda yok diye. Her seferinde geldiklerinde eşime söyle annene toplamasın derdim oda bana nasıl derim ayıp olur alınır derdi. 2gün önce gene geldiler bir bahane ile dayanamadım ve kayınvalidemi aradım. Nasılsınız dedim halini hatırını sordum. Oda ortalığı topladığını söyledi. Birazdan da yatakodasını sileceğini söyledi. Bende fırsat bu fırsat diyerek yok kalsın siz kapısını çekin ben gelince toplarım dedim. Ama hala o ısrarla ben orayıda yapayım ne olcak diyor. Deli oldum . Tekrar aynı cümlelerle beni bilirsiniz ben biraz huyluyum benim rahat olmamı istiyorsanız kapasını çekin dedim. Ben gelince toparlarım . Karşıdan bozuk bir sesle tamam dedi. Ama girmemiş baktım.
Bu benim son dayanabildiğim noktaydı. Bazen kendimizi sinir etmek yerine güzel bir şekilde söylemek lazım.
ayyy böle şeyleri duydukça sinir oluyorum başka bi topiktede okumuştum heryeri karıştırıyormuş kadın.benim bir huyum vardır çamaşırlarımı bile ütülerim.doğum yaptığım sıralar ütüyü görünce yapmaya başlıyordu tabi ben çamaşırlarımızı alıyordum ne olacak sanki diyordu bende yok diyordum olmaz öle şeylmaz: lmaz: lmaz:
Benimkinin kötü kuyu ütüler vardır orda durur gidip onu yapmaz yatakodası toparlar. Gıcık bir durum git ütüyü yap amaç bana yardım etmekse dimi. Ama ne mümkün ev büyük diğer odaları yap ne var bu yatak odasında anlamıyorum. Ama en sonunda dedim bakalım gelecek zamanlar da ne olacak
ay kızlar derse gitim geldim fiyaskoo dersi veremedim Allahtan hocam kuzenim idare etti saolsun dün doktora gitmiş 29haftalık 1kilo 600 grammış aoğluşu doktor vesikalık resmini çekmiş aynı kuzenime benziyorr eşi bozulmuş bu duruma gıcıkolmuş kayınvalideside oh olmuşş bende sıcaktan fena oldum bugünn şimdi biraz esiyor şükğr ancak tazdıklarınız okuyabildim yasmaya gücüm yoktu valla
hoşgeldiiinn kuzum oh ballı gacı seni buldun kuzeni geçtin dersi:dilcikar:yaaa sana soralım kocişin ilahiyatçıydı demi.biz kayınvalidemiz hakkında burada konuşuyoruz gıybet olmaz dimi.sadece arkasından konuşmuş oluruzkaydirigubbakcemile3
nan nie bana inanmıosunn aklın yolu bir sonuçta kızımm aç kitapı kendin okuu delüüüühoşgeldiiinn kuzum oh ballı gacı seni buldun kuzeni geçtin dersi:dilcikar:yaaa sana soralım kocişin ilahiyatçıydı demi.biz kayınvalidemiz hakkında burada konuşuyoruz gıybet olmaz dimi.sadece arkasından konuşmuş oluruzkaydirigubbakcemile3
walla öle yaa ne yapıyorsak kendimiz için benim kayınvalideninde maş var ibadetleri konusunda falan ama bakıyorum o da konuşuyor herkes hakkında allahım toptan affetsin hepimizi:Saruboceq::lepi:hoşbulduk canım benim kociş hafız ama ilahiyat mezunu deil inşş ilerde olurr yerimseniben sonuçta isim vermeden konuşuyoruz ama yinede yapmasak daha iyi ama gel görkii orda konuşma burda konuşma bizde insanızz yinede herşeyii iyi yanından bakmak lazım artı eksimeselesi yanii
nannnn evi bi kurcalayın muska neyin yaptırmasınnar :roflol::roflol::roflol:
fazla mı körükledim acaba
nan nie bana inanmıosunn aklın yolu bir sonuçta kızımm aç kitapı kendin okuu delüüüü
aldın mı cicimm cevabınıııı günah günah günah günah işteeeeeee
ya kızlar boşverin kayınvalideyii ya kuzenim bbeişin yüüznü gördü acaba biizm bbekler kime benziycek çok heyecanlıyım eşimle beni hep benzetiyolar ama bu merak öldürüyor beniii
ayyy bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye.bu oğluşum bana benziyor bu bebişimde abisine benzese keşke:Saruboceq:destna kuzum birbirini çok sevenlerin siması birbirine benzermiş.geçenlerde abim eşim ve ben alışverişe gittik kız eşimle bana siz kardeşmisiniz diyor ayyy gülmekten koptuk hiç benzemeyiz halbuki:roflol:
oo sen şanlsın enes sana benziyor demekkii buda abisine çekermiş:)
biizde çok benzetiyolar sağlıklı olsun diyoruz muhakkak ama meraktan çatlıyorum kayınpederim benim babam görümcelerim kaynım hep renkli gözlü eşimin gözleride açık benimkinden benimkiler kapkara bakalım kimebenziycek
ooo sizin ailede ve eşinin ailesinde varmış renkli göz muhakkak olur bence yani temennim ölekaydirigubbakcemile3 ben bayılırım renkli gözlere eşimin tarafı hep kahverengi benim annemin ailesi ve bende dahil renkli gözlüyüz oğluşumunda gözleri renkli
kocişlerde doğursa keşkem yaaaaaa:kedi:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?