anaaaaa kız sabret yarın geliii kocan bak benimki burdada nolmuş koltukta uyudu yine herüfffffffffffffffff:roflol::roflol::gitme::gitme::gitme::gitme:
napıonuz nan çatlak karular laelaelaelaelae
krispicim kocan yine koltukta uyuyakaldı sende buralara taklılıyon dimi zemuszemus
bu arada nazar değmiş sana herhalde kaydirigubbakcemile3 yarın artık acısını cıkarırsın cokacimcoook
nehirivercim kızım ne ağrısı şincik bulmaz: yarın herüfün geliyii kızz :jeyyar:
kenyacım nice mutlu yaşlara... iyi doğmuşsun....a.s.
ne bilem yaaaa:umursamaz:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ne oldu nan şımarma haaaaaa neyse yarına kadar idaree edecem seni :teselli:
tubiş sen bugün pek görünmedin bacım sende şeker yüklemesimi yaptırdın benmi yanlış hatırlıyomsanki bugün birinin şeker yüklemesi yüksek çıkmış da 100 gr lık yükleme yapılacakmış diye hatırlıyom senmiydin o
hehe ozman herseyi yaparım sana kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:tomato::tomato:
benim nan o zapukkkkk karuuuuuuuuuuuuuuuuulmaz: lmaz:
tubiş sen bugün pek görünmedin bacım sende şeker yüklemesimi yaptırdın benmi yanlış hatırlıyomsanki bugün birinin şeker yüklemesi yüksek çıkmış da 100 gr lık yükleme yapılacakmış diye hatırlıyom senmiydin o
seni kocana sağ salim teslim edelimde ondan sonra görüşürük:roflol::roflol:
kız ben kaynanamdaydım. o yüzden yoktum dadlum. sende bunamaya mı başladın nan benim şeker yüklemem neyim yoktu yine karıştırdın nan laelaelaelaelae
hımmm nasıl geçti 50 gr lık yükleme miden bulandımı nankaydirigubbakcemile3
hımmm nasıl geçti 50 gr lık yükleme miden bulandımı nankaydirigubbakcemile3
nan bugün değildi onun yüklemesi :roflol: yüksek çıktıydıda 100lük yapılcaktı yaa nan iyice karuşturdun heee :roflol:
nan bişe diyecem kızacan .. nan mal karu saaat 12 yi gecti senin saksı durdu 2gündür benle dalga gecion ya nası içtin bi dikişte die bulanmadı midem çok yoruldumm dedim ya yüzde görecem sen die dalga geciodun ya ne oldu bunadınmıııııııııııııııııııııııııııııııılmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
bunak işte tubiş bu iki gündür benle dalga geio kendi unutuoo allah akıl dağıtırken bu karı kesin dolabın içinde ne yesem die aranıodu akılı alamadıı:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan bişe diyecem kızacan .. nan mal karu saaat 12 yi gecti senin saksı durdu 2gündür benle dalga gecion ya nası içtin bi dikişte die bulanmadı midem çok yoruldumm dedim ya yüzde görecem sen die dalga geciodun ya ne oldu bunadınmıııııııııııııııııııııııııııııııılmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
hee nan bunadı bu karıı heee :roflol: bu çatırtı gacısının isimleri arasında war mıydı gıı bu isim lülülülülülü bunak karıı lülülülülülü
sapuk
çıtırtı
çaturtu
kireç suratlı
bunak karıı :lepi:
yaaa ewet seninkini hatırlıyom da bugün sanki birisi daha yaptırmış onunkide yüksek çıkmış diye okudum nan yoksam ben delirdimmi beeeeeeeeee
çok kalabalıktı diyodu kaynanam bekledi sırada diydu siz hatırlamadınızmı bee kimdi o yaaaaa ben onu tubiş sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?