2009 Kasm Anneleri

hee bende hatırladım ama isim hatırlamıyommm :umursamaz:

ben hatırlamıom belkide doğrudur bul getir senden özürdileyek yoksa adın bunak kalacaklmaz::roflol::roflol::roflol:

hee bende hatırladım ama isim hatırlamıyommm :umursamaz:

nan sizi öldürecem haaaaaaa:mymeka: :mymeka: :mymeka:wardı diyom işte bi karu yaptırdı diyom işte asıl siz kendi hafızanızlan uğraşın siz ekstra bunak karılarsınız işte
:mymeka: :mymeka: :mymeka:kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile:jeyyar:

ben görmedim doğruysada özürdilerim bunak dediğim için a.s.a.s. ama 5o kere sordun ya miden bulandımı die onun için bu konuda bunaksın işte

günaydın arkadaşlar dün butun gün yenimahallede koşturup durdum şeker biraz yüksek çıktı 100 gr yapılacak.tokluk kan şekeri 149 yüksek dedi dr 100 gramlık olan normal çıkar inşallah

buldum nan getiridim senin için krispim :lepi: bu gacının adıda tuğbaymıs ordan ben sanmış garibim kaydirigubbakcemile3

ben görmedim doğruysada özürdilerim bunak dediğim için a.s.a.s. ama 5o kere sordun ya miden bulandımı die onun için bu konuda bunaksın işte

haaaa şöyle hizaya gel bakalım bak idare edecem seni diyom bacım kendin kaşınıyon sen
nan nasıl geçecek seninle böle bi gün daha aç telefon kocana acil gelsin nan :roflol::roflol:

haaaa şöyle hizaya gel bakalım bak idare edecem seni diyom bacım kendin kaşınıyon sen
nan nasıl geçecek seninle böle bi gün daha aç telefon kocana acil gelsin nan :roflol::roflol:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü karnımmm ağrıoooooooooooo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

kız nehiriver bak kocan gelince bizi unutursan kocan gidincede biz seni unuturuz heee lmaz:

kız ama yarın erken gelirsee onlan otururumm özledim lan yoksa unutmam sizi yine gelirim nan tubişşş

:mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile

sakın gülmekten olmasınnaniknaniknaniknanik

kız benim bi yerim ağrıo ama nerem kestiremedim gecen gece kimdi osuruktan acile doğuruom die gidip osuruk sorunu cıkan onun gibi oldum haaa gazımmı var neee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız ne furuyon bize yaaa karıştımışsın işşte yalan mı lülülülülülü
wururum ben ismini bilem hatırlamış karuyum ne bilem iki dene tubiş olduğunu:jeyyar:
kız ama yarın erken gelirsee onlan otururumm özledim lan yoksa unutmam sizi yine gelirim nan tubişşş

yok yok sen gelme nan sana izin weriyok kocişinlen accuk finduk kır :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…