yaaa ewet seninkini hatırlıyom da bugün sanki birisi daha yaptırmış onunkide yüksek çıkmış diye okudum nan yoksam ben delirdimmi beeeeeeeeee
çok kalabalıktı diyodu kaynanam bekledi sırada diydu siz hatırlamadınızmı bee kimdi o yaaaaa ben onu tubiş sandım
ben hatırlamıom belkide doğrudur bul getir senden özürdileyek yoksa adın bunak kalacaklmaz::roflol::roflol::roflol:
hee bende hatırladım ama isim hatırlamıyommm :umursamaz:
hee bende hatırladım ama isim hatırlamıyommm :umursamaz:
nan sizi öldürecem haaaaaaa:mymeka: :mymeka: :mymeka:wardı diyom işte bi karu yaptırdı diyom işte asıl siz kendi hafızanızlan uğraşın siz ekstra bunak karılarsınız işte
:mymeka: :mymeka: :mymeka:kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile:jeyyar:
günaydın arkadaşlar dün butun gün yenimahallede koşturup durdum şeker biraz yüksek çıktı 100 gr yapılacak.tokluk kan şekeri 149 yüksek dedi dr 100 gramlık olan normal çıkar inşallah
ayy hemde nasıl her kapıda bir sıra var.allah razı olsun kayınvaldem sırada bekledide ben oturdum yoksa duramazdım.sıcak bide 3 saat bekleyemem orda heralde100 grlığı mecburan evime yakın özel biyerde yaptırıcam
ben görmedim doğruysada özürdilerim bunak dediğim için a.s.a.s. ama 5o kere sordun ya miden bulandımı die onun için bu konuda bunaksın işte
buldum nan getiridim senin için krispim :lepi: bu gacının adıda tuğbaymıs ordan ben sanmış garibim kaydirigubbakcemile3
haaaa şöyle hizaya gel bakalım bak idare edecem seni diyom bacım kendin kaşınıyon sen
nan nasıl geçecek seninle böle bi gün daha aç telefon kocana acil gelsin nan :roflol::roflol:
buldum nan getiridim senin için krispim :lepi: bu gacının adıda tuğbaymıs ordan ben sanmış garibim kaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü karnımmm ağrıoooooooooooo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
al sana al sana :mymeka::mymeka::mymeka:
buruşuk bunaklı karular
ekstra bunaklar sizi :mymeka::mymeka::mymeka:
:mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile
sakın gülmekten olmasınnaniknaniknaniknanik
kız ama yarın erken gelirsee onlan otururumm özledim lan yoksa unutmam sizi yine gelirim nan tubişşş
kız benim bi yerim ağrıo ama nerem kestiremedim gecen gece kimdi osuruktan acile doğuruom die gidip osuruk sorunu cıkan onun gibi oldum haaa gazımmı var neee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
artık bilemicem laelaelaelaelae
wururum ben ismini bilem hatırlamış karuyum ne bilem iki dene tubiş olduğunu:jeyyar:kız ne furuyon bize yaaa karıştımışsın işşte yalan mı lülülülülülü
kız ama yarın erken gelirsee onlan otururumm özledim lan yoksa unutmam sizi yine gelirim nan tubişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?