kocişim bana cooookk güzel bi cicek yollamıs az once :) cok mutlu oldum
dogum gunumde aynımda olamıyor diye uzuluyor
gı bana sadece 2 li yaptıı okaaaa ..şimdi iki gündürşunu düşünüom bişe var deslerdi kıyabilcekmiyiz bebeklerimize nası kımıldıolar içimizde insan oldular nie yapıozki bu testleriii die düşünmeden edemedim :umursamaz:
belis olabülüüü
ya benim olabilir listem kabarık ama hiçbiri eşimin süzgecinden geçmiyo yaa
evet canım çok zor bir durum allah o karşılaştırmaya getirmesın :1shok: ben şahsen mahvolurum allah korusun yarabbim bütün bebekleri
gı bana sadece 2 li yaptıı okaaaa ..şimdi iki gündürşunu düşünüom bişe var deslerdi kıyabilcekmiyiz bebeklerimize nası kımıldıolar içimizde insan oldular nie yapıozki bu testleriii die düşünmeden edemedim :umursamaz:
kenya dogum günün kutlu olsun ahann şincik ögrendım bacımm nice yıllaraaa a.s. bi çiçekde benden :teytey:
bende en basından beri bole dusunuyorum daha 18 gunlukken kalpleri atmaya baslıyo yazık kıyılırmı canından bir parca senin o.
senin canını tehlikeye sokmadıktan sonra aldırmanın da bir anlamı yok.
eger Allahu teala sana özürlü bir cocuk verecekse bu ilerleyen yaslarındada olabilir.
hem bu testlerin yanılma payı % 15 hiçde azımsanacak bir rakam degil
Allah bizlere ne verirse onu yasayacagız
inş. hersey yolunda gider
olsun ne güzel düşünüp yollamıs y cicim senin doğum gününde olmasın dert değil bebeklerinkinde olsunlardaaa :roflol::roflol::roflol:
ayyyy ne güsel nice böyle mutlu senelere güzelim eşinle bebişinle ve tüm sevdiklerinle:1hug:kocişim bana cooookk güzel bi cicek yollamıs az once :) cok mutlu oldum
dogum gunumde aynımda olamıyor diye uzuluyor
dur bismillah gııı daha yeni geldim böle ışık kaçar mı 2 geyik yapak dedikIŞIGI GÖREN GELİYOOOOOOOOOOOOOOO :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
KK NİN TIPASI AÇIK KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he valla karıştırmayak garii zemuszemus:roflol:
amin canım ben inanıomki sağ salim gelecekler artık didiklemekten vaz gectim ne kadar kazarsak okaa p .. k cıkıoo:roflol:
ayyyy ne güsel nice böyle mutlu senelere güzelim eşinle bebişinle ve tüm sevdiklerinle:1hug:
dur bismillah gııı daha yeni geldim böle ışık kaçar mı 2 geyik yapak dedik
nehiriverim dadlum hani size yasakmışya açılan yerlerin kapanmıştır ondandır bu ağrı yine bi açılsın ne ağrı kalır ne bişeynaniknanik:roflol:hem benim ilk bebişimde de böle birşey olmadı sende var bişey kesin:jeyyar::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: ne güsel stress atıon işte
anam senin sevişmekten cocuk doğurmaktan her yerin zaten genişelmiştir ondan gerilmemiştirr 27 senede 1 doğruuoz biz olacak okaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
amin canım ben inanıomki sağ salim gelecekler artık didiklemekten vaz gectim ne kadar kazarsak okaa p .. k cıkıoo:roflol:
sen bunu görmedin sanırımmm:roflol::roflol::roflol:
he valla karıştırmayak garii zemuszemus
nehire yasak mı varr ahh yavrımm kıyamam ben sana senağlama senağlama
yasak masak demedı bana doktorum tabi baktıki tosun gibi karuu bun abişi olmas dedi galıbaa delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
eeee heralde kuzum valla enese hamileyken çok pipirikliydim bi kımıldamasa acaba birşey mi oldu diye kafayı takardım kontrolrde giderken acaba birşey mi diyecek diye ödüm kopardı ama bunda çok rahatım saldım çayıra mevlam kayıra hesabı:lepi::teytey:
gördüm kuzum bunaydı o cevapnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?