2009 Kasm Anneleri

kocişim bana cooookk güzel bi cicek yollamıs az once :) cok mutlu oldum
dogum gunumde aynımda olamıyor diye uzuluyor

olsun ne güzel düşünüp yollamıs y cicim senin doğum gününde olmasın dert değil bebeklerinkinde olsunlardaaa :roflol::roflol::roflol:

evet canım çok zor bir durum allah o karşılaştırmaya getirmesın :1shok: ben şahsen mahvolurum allah korusun yarabbim bütün bebekleri

belis olabülüüü
ya benim olabilir listem kabarık ama hiçbiri eşimin süzgecinden geçmiyo yaa

kuzum senin kocişte hiçbir ismi beyenmiyor valla ben enes olacak dedim tamam olsun dedi başkada irşey dememişti.bunda da ensar dedik ortak kararımız.bi kıs ismine bu kadar uğraştınız ya erkek olsaydı ne yapardınız:mymeka:

kenya dogum günün kutlu olsun ahann şincik ögrendım bacımm nice yıllaraaa a.s. bi çiçekde benden :teytey:

:roflol:
evet canım çok zor bir durum allah o karşılaştırmaya getirmesın :1shok: ben şahsen mahvolurum allah korusun yarabbim bütün bebekleri

amin canım ben inanıomki sağ salim gelecekler artık didiklemekten vaz gectim ne kadar kazarsak okaa p .. k cıkıoo:roflol:

bende en basından beri bole dusunuyorum daha 18 gunlukken kalpleri atmaya baslıyo yazık kıyılırmı canından bir parca senin o.
senin canını tehlikeye sokmadıktan sonra aldırmanın da bir anlamı yok.
eger Allahu teala sana özürlü bir cocuk verecekse bu ilerleyen yaslarındada olabilir.
hem bu testlerin yanılma payı % 15 hiçde azımsanacak bir rakam degil
Allah bizlere ne verirse onu yasayacagız
inş. hersey yolunda gider

:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:

kocişim bana cooookk güzel bi cicek yollamıs az once :) cok mutlu oldum
dogum gunumde aynımda olamıyor diye uzuluyor
ayyyy ne güsel nice böyle mutlu senelere güzelim eşinle bebişinle ve tüm sevdiklerinle:1hug:
IŞIGI GÖREN GELİYOOOOOOOOOOOOOOO :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

KK NİN TIPASI AÇIK KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dur bismillah gııı daha yeni geldim böle ışık kaçar mı 2 geyik yapak dedik
nehiriverim dadlum hani size yasakmışya açılan yerlerin kapanmıştır ondandır bu ağrı yine bi açılsın ne ağrı kalır ne bişeynaniknanik:roflol:hem benim ilk bebişimde de böle birşey olmadı sende var bişey kesin:jeyyar::roflol::roflol:

amin canım ben inanıomki sağ salim gelecekler artık didiklemekten vaz gectim ne kadar kazarsak okaa p .. k cıkıoo:roflol:
he valla karıştırmayak garii zemuszemus

nehire yasak mı varr ahh yavrımm kıyamam ben sana senağlama senağlama

yasak masak demedı bana doktorum tabi baktıki tosun gibi karuu bun abişi olmas dedi galıbaa delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sen bunu görmedin sanırımmm:roflol::roflol::roflol:

eeee heralde kuzum valla enese hamileyken çok pipirikliydim bi kımıldamasa acaba birşey mi oldu diye kafayı takardım kontrolrde giderken acaba birşey mi diyecek diye ödüm kopardı ama bunda çok rahatım saldım çayıra mevlam kayıra hesabı:lepi::teytey:

:roflol::roflol::roflol::roflol:sana birşey olmaz dikkat et kocişinede olmasın kuzuuumm:roflol:

he bende saldım

gördüm kuzum bunaydı o cevapnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

oldu ozaman:roflol:

ya kıslar bu sıcaklarda ne yemek yapıyorsunuz yaa ben kafayı yiyecem hergün aynı soru kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…