:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aaa direk dalışş mı :roflol: :roflol:
yok beee bencede erkek zor kısım olsa şıp diye bulmuştumhadi ordan nan erkek ismi kolay :mymeka:
ay kızlar yemeklerden bahsetmişiniz karnım acıktı vallaha
bide bişi sorcam sizde yanıyomusunuz ben alev alev yanıyorum kızlar ya fenalık geçircem sıcaklardan ayaklarım sanki ateşin içindeler sabahlarıda göğüslerim alev topu gibi valla ne yapacağımı şaşırdım ya
ama anamm öle dei gıı sevişmiyok deyince bende direk olarak öle anladım naniknanikçatlakk :roflol: :roflol: :roflol:
MANYAKKKK SEX YAPMIOZZ YANİ OLDUMUU ACIK ACIK DEDİM ÇILDIRTTINIZ BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
MANYAKKKK SEX YAPMIOZZ YANİ OLDUMUU ACIK ACIK DEDİM ÇILDIRTTINIZ BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ama anamm öle dei gıı sevişmiyok deyince bende direk olarak öle anladım naniknanik
sexsiz karuuuu hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 anam hiç tık yokmu gıı aaaa niden kiiikafamçokkarıştı
ama anamm öle dei gıı sevişmiyok deyince bende direk olarak öle anladım naniknanik
sexsiz karuuuu hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 anam hiç tık yokmu gıı aaaa niden kiiikafamçokkarıştı
nan nasıl annatıyo yaa canımı çektirdii
yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk efolun nan cinsel hayatımdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
anam zorla kadına birşey yaptıracak kuzum sen boşver kardeş kardeş yatın kocişinle aranızda birde bebişiniz ayyyy çok romantik walla:1hug::asigim:
ne seçtin kıııı ne demek oliyyy nan 1 saat bakamadım coşmuşunuz heezümra seçtim ben
kızlar o ağrı genelde bebeğini aşağıda taşıyanda olurmuşş die duydummmo da ben gelince geçer demiştir kesin:roflol::roflol::roflol:
kuzum ben geçtim o haftalardan ama hiç böle birşey olmamıştı senin başka birşeyden ağrıyordur:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
beeeeennnn gellllddddiiiiiiimmmmmmmm sonunda:lepi:geçmişin derinliklerinden ancak çıkarabildim kafamı
:kedi:
saol cnm yaa biz yeni evlenmedikki 6 sene olckk az sabretsek ne olcak sanki zorlayıpp duruo bu karular:kedi::kedi:
ne seçtin kıııı ne demek oliyyy nan 1 saat bakamadım coşmuşunuz hee
kızlar o ağrı genelde bebeğini aşağıda taşıyanda olurmuşş die duydummm
KARTANEMMMM teşekkür ederim gulüümmm
6 sene mi :1shok: eee tabi canım o zaman nadasa bırakın eccük dinlensin zaten tohumu atarken baya yorulmus toprak :lepi:
EWE GİİDİNCE Bİ KOVA SU İÇİNEDE TUZ AT AYAKLARINI SOK İÇİNE HEM ŞİŞİN HEM YANMASI GECERRRopuyorumnanaktan
:kedi:
saol cnm yaa biz yeni evlenmedikki 6 sene olckk az sabretsek ne olcak sanki zorlayıpp duruo bu karular:kedi::kedi:
az kaldı kuzum şunun şurasında kaç ay kaldı amayasakkelime
ıyımıs canım pek erken evlenmısın ama ıyı elılıgının dadını cıkarmın tam zamanı naniknanikne sandın nan 21 yasındaydım ben evlendiğimde bu sene karar verdim bebiş yormadı bizi 3ncü ayda gelüverdüüüüüüüüüüüüü:kedi:
tamam canım bir an önce eve gitmek istiyorum şuan kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol: nan sonunda delirttiniz karuyu :roflol:
ıyımıs canım pek erken evlenmısın ama ıyı elılıgının dadını cıkarmın tam zamanı naniknanik
biz bişi etmedil gııı o içinden gecenleri dışarı fışkırdı sırnaşık şey sositososito
oyy iyi geliyom hemenben üşengeçliğimi yenebilirsem kalkıp yapcem gel yiiiliiim bereber :dance:
cesaretli güzel işte ne kaa güzel sıfat varsa üstünde toplamış baayan dimekmişne seçtin kıııı ne demek oliyyy nan 1 saat bakamadım coşmuşunuz hee
kızlar o ağrı genelde bebeğini aşağıda taşıyanda olurmuşş die duydummm
KARTANEMMMM teşekkür ederim gulüümmm
emme gene olmamışşnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?