2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: aaa direk dalışş mı :roflol: :roflol:

MANYAKKKK SEX YAPMIOZZ YANİ OLDUMUU ACIK ACIK DEDİM ÇILDIRTTINIZ BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hadi ordan nan erkek ismi kolay :mymeka:
yok beee bencede erkek zor kısım olsa şıp diye bulmuştum

öle oluyor kuzum yaa durmadan ellerimi ayaklarımı yıkıyorum serinlemek için avuçlarımın içi felaket

çatlakk :roflol: :roflol: :roflol:
ama anamm öle dei gıı sevişmiyok deyince bende direk olarak öle anladım naniknanik

MANYAKKKK SEX YAPMIOZZ YANİ OLDUMUU ACIK ACIK DEDİM ÇILDIRTTINIZ BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sexsiz karuuuu hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 anam hiç tık yokmu gıı aaaa niden kiiikafamçokkarıştı

anam zorla kadına birşey yaptıracak kuzum sen boşver kardeş kardeş yatın kocişinle aranızda birde bebişiniz ayyyy çok romantik walla:1hug::asigim:

ama anamm öle dei gıı sevişmiyok deyince bende direk olarak öle anladım naniknanik

sexsiz karuuuu hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 anam hiç tık yokmu gıı aaaa niden kiiikafamçokkarıştı

yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk efolun nan cinsel hayatımdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bak size diyim bu gacı benide geçer artık hangi topiklerden toplarsınız bilemem:roflol::roflol::roflol:

:kedi:
anam zorla kadına birşey yaptıracak kuzum sen boşver kardeş kardeş yatın kocişinle aranızda birde bebişiniz ayyyy çok romantik walla:1hug::asigim:

saol cnm yaa biz yeni evlenmedikki 6 sene olckk az sabretsek ne olcak sanki zorlayıpp duruo bu karular:kedi::kedi:

zümra seçtim ben
ne seçtin kıııı ne demek oliyyy nan 1 saat bakamadım coşmuşunuz hee

kızlar o ağrı genelde bebeğini aşağıda taşıyanda olurmuşş die duydummm

KARTANEMMMM teşekkür ederim gulüümmm

hadi be aşşada olsa doktorlar körmülmaz:

6 sene mi :1shok: eee tabi canım o zaman nadasa bırakın eccük dinlensin zaten tohumu atarken baya yorulmus toprak :lepi:

ne sandın nan 21 yasındaydım ben evlendiğimde bu sene karar verdim bebiş yormadı bizi 3ncü ayda gelüverdüüüüüüüüüüüüü:kedi:

EWE GİİDİNCE Bİ KOVA SU İÇİNEDE TUZ AT AYAKLARINI SOK İÇİNE HEM ŞİŞİN HEM YANMASI GECERRRopuyorumnanaktan

tamam canım bir an önce eve gitmek istiyorum şuan kafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol: nan sonunda delirttiniz karuyu :roflol:

ne sandın nan 21 yasındaydım ben evlendiğimde bu sene karar verdim bebiş yormadı bizi 3ncü ayda gelüverdüüüüüüüüüüüüü:kedi:
ıyımıs canım pek erken evlenmısın ama ıyı elılıgının dadını cıkarmın tam zamanı naniknanik
tamam canım bir an önce eve gitmek istiyorum şuan kafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol: nan sonunda delirttiniz karuyu :roflol:

biz bişi etmedil gııı o içinden gecenleri dışarı fışkırdı sırnaşık şey sositososito

azmışşş garı sen fantazilerini söledin beni bahane ederek benmi fışkırmış oldummmmmmmmmmmmmklava:

ben üşengeçliğimi yenebilirsem kalkıp yapcem gel yiiiliiim bereber :dance:
oyy iyi geliyom hemen
cesaretli güzel işte ne kaa güzel sıfat varsa üstünde toplamış baayan dimekmiş
emme gene olmamışşnaniknanik

nan nası olmuyo yaa
aynı ticker nasıl yapılır yazan yerdeki gib yaptım bu sefer gııı ayyyh bayılazaaam inat ettim gıı başarmak zorundayım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…