2009 Kasm Anneleri

napıyonus leynnnnnnnnnnn geçmiş böcükleriiiiiii geçmişi okuycanız demiiiiiii :jeyyar:
allahımmmmmmmmmm bugun cumaaaaaaaaaaaa :sm_cool: yaşasinnnnnnnnnnn yupiiiiiiiii :dance:

eveeetttt bugün cumaaaa :sm_cool: :sm_cool:
ve ben cts gece çıkıyorum yola sevgilimi bırakıp gitceem :çok üzgünüm: zaten başbaşa kalamadık 1 haftadır mafoldumben

adamımmmmmmmmmmm çok güsellllllllllll yaaa maşalahh testerene :roflol:
daha çokkk hareket eder üsülme kocişinle izlersinis yawrıııımmm :teselli:

günaydın hekese kartanesi aynı şeyi bende yaşadım dün ama benimki sona tepinmedi önceki gün kolbastı yaptıydı dün havasında değildi galiba bugünde bişi yok walla ömrümü yiyecek bu velet benim

adamımmmmmmmmmmm çok güsellllllllllll yaaa maşalahh testerene :roflol:
daha çokkk hareket eder üsülme kocişinle izlersinis yawrıııımmm :teselli:
testerem çok hareketliydi acaba ismini mi beğendi gıı :roflol:
yaa gidion muuu mafoldumben ben seni özlüyom yaaaaaa
ben de seni özlüyom gııı belki girerim oralardan da belli olmaaz :lepi:
günaydın hekese kartanesi aynı şeyi bende yaşadım dün ama benimki sona tepinmedi önceki gün kolbastı yaptıydı dün havasında değildi galiba bugünde bişi yok walla ömrümü yiyecek bu velet benim

günaydın şeker valla bi dönem sonra sürekli oynıcak heralde ama şimdi bizi biraz meraklandırıyolar

günaydın mevzeyyyy zemuszemus bebişlerden çok şey mi bekliyos acaba yaaa kaydirigubbakcemile3
ama benim zilli zarifem daha babasına kendini hiç hissettirmedi adamcaz elini koyuyo dinlio falan tık yok ne tekme bişi naniknanik

günaydın asebaaaaaaaaaaa ivet yaaa cuma yaşasınnn :)))
evet ayy aklıma gelince öle mutlu oldum kii annatamam

ve ben cts gece çıkıyorum yola sevgilimi bırakıp gitceem :çok üzgünüm: zaten başbaşa kalamadık 1 haftadır mafoldumben
ayy canımm yinemi gideyon yazık kız senin kocişe bu sefer nereye gideyonn
bu arada kaynananlar sen gidincede kalacak dimi

ayy hergün aynı davranışları beklemeyin canım yaaa

günaydın mevzeyyyy zemuszemus bebişlerden çok şey mi bekliyos acaba yaaa kaydirigubbakcemile3
ama benim zilli zarifem daha babasına kendini hiç hissettirmedi adamcaz elini koyuyo dinlio falan tık yok ne tekme bişi naniknanik

günaydın canım galiba öle bende eşimi ne zaman çağırsam duruyo oda hissedemedi daha beni sevmio diyo yüzünü buruşturarak hiç dinlemio kıs bizi hadi iisen tekmele diyom yok canı ne zaman isterse çekeceğimiz var herhalde yada utanıo rahatsız etmek istemio artık bir kaç hafta sona tepikler hep herhalde

ne yapalım gülüm canı sıkıntı

ayy hergün aynı davranışları beklemeyin canım yaaa[/QUOTE]

ne yapalı gülüm görmemişin bebişi hesabı ama tekmeleyince ii olduğunu düşünüyom elimde değil yoksam kafam orda kalıo iimi acaba diye:uhm:

ben zorla koyuyorum elini ya 1-2 kere hissetti ben anlayamam diyo çıkıyo işin içinden benim kocam.neyseki ben inatla her gece dinletiyorumkaydirigubbakcemile3

Allah kavuştursun yolculuk nire??? bu arada benim gibi olan varmı diye merak ediyodum bakıyorum çoğu kadın eşinden sıkılmış arkadaşlarını daha önemsiyo daha çok vakit ayırıyor misafir gelip gidince bile ben eşimi özlüyom hani hep dip dibeyizya inş. ömrümüz böle geçer birbirimizden hiç sıkılmadan

ya bazen kasığımın bi tarafı öle bi sertleşiyoki taşa dönüyo sanki acaba bebişin neresi oluyo resmen hissediyorum.dün kocişin elini aldım bak dedim ama nası sanki kafasını tuttuk kaydirigubbakcemile3 adam diyo rahat bırak çocuğu kurcalama rahatsız etme çok değişik yaa iyice buyuduklerinde amma tuhaf olcekk opuyorumnanaktan

dün ayrıntılı ulturasyonumuz vardı allaha şükür herşeyimiz temiz çıktı :nazar: önce arkası dönüktü paşamızın dr organlarını kan akışını falan tüm kontrolleri yaptı yüzünü bi türlü göstermedi dr ben raporu yazarken size çikolata ikram edeyim onu yiyin 15 dak. sonra tekrar bakalım belki yüzünü gösteriri dedi ve dediği gibide oldu benim rüşvetçi oğlum çikolatayı yiyince yüzünü gösterdi bide bize selam çaktı ki dr o görüntüyüde yakalamış cdmizi fotog. aldık allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:

dün ayrıntılı ulturasyonumuz vardı allaha şükür herşeyimiz temiz çıktı :nazar: önce arkası dönüktü paşamızın dr organlarını kan akışını falan tüm kontrolleri yaptı yüzünü bi türlü göstermedi dr ben raporu yazarken size çikolata ikram edeyim onu yiyin 15 dak. sonra tekrar bakalım belki yüzünü gösteriri dedi ve dediği gibide oldu benim rüşvetçi oğlum çikolatayı yiyince yüzünü gösterdi bide bize selam çaktı ki dr o görüntüyüde yakalamış cdmizi fotog. aldık allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:

demek şimdiden rüşvet alıyor sağlıkla gelsin inşallh. benim dok gerek görmedi ayrıntılıya benim ultrasyon en iyisi dedi zaten bu ultrasyonda her şey ayrıntılı gösteriyor dedi acaba ne yapsam.sizlerdede kansızlık var mı bende kansızlık dışında problem yok

günaydın nasıl giyo hamilelik ikimiz doğumu aynı bebeğin hareketleri nasıl benim önce çok fazlaydı şimdi biraz azalmış ya:sm_cool:

allaha şükür bi problem yok yarem. zaten bu haftalar tutarsızlık olurmuş çok kafana takma canım ama özellikle tatlı yiyince hareketleniyor senin bebeğin cinsiyeti neydi

allaha şükür bi problem yok yarem. zaten bu haftalar tutarsızlık olurmuş çok kafana takma canım ama özellikle tatlı yiyince hareketleniyor senin bebeğin cinsiyeti neydi

kız olacak inşallh.dok gitmeden bir saat önce çikolata yiyom muane sırasında o kadar hareketli oluyor ki dok bile söylde çok hareketli bilse çikolata yiyip gidiyom

Back
X