2009 Kasm Anneleri

Kızlar herkese günaydın
ya ben düngece hastalandım belim koptu sandım ağlaya ağlaya bir hal oldum heryerlerim tutuldu sonra ne yapacağımızı şaşırdık kocamla sonra parol içtim iki tane üstüste bide sıcak suyla banyo yaptım havlu ısıtıp koydular belime bu sıcakta gece dualar ede ede uyuyakalmışım
kızlar ya iki tane parol içtim bişi olmaz dimi yavruma ben amniyosentez yaptırdığım gunun akşamı kasıklarımda şiddetli ağrılar olmuştu dr u arayıp sormuştuk oda bize iki tane parol içebilir bişi olmaz demişti akşamda kociş iki tane iç bak hem dr da içebilirsin demişti ben zaten kendimde değildim içtim

Geçmiş olsun canım dok dediyse bişi olmas herhalde ya ama neden olduki gitcenmi doktora????

aseba, cerin, ebisce+, karakızz, Kartanesi, mevzey, MUREDA, sgumus, yarem21 HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...
günaydın canımm

Kızlar herkese günaydın
ya ben düngece hastalandım belim koptu sandım ağlaya ağlaya bir hal oldum heryerlerim tutuldu sonra ne yapacağımızı şaşırdık kocamla sonra parol içtim iki tane üstüste bide sıcak suyla banyo yaptım havlu ısıtıp koydular belime bu sıcakta gece dualar ede ede uyuyakalmışım
kızlar ya iki tane parol içtim bişi olmaz dimi yavruma ben amniyosentez yaptırdığım gunun akşamı kasıklarımda şiddetli ağrılar olmuştu dr u arayıp sormuştuk oda bize iki tane parol içebilir bişi olmaz demişti akşamda kociş iki tane iç bak hem dr da içebilirsin demişti ben zaten kendimde değildim içtim
geçmiş olsun bitanem yaa
ee dr önceden demiş bişe olmaz diye merak etme olmaz bişecik
ama için rahat etsin diye arayıp sor dr u olmazsa

Kızlar herkese günaydın

günaydın geçmiş olsun dr içmende sakınca yok dediyse problem olucağını zannetmiyorum

çok geçmiş olsun canıımm a.s.,dr.sölemiş iç diye bişey olmaz canım merak etme sen.Dikkat et kendine beline yastık felan koysaydın şimdide akşama kadar oturuyosun diye belkim ağrıyodur canımm..

sağol canım haklısın bütün gün oturuyorum ondan böyle oluyorum zaten bide normalde bel fıtığı var aynı zamanda omuriliğimdede bi zedelenmemi ne varmış doğuştan daha önce dr lar hamilelikte zorlanacaksın demişti sanırım artık zorlanacağım bu aydan sonra durum onu gösteriyo çünkü bebeğime bişi olmasında ben razıyım herşeye
burda yastığım var belim için canım

Tasalanma canım benim dr umda acil durumlarda parol alabilecegimi söylemişti...

banada içebilirsin demişti ama hani akşam iki tane birden içince korktum açıkçası canım

kızlar yaa benim elim ve ayağım dünden beri sabah kalktığımda da şiş oluyoo
çok tuzlua yemiyorum ve dünden beri tartıya çıktığımda 2 kilo fazla gösteriyoo
bu şişlik olmadan öncede çıkyodum 2 kiloyu 1 günde alamam dimi
şişlikten dolayı fazla geliyım gaaabaaa tartıda

Allah kavuştursun yolculuk nire??? bu arada benim gibi olan varmı diye merak ediyodum bakıyorum çoğu kadın eşinden sıkılmış arkadaşlarını daha önemsiyo daha çok vakit ayırıyor misafir gelip gidince bile ben eşimi özlüyom hani hep dip dibeyizya inş. ömrümüz böle geçer birbirimizden hiç sıkılmadan
amiinn canımbenim sıkılırmı kız insan hiçç insanın en yakını eşi valla ben de çok özlerim eşimi çocuk gibi severim şımartırım bayılıyoo sevilmeye valla
günaydın kızlar
günaydın kuzumm
dün ayrıntılı ulturasyonumuz vardı allaha şükür herşeyimiz temiz çıktı :nazar: önce arkası dönüktü paşamızın dr organlarını kan akışını falan tüm kontrolleri yaptı yüzünü bi türlü göstermedi dr ben raporu yazarken size çikolata ikram edeyim onu yiyin 15 dak. sonra tekrar bakalım belki yüzünü gösteriri dedi ve dediği gibide oldu benim rüşvetçi oğlum çikolatayı yiyince yüzünü gösterdi bide bize selam çaktı ki dr o görüntüyüde yakalamış cdmizi fotog. aldık allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:
canısı gözlerin aydınn demek rüşvet istedi paşamızza.s

günaydın bacılar bensiz kaynatıyonuz haaaa zemuszemus bende simdi röfle paketledım de onun reng almasını beklıyorum canlarım

amiinn canımbenim sıkılırmı kız insan hiçç insanın en yakını eşi valla ben de çok özlerim eşimi çocuk gibi severim şımartırım bayılıyoo sevilmeye valla
günaydın kuzumm

canısı gözlerin aydınn demek rüşvet istedi paşamızza.s

sağol ebisce evet rüşvetçi biraz annesi gibi tatlıyı seviyor

ay canım çok iyiyim çok şükür bugün hafif bi kahwaltı yaptım şurubumu içtim ondan sonra arkadaşıma gittim ordada çok az yedim akşam 8 de geldim ewe ewi topladım kociş geldi bi çay demledik yine hafif kahwaltılık atıştırdım şimdi iyiyim allahıma şükür dün çok fenaydım yaaa helede gece kcişi nöbetçi eczanelere gönderdim gece gece ama o şurup çok iyi geldi bana

demekki neymiş krispi cadısı çok yediğin için miden rahatsız oluyomuş. bak hafif ve az seyler yediğin zaman nasıl rahatsın. bu da sana ders olsun :olmaz:

günaydın tatlışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.

günaydın cerinim a.s.

günaydınn canlarrr
ayyy bugünn cumaymışş ayy ne güzel bi günn
hepinize hayırlı cumalar

günaydın aseba sanada hayırlı cumalar a.s.

günaydın cerenimoooo ve diğer kasım annişleriii
dün eve gittim ya dedim sanki bu bebiş bugün hiç hareket etmedi diye bi endişe bi endişe yatıyom sarsıyom göbeemi sonra hafif bi tık geldi anne bi git başımdan yaa dedi heralde bizim zilli
neyse sonra gittim uzandım göbemi de açtım kitap okuyom anam benim kız okutmadı meğer benimkinin hareketleri de dışardan bariz belliymiş de ben göbemi açıp bakmadığımdan göremiyomuşum kaydirigubbakcemile3
yarım saat bi o yana bi bu yana oynadı ben de konuştum kızımla sevgülümü çağırcam baksın görsün diye kalksam durur diye korkuyom bağıramıyom da gel diye içerde babasıyla oturuyo göremedi o yüzdeen mafoldumben
ama harika bişidi yaaa saatlerce izlesen sıkılmıcan bi şölen resmen çok duygulandım valla
kızım kitap okumayı sevcek galiba kaydirigubbakcemile5

benim kızımda bu aralar cık hareketli ama daha dışarıdan bellli değil :çok üzgünüm: bide bizim herüf hiç farkedemiyoo. bak oynuyo diyom elini karnıma götürüyo bizim kız hemen duruyoo adam elini çekiyoo başlıyoo oynamayaa daha şincikten dalga geçiyoo bizlen :emir_bebek:

günaydın cnm a.s.

ya bazen kasığımın bi tarafı öle bi sertleşiyoki taşa dönüyo sanki acaba bebişin neresi oluyo resmen hissediyorum.dün kocişin elini aldım bak dedim ama nası sanki kafasını tuttuk kaydirigubbakcemile3 adam diyo rahat bırak çocuğu kurcalama rahatsız etme çok değişik yaa iyice buyuduklerinde amma tuhaf olcekk opuyorumnanaktan

aynı benim herüfte öylee azcık sıkıştırınca rahat bırak çocuğu diyoo kaydirigubbakcemile3

dün ayrıntılı ulturasyonumuz vardı allaha şükür herşeyimiz temiz çıktı :nazar: önce arkası dönüktü paşamızın dr organlarını kan akışını falan tüm kontrolleri yaptı yüzünü bi türlü göstermedi dr ben raporu yazarken size çikolata ikram edeyim onu yiyin 15 dak. sonra tekrar bakalım belki yüzünü gösteriri dedi ve dediği gibide oldu benim rüşvetçi oğlum çikolatayı yiyince yüzünü gösterdi bide bize selam çaktı ki dr o görüntüyüde yakalamış cdmizi fotog. aldık allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:

gözün aydın canım

Herkeslere günaydın:))))
Bayanlar artık ben sadece hissetmiyorum göbegim resmen bir saga bir sola oynuyor. Uzanıp göbegimi izliyorum hoooop sag taraf yükseliyor sonra hoooop sag taraf iniyo sol taraf kalkıyor. Çok ama çok eğlenceli:)))

bende görmek istiyom artık yaaa :çok üzgünüm:

Kızlar herkese günaydın

çok geçmiş olsun canım a.s.

Geçmiş olsun canım dok dediyse bişi olmas herhalde ya ama neden olduki gitcenmi doktora????

canım ben zaten belimden rahatsızım daha hamile kalmadan 2 yıl önce dr söylemişti hamilelikte zorlanacaksın diye
hatta bana ozaman normal bir hamilenin beli ağrır ama sen gün gelecek o ağrının 10 katını hissedeceksin demişti sanırım bundan bahsetti

günaydın geçmiş olsun dr içmende sakınca yok dediyse problem olucağını zannetmiyorum

evet canım dr kendi söylemişti içebileceğmi ama yinede tedirgin oldum işte

günaydın canımm

geçmiş olsun bitanem yaa
ee dr önceden demiş bişe olmaz diye merak etme olmaz bişecik
ama için rahat etsin diye arayıp sor dr u olmazsa

sağol canım ne bilim dr söyledi ama insan genede tedirgin kalıyo işte

günaydınn tatlıım;
valla bende bakamadım çogusunaa yaavv.Sen neler yaptın bakeem geçti demi miden artıkk opuyorumnanaktan

ben iyiyim canım şimdi yemek yemeye korkuyom walla iki gündür kuş gibi yemek yiyom ama bebek beslenemezki böle iki günde 400 ,500 gr kadar wermişim

yaaaaaaaaa kartanemmmm isveç miiiiiiiiiiiiiiiiii ne işin var oralardaaaaaaaaaaaa
nan kartanesi ne zaman paralanmıda isviçrelere giidiyoooooooooooo :1shok: :1shok:
ooooooo kartanem eyisin haaa ben buralarda antalyada harcanıyo yaaa kafamçokkarıştı
hoşgeldün tatlım zemuszemus,eldivenini hiç çıkarma amaanda değmeyesin ölee boyalaraa opuyorumnanaktan

nasıl degmesin nan cıplak elle yapıyok düz boya degılkı bu sekerım paket ıcıne alıyoz ya ama elıme degmıyo sen merak etme opuyorumnanaktan

Back
X