2009 Kasm Anneleri

ayy aşk-ı memnuya bakıyomdaa,kız doğurdu kocası hemen bebeği soruyo sadece annesi kızını soruyo yaavv.
bizimde böle pabucumuz damamı atılcak yaa kafamçokkarıştı

e öyle kızım ne warsa analarda war yinee opuyorumnanaktan bende hamileliğin ilk başlarında yatakta çok dönüyomuşum benim herif diyo ki korkuyorum düşücen diyee bende sewindim beni düşünüyo diye ama sonra dedi ki sana değil bebeğe bişey olcak diye korkuyomm laelaelaelaelae

e öyle kızım ne warsa analarda war yinee opuyorumnanaktan bende hamileliğin ilk başlarında yatakta çok dönüyomuşum benim herif diyo ki korkuyorum düşücen diyee bende sewindim beni düşünüyo diye ama sonra dedi ki sana değil bebeğe bişey olcak diye korkuyomm laelaelaelaelae

anaaamm öle demi naaann mafoldumben

doğru deyo kocişin :roflol::roflol:

aşkı memnudaki bebeği gördünüz mü? allahtan erken doğmuş hee zamanında doğsaymış nasıl olurmuş kimbilir :roflol: insan oraya pramütere bi bebek koyar nan

Kızlar herkese günaydın
ya ben düngece hastalandım belim koptu sandım ağlaya ağlaya bir hal oldum heryerlerim tutuldu sonra ne yapacağımızı şaşırdık kocamla sonra parol içtim iki tane üstüste bide sıcak suyla banyo yaptım havlu ısıtıp koydular belime bu sıcakta gece dualar ede ede uyuyakalmışım
kızlar ya iki tane parol içtim bişi olmaz dimi yavruma ben amniyosentez yaptırdığım gunun akşamı kasıklarımda şiddetli ağrılar olmuştu dr u arayıp sormuştuk oda bize iki tane parol içebilir bişi olmaz demişti akşamda kociş iki tane iç bak hem dr da içebilirsin demişti ben zaten kendimde değildim içtim
çok geçmiş olsun karakızım ben de de var sinir sıkışması oturduğum yerden zor kalkıyom akşamları maa nepalım idare etcez artık
kızlar yaa benim elim ve ayağım dünden beri sabah kalktığımda da şiş oluyoo
çok tuzlua yemiyorum ve dünden beri tartıya çıktığımda 2 kilo fazla gösteriyoo
bu şişlik olmadan öncede çıkyodum 2 kiloyu 1 günde alamam dimi
şişlikten dolayı fazla geliyım gaaabaaa tartıda
tatlım bol bol kiraz ye ödem atar tuz u kes istersen

oyy kıyamam kızz napsın adamcağızz ama korkmayın artıkın opuyorumnanaktan

öbürleri çok küçüktü pek bişey anlamamıştım ama çok canım yanmıştı bide ikisindede kürtaj olmuştum çok zor Allah kimsenin başına vermesin. hele şimdi bebğimi hissediyorum yaa Allah korusun bişey olursa varya daha kimse toparlayamaz benii kafayı yerim herhaldee :çok üzgünüm: ama Rabbim bu sefer güldürcek yüzümü inşallah :Saruboceq:

bizim önceden iki tane bebek kaybımız wardı hatta üç. çünkü biri ikizdi. o yüzden adam korkuyo hala bişey olcek diyeee :çok üzgünüm:

sende fazla dönüp durma yatakta nan dümdüz yat nasıl yattıysan öle kalk
merak etme nan bu bebeğe bişey olmayacak o tutundu annesinea.sa.s

muredam sagol bacım valla her seferinde sen soruyorsun sen cvplıyorsun allah razı olsun ..evet p.tesi itibariyle alırım o gün yazacak çünkü..sık olmasada kramplarım oluyor ara ara..neyse ben kaçar ütü beni bekler..

öbürleri çok küçüktü pek bişey anlamamıştım ama çok canım yanmıştı bide ikisindede kürtaj olmuştum çok zor Allah kimsenin başına vermesin. hele şimdi bebğimi hissediyorum yaa Allah korusun bişey olursa varya daha kimse toparlayamaz benii kafayı yerim herhaldee :çok üzgünüm: ama Rabbim bu sefer güldürcek yüzümü inşallah :Saruboceq:

amin cnm allah kimseye göstermesin..olmaz bişey cnm beniim,seneye burdan ne yedirsek,ne içirsek onu taırtışcaz hep beraber kaydirigubbakcemile5

sende fazla dönüp durma yatakta nan dümdüz yat nasıl yattıysan öle kalk
merak etme nan bu bebeğe bişey olmayacak o tutundu annesinea.sa.s

nan hele şimdi sıcaktan uyuyamıyorumm. hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyoruumm gece bi kalkıyorum yastık sırılsıklam. hamilelikten mı acaba? nan krispi sen deneyimlisin hamilelikten mii gııı bu kaddar terliyokk

allah yüzünü güldürdü bile nan bak içerde kıpır kıpır sana mesaj atıyo ben seni bırakmayacam deyo :teselli::teselli:

nan hele şimdi sıcaktan uyuyamıyorumm. hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyoruumm gece bi kalkıyorum yastık sırılsıklam. hamilelikten mı acaba? nan krispi sen deneyimlisin hamilelikten mii gııı bu kaddar terliyokk

yani hamileliğinde atkisi war ama hawada çok sıcak hamile olmayanlarda çok terliyo biz onlardan beter :1no2:

canım sakın üzülme bebeğini düşün allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun karakızım ben de de var sinir sıkışması oturduğum yerden zor kalkıyom akşamları maa nepalım idare etcez artık

bende otururken yada oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum sol bacağımı kaldıramıyorum
allah yardım etsin yavrularımız sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım

Back
X