azcık annarım yaptım bi kaç bişeler
hayrola noldu
tembeller sizi kaydirigubbakcemile3
bende öğlen tembel bi ev karısı olam deyom ama izin vermeyolar
bugünde işim var eşya hazırlayacam yine yaylaya gedeyoz bugün akşam
mureda canım sorun varsa at özelden ben pazartesi okuyup cevaplarım
nan o mıhlama konusu nerden açıldı :sinifsinif: kaydirigubbakcemile canım şuanda acaip bir şekilde mıhlama istedi sanki burnumun dibinde kokusu geliyo yapmayıda bilmiyorum bi defa yapim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım bişeyede benzemedi etraftada hiç karadenzili yok napcam ben kim yapcak bana şimdi yaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif:
hihoyyythihoyyytbende öyleyim kuzum yaaa bi yere misafirliğe gitsek yanyana olamasak bile birbirimizi ösleriz:1hug:Allah kavuştursun yolculuk nire??? bu arada benim gibi olan varmı diye merak ediyodum bakıyorum çoğu kadın eşinden sıkılmış arkadaşlarını daha önemsiyo daha çok vakit ayırıyor misafir gelip gidince bile ben eşimi özlüyom hani hep dip dibeyizya inş. ömrümüz böle geçer birbirimizden hiç sıkılmadan
kuzum son aylara doğru o sertlik çoğalıyor sancı belirtisi yaniiiya bazen kasığımın bi tarafı öle bi sertleşiyoki taşa dönüyo sanki acaba bebişin neresi oluyo resmen hissediyorum.dün kocişin elini aldım bak dedim ama nası sanki kafasını tuttuk kaydirigubbakcemile3 adam diyo rahat bırak çocuğu kurcalama rahatsız etme çok değişik yaa iyice buyuduklerinde amma tuhaf olcekk opuyorumnanaktan
gözün aydın güzelim şimdiden rüşvete alıştırma kıs çocuğu sonra başa çıkamazsın haaa benden demesikaydirigubbakcemile3dün ayrıntılı ulturasyonumuz vardı allaha şükür herşeyimiz temiz çıktıönce arkası dönüktü paşamızın dr organlarını kan akışını falan tüm kontrolleri yaptı yüzünü bi türlü göstermedi dr ben raporu yazarken size çikolata ikram edeyim onu yiyin 15 dak. sonra tekrar bakalım belki yüzünü gösteriri dedi ve dediği gibide oldu benim rüşvetçi oğlum çikolatayı yiyince yüzünü gösterdi bide bize selam çaktı ki dr o görüntüyüde yakalamış cdmizi fotog. aldık allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:
günaydın
günaydın canım gözünaydın darısı bütün bebişlere
kansızlık çok fazla değilse problem değil bebişten dolayı kansız kalıyoz zati
eğer normalde de kansızsan bilemem ama hamilelikte çıktıysa normal
geçmiş olsun güzelim parolun bi zararı yok ben doğumdan sonra onu kullanmıştımKızlar herkese günaydın
ya ben düngece hastalandım belim koptu sandım ağlaya ağlaya bir hal oldum heryerlerim tutuldu sonra ne yapacağımızı şaşırdık kocamla sonra parol içtim iki tane üstüste bide sıcak suyla banyo yaptım havlu ısıtıp koydular belime bu sıcakta gece dualar ede ede uyuyakalmışım
kızlar ya iki tane parol içtim bişi olmaz dimi yavruma ben amniyosentez yaptırdığım gunun akşamı kasıklarımda şiddetli ağrılar olmuştu dr u arayıp sormuştuk oda bize iki tane parol içebilir bişi olmaz demişti akşamda kociş iki tane iç bak hem dr da içebilirsin demişti ben zaten kendimde değildim içtim
ben enese hamileyken hiç olmadı yaa bunda da yok bakalım.yaaa daha doğrusu mide yanması nasıl birşey bilmiyorum dediğinize göre kötü birşey olsa gerekvalla eger bu doğruysa benim sırma saçlı bir oğlum olcak :roflol: hiiç geçmiyo çünkü midme yanmam yaaa
hamilelerin vücut ısısı normal insanlara göre 1 derece yüksek olduğu için biz daha çok yanıyoruz güzelimnan hele şimdi sıcaktan uyuyamıyorumm. hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyoruumm gece bi kalkıyorum yastık sırılsıklam. hamilelikten mı acaba? nan krispi sen deneyimlisin hamilelikten mii gııı bu kaddar terliyokk
daha güzellik uykuma yatmadım canım yatmadan bi bakıym dedimoooo prenses itek hanımda bugün erkencii alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sağol canım a.s.
biz tembel ew karuları anca ayılıpta yapıyoss kahwaltıımızı ne yapalımm sositososito
oğluşuma bi dene bebiş arabası boyamaya başlıyomda,bitincek gösterem fikir ver decektim yaav opuyorumnanaktan
nazar ettiler değil nazar ettiniz :jeyyar::jeyyar:
bi dha sölemicem zaten ne yediğimi :dilcikar::dilcikar:
aaaaaa aşk olsun anam gel ben yaparım bacım nerde oturuyon sen bakem :uhm:
şansınızı fazla zorlamayın bence bak şurup almışım onu içince iyi oluyom başlarım yine haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol: :roflol: iyi baacılar bu sorunda çözildi demekki bu garı ikide bir bizim canımızı yemek çektiriyodu sositososito artık sölemıyecekmiş :lepi: cok üzildim çaturtuu :roflol: :dance: :dance:
ben teeee pendikte oturuyom hatta şuan taşınıyom tuzlaya senağlama :sinifsinif:
şansınızı fazla zorlamayın bence bak şurup almışım onu içince iyi oluyom başlarım yine haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:kötükedihüsokötükedihüso
uyyyyiiii sen en iyisi unut o mıhlamayı belkiş tuzlada karadenizli biri çıkar karşına:roflol::roflol::roflol:
gene mi laelaelaelaelae laelaelaelaelae yemek konuşan gıı pis boğazz cokacimcoook
murade ile murada yı gariştiriyım ya ben kim ki di yaaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?