2009 Kasm Anneleri

oğluşuma bi dene bebiş arabası boyamaya başlıyomda,bitincek gösterem fikir ver decektim yaav opuyorumnanaktan

nan o mıhlama konusu nerden açıldı :sinifsinif: kaydirigubbakcemile canım şuanda acaip bir şekilde mıhlama istedi sanki burnumun dibinde kokusu geliyo yapmayıda bilmiyorum bi defa yapim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım bişeyede benzemedi etraftada hiç karadenzili yok napcam ben kim yapcak bana şimdi yaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif:

aaaaaa aşk olsun anam gel ben yaparım bacım nerde oturuyon sen bakem :uhm:

hihoyyythihoyyytbende öyleyim kuzum yaaa bi yere misafirliğe gitsek yanyana olamasak bile birbirimizi ösleriz:1hug:
kuzum son aylara doğru o sertlik çoğalıyor sancı belirtisi yaniii
gözün aydın güzelim şimdiden rüşvete alıştırma kıs çocuğu sonra başa çıkamazsın haaa benden demesikaydirigubbakcemile3

normalde kansızlık yoktu bu ay bir ünite kan gitmiş dedi kan ilacı içiyom pekmez falan bakalım sonuç ne olacak .neyse kızlar kahvaltı yapıp çıkaam annemlere hoşçakalın by[/QUOTE]
canım bol bol siyah üzüm ye özellikle aç karnına iyi geliyor
geçmiş olsun güzelim parolun bi zararı yok ben doğumdan sonra onu kullanmıştım
valla eger bu doğruysa benim sırma saçlı bir oğlum olcak :roflol: hiiç geçmiyo çünkü midme yanmam yaaa
ben enese hamileyken hiç olmadı yaa bunda da yok bakalım.yaaa daha doğrusu mide yanması nasıl birşey bilmiyorum dediğinize göre kötü birşey olsa gerek
hamilelerin vücut ısısı normal insanlara göre 1 derece yüksek olduğu için biz daha çok yanıyoruz güzelim
oooo prenses itek hanımda bugün erkencii alkisalkisalkis alkisalkisalkis
daha güzellik uykuma yatmadım canım yatmadan bi bakıym dedim
sağol canım a.s.
biz tembel ew karuları anca ayılıpta yapıyoss kahwaltıımızı ne yapalımm sositososito

hiçte bile tembel değiliz bi kerem sabah kocişimle birlikte kalkıyorum bütün işimi sabahtan hallediyorumkaydirigubbakcemile2

nazar ettiler değil nazar ettiniz :jeyyar::jeyyar:
bi dha sölemicem zaten ne yediğimi :dilcikar::dilcikar:

:roflol: :roflol: iyi baacılar bu sorunda çözildi demekki bu garı ikide bir bizim canımızı yemek çektiriyodu sositososito artık sölemıyecekmiş :lepi: cok üzildim çaturtuu :roflol: :dance: :dance:

şansınızı fazla zorlamayın bence bak şurup almışım onu içince iyi oluyom başlarım yine haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso
ben teeee pendikte oturuyom hatta şuan taşınıyom tuzlaya senağlama :sinifsinif:

uyyyyiiii sen en iyisi unut o mıhlamayı belkiş tuzlada karadenizli biri çıkar karşına:roflol::roflol::roflol:

gene mi laelaelaelaelae laelaelaelaelae yemek konuşan gıı pis boğazz cokacimcoook

eklentı eklıyemıyorum yaww siz ekleyebılıyonuz mu bı denesenız bebemın fotosunu göaterecektın olmuyoooo mafoldumben

kızlarrrrrrrrrrrr hediyeleşces yaaa hadi kuraları çekelim yaaa hediye almak istiyom hemenn dün alışveriş merkezine gittim akşam chiccoya baktım manyak şeyler vardı yaaaa delürdüm resmennnnnnnnnnn toyikide oyuncaklar falan çokkkkkkkk tatlıydııııııııııııııııı

neyse ben ewimi toparlayacam şimcik çıkayım gelürüm
sakın bu seferde ewimi hergün topluyom deyüüü nazae etmeyin beni haaaaa kusura bakmayında ben böle oturamiiim sakın sakın döferim haaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…