2009 Kasm Anneleri

eee daha herkes duymadıki yaavv, 10 kişi felan varmış katılan bu kadar kişiyiiz nan 10 kişilenmi çekiliş yapcaz ayıp beee klava:

hayret nan yerleştircem demedin bu sefer yaaa şaşırdım kafamçokkarıştı
kolay gelsin bacıım

nan o hediyeleşmek işi erteleniyo nan ben geldikten sonra yapcez nan hbarın yokmu senin ben gelmeden hediyeleşmek neynnn yok küserim bak klava:klava:klava:

nan ben karıştırılacak karımıyım nannn klava: eda deyiver banaa karıştırma klava:
am abacım oda senin ismine bek bi yakın gııı onun adıda ada mı acaba :lepi: tamam eda dıyek bari sana bu kadar benzerlik olur haaa laelaelaelaelae

eee daha herkes duymadıki yaavv, 10 kişi felan varmış katılan bu kadar kişiyiiz nan 10 kişilenmi çekiliş yapcaz ayıp beee klava:

h ee azdaha beklıyek kızlara ayıp olur:umursamaz:

eklentı ekle dıyom resım seçıyorum yükle diyorum olmuyoooooooooooooooooooooooooooooooooo delürdüm yaaaaaaaa 2 tane yükle var gözat yazanın karşısındakıne basıyoruz demı bacım

hee canımgözatın karşısındakine bas,aşağıda bekleyiniz yazıyo o gidene kadar bekliyon demi nan,hemen yolla deme yani bekle biraz..
bu arada evet kızz Murada nında adı adaymış kocasının adıda murat :roflol: bu kadar olur demii

kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim

ana ne kadar tesadüf lülülülülülü

kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim

hoşgeldın gıı dilmuhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…