kızlarrrrrrrrrrrr hediyeleşces yaaa hadi kuraları çekelim yaaa hediye almak istiyom hemenn dün alışveriş merkezine gittim akşam chiccoya baktım manyak şeyler vardı yaaaa delürdüm resmennnnnnnnnnn toyikide oyuncaklar falan çokkkkkkkk tatlıydııııııııııııııııı
neyse ben ewimi toparlayacam şimcik çıkayım gelürüm
sakın bu seferde ewimi hergün topluyom deyüüü nazae etmeyin beni haaaaa kusura bakmayında ben böle oturamiiim sakın sakın döferim haaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
kızlarrrrrrrrrrrr hediyeleşces yaaa hadi kuraları çekelim yaaa hediye almak istiyom hemenn dün alışveriş merkezine gittim akşam chiccoya baktım manyak şeyler vardı yaaaa delürdüm resmennnnnnnnnnn toyikide oyuncaklar falan çokkkkkkkk tatlıydııııııııııııııııı
eee daha herkes duymadıki yaavv, 10 kişi felan varmış katılan bu kadar kişiyiiz nan 10 kişilenmi çekiliş yapcaz ayıp beeeklava:
hayret nan yerleştircem demedin bu sefer yaaa şaşırdım kafamçokkarıştı
kolay gelsin bacıım
anam ha yerleştirmek ha toparlamak ikiside aynı kapıya çıkıyo nan delürtme beni zati nefes alamıyom sıcaktan-tatlicadiarzu-
am abacım oda senin ismine bek bi yakın gııı onun adıda ada mı acaba :lepi: tamam eda dıyek bari sana bu kadar benzerlik olur haaa laelaelaelaelaenan ben karıştırılacak karımıyım nannnklava: eda deyiver banaa karıştırma klava:
eee daha herkes duymadıki yaavv, 10 kişi felan varmış katılan bu kadar kişiyiiz nan 10 kişilenmi çekiliş yapcaz ayıp beeeklava:
olmuş gıı senın ki zemuszemusbak bakım kızz ekledim avatardaki resmii
canlizz olduya kuzum sen beceremiyon naann...lülülülülülü
anaaaaaaaaaaa dilmuh geldiiiiii hihoyyyt hihoyyyt canııım hoşgeldin yaaaa hihoyyyt
kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim
ana ne kadar tesadüf lülülülülülühee canımgözatın karşısındakine bas,aşağıda bekleyiniz yazıyo o gidene kadar bekliyon demi nan,hemen yolla deme yani bekle biraz..
bu arada evet kızz Murada nında adı adaymış kocasının adıda murat :roflol: bu kadar olur demii
kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?