2009 Kasm Anneleri

gel canııım hazırlıyom ben şimdii,kocişte muğla simidi getirmiş kapıyaaa :roflol: bide domat keseriz,peynirde var ohhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada bi kahve yapayım sanaa bol köpüklüüü cokacimcoook

bende isteriiiiiiiiiiiiiiim kahve.falda bakanmı
bende cok severimm onları ya kaydirigubbakcemile3

kışındamı öle nerdeydin nan sen ben oraya taşınayım hemen kaydirigubbakcemile3

kuzum sizinkiler halletmiştir kafanı yorma kısmetse ne zaman taşınıyorsunuz

evi taşıdılar bile iki gunde dun akşam iş çıkışı yeni evime gıttım mobılayalar kurulmuş içlerini yerleştirecekler onun için beni beklemişler beni koltuğa uzattılar boylu boyunca ayaklarımı diktiler havaya sen böle uzan bize neyi nereye yerleştireceğimizi söyle yeter dediler arada kalktım dolanıyorum evin içinde hepsi ayrı ayrı beni azarladı kafamçokkarıştı
ellerinde ıvır zıvır eşyalar bunu nereye koyalım şunu hangi cekmeceye koyalım bunu buraya koyduk haberin olsun diyip duruyolardı nası öderim haklarını bilmem daha elime bir iğne almış değilim ev yerleşti
allah hepsinden razı olsun

gııııııı bu yazdıklarını kopyalayıp benim ve kocişin ailesine gönderecem.ya evi toplamama bi allahın kulu yardım etmedide istanbuldan buraya gelmek için eşyalar kamyona yüklenirkende gelen giden olmadı.ne yediniz ne yiyeceksiniz diye soran olmadı.ayyyyyyyyyy bak çok sinirlendim.nasıl insanlar bu benim çevremdekiler allah aşkına.

offf ben ne yicem yaaa yok mu beni doyurcak bi hayırsever senağlama

allah rızası için banada biri bi kavaltı hazırlasın nan nolurrrr :sinifsinif: :sinifsinif: hayırsever kasım annelerine duyurulur bu iki açı doyuracak aranıyo :sinifsinif:

nan ne kaynatıyonuz beee özledim lan sizi...nasılsınız beni unuttunuz dimi gerçi sık katılamıyordum size bende son hafta evde idim ama sık giremedim kah işim oldu kah dışarı çıktım..bizim evdeki nette çok yavaş daha dogrusu bilg eskidi emekliye ayrılacak dayanıyor bize sayfalar geç geliyor ...bugün işteyim 1 kadar sonra gidecem saçımı kestirmeye...

ooo hoşgeldin mavişim özlettin kıs kendini
git kuaföre kendine gel anacım ohhh ne güzel
e sen izinde değilmiydin ne işin var bugun işte anlamadım

gel canııım hazırlıyom ben şimdii,kocişte muğla simidi getirmiş kapıyaaa :roflol: bide domat keseriz,peynirde var ohhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada bi kahve yapayım sanaa bol köpüklüüü cokacimcoook

bende gelimmi hacıııııı nolurrr nolur nolurrrr :sinifsinif:

gel karakızım marmarise gel,sadece yağmur yağıyo burda ama ceketlen geziyoz kara kışta bilee...
valla benimde anam,yengem herşeyimi onlar halletti taşınırken kııı,allah seninkilerdende razı olsuun

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 bekle beni marmaris
allah hepsinden razı olsun valla şimdi konuştum gene geçmişler eve evi topluyolar

allah rızası için banada biri bi kavaltı hazırlasın nan nolurrrr :sinifsinif: :sinifsinif: hayırsever kasım annelerine duyurulur bu iki açı doyuracak aranıyo :sinifsinif:

ooo hoşgeldin mavişim özlettin kıs kendini
git kuaföre kendine gel anacım ohhh ne güzel
e sen izinde değilmiydin ne işin var bugun işte anlamadım

bende gelimmi hacıııııı nolurrr nolur nolurrrr :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 bekle beni marmaris
allah hepsinden razı olsun valla şimdi konuştum gene geçmişler eve evi topluyolar

sus nan dahamı yicen gördük sabah ne yediğini tıkanacan beee :oklava:

kız zaten iç malzemesinide benim herüf hazırlamış opuyorumnanaktan sonrada zaten fırına vermişler sölemesi ayıp bizimkiler börekçide...
ne anladım ben ondan sanki onlar hazırladı:dilcikar:
anam şu tv de hiç bişey yok yaaa nasıl sinirlerim bozuluyo anlatamam herkes tatile çıktı yaaa heç bişey koymuyolar tv de
magazin izle kıs gözün gönlün açılır:roflol:
anam sende her gün köftemi yiyon beee etoburlar siziiiiiiiiiii
dün kocişim için yapmıştım bugünde light olanını oğluşuma yaptım öğlen yedircem teyzesiii
naberrr karularrrrrrrrrrrrrrrrrr

hşgeldin kısss kocişini ne yaptın :uhm:

günaydın sütçiiii nasılsın sen ne zaman yaptıracan şeker yüklemesini
GÜNADYIN CANIM iyiyim kocam geldiğinden beri elim sıcak sudan soğuk suya girmio valla insanın kocası canının yarısıııııııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan sen nasılsın canım .. seker yüklemesi salı sanırsam

naberrr karularrrrrrrrrrrrrrrrrr

oşgeldin nan bizden iyilik senden naber gacuuuu kaydirigubbakcemile3

börekçi heee anlaşıldı tubişin neyynn böle şiştiği bekarken incecikmişsin evlendikten sonra şişmişsin eee iyi beslemişler seni yavrum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eminimki aile boyu duba dubasınız demi:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım bürek istedi cokacimcoook

ne anladım ben ondan sanki onlar hazırladı:dilcikar:

magazin izle kıs gözün gönlün açılır:roflol:

dün kocişim için yapmıştım bugünde light olanını oğluşuma yaptım öğlen yedircem teyzesiii

hşgeldin kısss kocişini ne yaptın :uhm:

hoşbuldum kocişim bana bişeler almaya gitmiş not yazmışş kahvaltı hazırlama die gelir sanırsam birzadan :kedi:

ya kızlar nedense bekarlığımdan beri cumartesi günleri içim kıpır kıpır oluyorkaydirigubbakcemile3sizede oluyormukii acep????oldum olsaı cumartesi akşamları hep gezmek isterdim iki canlıyım hala aynıyımkaydirigubbakcemile2

nannn karakıızzz sana yetmez nan benim hazırladıklarım,listeni gördümdeee bayaa bi kabarık haaa :roflol:
dilmuh gel anacım fal bakan arkadas var çağırıırızzz..arada kahve iyiidir yaaa içiyom ben vallaaa..
tubiş karusuuu yemiş yemiş börekleriii bu hale öle gelmiş demekkii :roflol: nan bide ağlıyon kahvaltı diyee ara kocişi getirsin sıcak böreeekk :oklava:
hoşgeldün nehiriimmmm opuyorumnanaktan

sus nan dahamı yicen gördük sabah ne yediğini tıkanacan beee :oklava:

ama ama ama bu sabah bişi yiyemedim bişide alamadım dahada yarım saat var öğle yemeğine napim karnum acıktııııı :sinifsinif: :sinifsinif:
hem napim acukuyom zaten ben karar verdim aldığım kiloları vermicem doğumdan sonra bana ne işte ömrüm boyunca kilo almaya çalıştım şimdi kızım aldırdı vermem dahada kaydirigubbakcemile3

GÜNADYIN CANIM iyiyim kocam geldiğinden beri elim sıcak sudan soğuk suya girmio valla insanın kocası canının yarısıııııııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan sen nasılsın canım .. seker yüklemesi salı sanırsam
ooohhh yarasın sana bacım
inşallah şeker yüklemende bişey çıkmaz ama zaten çıkmayacağını biliyom accuk diyete sokacak seni o kaaaa
oşgeldin nan bizden iyilik senden naber gacuuuu kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım bürek istedi cokacimcoook

sen yiyeceni yemişsin nan yemek adı etme istersen

nannn karakıızzz sana yetmez nan benim hazırladıklarım,listeni gördümdeee bayaa bi kabarık haaa :roflol:
dilmuh gel anacım fal bakan arkadas var çağırıırızzz..arada kahve iyiidir yaaa içiyom ben vallaaa..
tubiş karusuuu yemiş yemiş börekleriii bu hale öle gelmiş demekkii :roflol: nan bide ağlıyon kahvaltı diyee ara kocişi getirsin sıcak böreeekk :oklava:
hoşgeldün nehiriimmmm opuyorumnanaktan

hoşbuldum bebeğimmopuyorumnanaktan

ya kızlar nedense bekarlığımdan beri cumartesi günleri içim kıpır kıpır oluyorkaydirigubbakcemile3sizede oluyormukii acep????oldum olsaı cumartesi akşamları hep gezmek isterdim iki canlıyım hala aynıyımkaydirigubbakcemile2

ewet oluyor çünkü pazar günü kocişim gün boyu yanımda oluyor yaaa onun sevinciiiŞenizzemuszemus:kedi:

ooohhh yarasın sana bacım
inşallah şeker yüklemende bişey çıkmaz ama zaten çıkmayacağını biliyom accuk diyete sokacak seni o kaaaa

sen yiyeceni yemişsin nan yemek adı etme istersen

ayyy bebeğim ağzından bal damlıoo valla canım benim inşş dediğin gibi çıkarrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbuldum kocişim bana bişeler almaya gitmiş not yazmışş kahvaltı hazırlama die gelir sanırsam birzadan :kedi:
ooooooooooooo kıızzz maşşallah maşşallah
kız sakın mesir macunu getirmesin kocişin heeeeee:roflol::roflol::roflol:
ama ama ama bu sabah bişi yiyemedim bişide alamadım dahada yarım saat var öğle yemeğine napim karnum acıktııııı :sinifsinif: :sinifsinif:
hem napim acukuyom zaten ben karar verdim aldığım kiloları vermicem doğumdan sonra bana ne işte ömrüm boyunca kilo almaya çalıştım şimdi kızım aldırdı vermem dahada kaydirigubbakcemile3

nan nasıl yemedin o yediklerinle bütün kasım anaları bebeleri doyar nan bide börek istiyor karuya bak bide beni ye üstüne istersen anca doyarsın 62 kilo :roflol::roflol:

Back
X