2009 Kasm Anneleri

yok gı ne alakası var batıl inançlar bence
insan ömrünü saçlar mı belirlermiş
sağlık açısından saçları uçlardan bile kestirmek lazım bence
bende kestirdim saçlarımı ama banane inanmıyacam işte banane bananekaydirigubbakcemile3

anacıım bende inanmam amaa napayım işteee karı aklıma soktuuu,yoğsam tabikiii saçmalığın dik alasıı yaniii

itekcim öle deme
48 kiloylan hamile kaldım zayıftım yani
şimdi de 51.5 kilo hatta bir gün sonra 52 olmuşum da tartı bozuk dedim kendimce
işime gelmedi yaneee
eşohman ve taytın dışında hiç bir panolon giyemiyom
almadımda pantolon 1 ay daha sabretcem iyice şişsin kaynım öle

yok kuzum yine iyisin topikte kilonu duymasınlar topa tutarlar wallakaydirigubbakcemile3bende dr.un tartısından başka tartıyla tartılmıyorum moralim bozulmasın diyekaydirigubbakcemile3

maviş kııı,
annem kestirmeme izin vermedi bana saçlarımı,bebeğin ömrü kısalırmış diyo hamileyken saç kestirincee ayyy inanmam böle seylere emmee yinede kestiremedim kıı bennn :umursamaz:

bende duymuştum o lafıı. eminim bende şimdi saçlarımı kestirmeye kalksam banada derler. hurafe öle şeyler inanmayın ama rahatsızlık duycaksanızda doğumdan sonra kestirin nolcek kii

slm herkese

karakızım ne kadar kilo aldın bakim
bu aralar herkesin kilosunda farkedilir değişiklik vardır sanırsam
ben 3.5 kilo almışımsenağlama
ve sanki hergün değişiyor karnımda hergün şişiyor adeta
geceleri artık uyuyamıyorum göbüşüm bana fazlalık gibi geliyor:roflol:

canım ben 61 dim hamileliğimin 2.ayında şimdi 69 olmuşum dün tartıldım 7 kilo almışım kaydirigubbakcemile2

gel ısmarlıyam karakızım istediğin börek olsun opuyorumnanaktan

bi tek sen acıdın aç halimden bacum gel öpecem seni opuyorumnanaktan

karakızım benimki akrışık biraz ben dogumdan sonra çalışmayacak ama doguma kadar da idare ediyorlar beni malum bazen sıkıntılı geçiriyorum diye..yeni eleman da aldılar ama şimdilik dogum iznine kadar sadece c.tesi günleri geliyorum öglene kadar.zaten 2 hafta kadar izinde alacam. öyle yuvarlanıyom...

ohh ne iyi valla biz her gun gelip gidiyos

nan elifsunun topicinde heçde sadece bisküwi yazmii walla yok yok onları kim yedi :jeyyar:

orasını karuşturma şekerim nappim doymuyom şakkıdı

ayyy kıslar bu aralar canım hep doğum çantamı hazırlamak geliyor içimden çok zevkli birşey yaaaa biran önce bütün hazırlıklarımı tamamlasamda hazırlamaya başlasamzemuszemus

yok kuzum yine iyisin topikte kilonu duymasınlar topa tutarlar wallakaydirigubbakcemile3bende dr.un tartısından başka tartıyla tartılmıyorum moralim bozulmasın diyekaydirigubbakcemile3

he valla benimde son kilomu doktor tartmıştı ben de onu baz alıyom zaten
bu aysonu kontrolüm var bakalım 1 ayda ne kadar değişiklik olmuş olcekk
canınız çekebilir ama en çok da karpuz tüketiyom
tavsiye ederim em su açısından da iyi
canınız çektiyse her yerde var nasıl olsa
olmadı bana gelin evde hazır bekler beni karpuzummmmkaydirigubbakcemile3

BEBELERE HEDıYE ÇEKıLıŞı KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR (arkadaşlar krispi arkadaşımızın ricası üzerine hediye kargolama tarihi 20 ağustosa çekilecektir bi itirazı olan yoktur umarım )

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya